• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    ALEXUSS
    ALEXUSS --- ---
    Předběžně koukám po 20" kole pro naší malou bajkerku a krom jiných jsem narazil na https://jizdni-kola.heureka.cz/rock-machine-thunder-20-2020/specifikace/#section Trochu mě zarazila ta na první pohled zvláštní geometrie a dost nízko položená hlava. Nikde jsem nenašel detailní geo, abych to srovnal s ostatníma kolama, ale říkám si, jestli je to pro takový prťata optimální.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    novinka ..
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    novinka ..
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    woom OFF - Head for the mountains
    https://www.youtube.com/watch?v=tSSX99TYfVE
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    no naše holka mela gripshift a nebyla s tím schopna otočit, vzdy musel zastavit, otocit obema rukama o jeden cvak..uplne peklo. norm prehazku uz zvlada bez problému
    LALOBA: zeptam se
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    jojo taky řeším, že malá už jezdí na kole jako drak ... brzo bude asi přecházet na 20tku (na její nynější 16tce to už nijak řešit nebudu) a tam bych potřeboval nějakej tip na ovladač přehazovačky (?), kterej je na řidítkách ... něco s čím zvládne otáčet malá slečna .. :o)
    Neměl byste někdo tip?
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    PEPAZZ: pokud tě zeptání nic nestojí, zajímá mě, zda to jde dokoupit a kolik by to stálo. Jestli to budu pořizovat zatím nevím, kluk je z kola nadšený a jezdí jako drak, investovala jsem už hodně peněz do super nového kola, jen prostě vidím, jak mu nožičky kmitají a kolikrát se v té rychlosti smeknou z pedálu, že ten převod by nebyl od věci
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    LALOBA: muzu se poptat Ronieho kterej to preprodavá , pokud máš zájem
    LALOBA
    LALOBA --- ---
    automaticka prevodka kubikes - da se dokoupit samostatne?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DRIZZT: skvely! Ja ted mam twnhle projekt

DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    DRIZZT: nakonec jsme po vyzkoušení vzali woom. Vyhrál hlavně nastavitelnými řídítky a faktem, že se na něj dají dát blatníky. Syn z něj už na prodejně vůbec nechtěl slézt.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jo nekdo tip na nejaky lehky detsky sedlo?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    a poradíte dobry lehky 26tkovy xc plaste na detsky kolo, podmínka jsou bezduše
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    tak doma stavim Rbčko 26tku : nema nekdo z vás doma přebytečny ražení 10 prevodů, prebytečny kotouc brzdy a 1x 160mm kotouč?
    pokud ano budu rád za nabídky :)
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    já sem ted mladému koupil agang capo16 (8kg za 1500 bazar) a dívám se, že dvacítka váží 9kg a stojí 6,5 nová - otázka, jestli se dá sehnat nové, když je poslední model 2014.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DRIZZT: jo musej to mít nejak zmapované předpokládám že by to stačit mohlo, velky kopce s tím stejne decka nejezdej . Pak dej hlášení a fotky jak to dopadlo.
    Ten kubike 20 se da koupit ve velikosti S s nízkým rámem, což je fajn na menší děcka. A v krabici to kolo prijde smontované :) jen namontujes pedály :)
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    PEPAZZ: Myslím, že synovi než dojde, k čemu jsou převody, bude mít další kolo... Pravda, ty 3 převody nejsou moc, ale snad výrobce ví, co dělá.

Kolo v krabici zní děsivě :-D

Díky moc za radu, poravdu jsi mi pomohl.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DRIZZT: kubbke objednej online, prijde ti v krabici poštou.

Rascal vypadá moc pekně! :) jen nevim jestli ty tři převody budou stačit. Naše děcko pravda na o dost težším kole přehazuje porad o 106, má myslim 6 prevodů
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    PEPAZZ: Díky. Můžu se ještě zeptat na názor na kolo Rascal?

To kubike je moc hezké, jen nemůžu dohledat, kde ho v Brně sehnat - za případný tip budu moc ráda (moje google-fu evidentně nestačí)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    DRIZZT: frog je o kilo tezší a stojí stejne jako woom a kubike , proto mi to prijde mimo. a krom toho ma ma super dlohou zadní stavbu :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam