• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nevim jak moc lze verit internetu, ale...

Schwalbe Crazy Bob 20x2.1 (ty jsou na tom SUPu)
    720g

Schwalbe Black Jack 20x1.9
    450g

Kenda Small Block Eight Sport 20x1.75
    395g
    DYNK
    DYNK --- ---
    INSOMNIA: Díky! Tak mi to na ty prodejně zvážili ještě docela optimisticky:)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DYNK: 9,15kg
    DYNK
    DYNK --- ---
    INSOMNIA: hlavně nám to prosím zvaž;)
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    PEPAZZ: Ja pockam az to uvidim v provozu a pripadne koupim jiny.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    INSOMNIA: jj ja je menil hned u objednavky na jine resp ty co jsou na 2019 modelu
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    BATY: Docela jsem to resil a nakonec jsem dosel k zaveru, zety kola vazi vsechny +/- stejne. Rozdil je jen v plastich, ktery zrovna na tom Superioru jsou 750g/ks. Staci teda pripadne vymenit plaste a jses hned treba o vic nez pul kila dole.
    BATY
    BATY --- ---
    INSOMNIA: A kolik teda váží? :D
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Vzal jsem nakonec Superior Team 20 2020. Pomer cena/vykon mi prijde bezkonkurencni.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    grip shifty dobrý dite si zvykne. Moje petiletá se s tím už naučila docela obstojně. Kazdopadne vymena za packy je otazka 200kc. Takze můžeš v klidu zkusit obojí.
    Jinak kolo vybírat spis podle toho co je skladem , to je ted obecne problém.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Zrovna jsem objevil toto vlakno, tak se sem premistim a treba mi pomuzete :) resim nakup 20" pro syna, ktery ma ted ER 16"

Rozhoduju se mezi Woom, Frog, ER, Beany, Rascal a Superior ... vse by melo byt okolo 8kg. Mate nejake konkretni zkusenosti a (ne)doporuceni?

Zaroven se chci zeptat na gripshift. Filtroval jsem tady a zkusenosti jsou ruzne, takze je lepsi jit do toho nebo ne pro dite, ktery ma 5 let a v zivote prehazovacku nevidelo :)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    BATY: za kolik byl?
    BATY
    BATY --- ---
    dobrá cena...

Superior Team 20,2019. - Semily - Bazoš.cz
    https://deti.bazos.cz/inzerat/124564099/superior-team-202019.php
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Nezbavujete se teď v dohledné době někdo lehkého kola 14" (případně 16"). Sháním pro tříletého syna. Sehnat Woom nebo Kubikes přes klasické bazary je téměř nemožné, všechno obratem mizí...
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    LEF: výměna pacek za gripshift je otázka dvou stovek takze podle toho bych se neřídil a klidne koupil kolo s gripshifftem nasledne objedna páčky
    NKI
    NKI --- ---
    LEF: Já jsem teďka kupoval pro malou Orbea mx 24. Ale nová je cenově asi mimo leda bazar. Pak ještě sup fly 24 má taky páčky, měl jsem ho v hledáčku. Malá měla právě taky problém s gripshiftem, moc nechápu proč to na ty kola dávají.
    LEF
    LEF --- ---
    BATY: LEF: pardon, preklep 24"
    BATY
    BATY --- ---
    LEF: Kola 12" jsou velikosti odrážedla a ty jsou singlespeed.
    LEF
    LEF --- ---
    ahoj. shanim pro synka kolo (12"), zvlastni pozadavek: razeni packama (gripy moc nase deti nedavaj a pritom jsou na vsech kolech co jsem zatim na bazarech nasel, packy asi jen 2). predstava o cene kolem 5k. bazary uvedene v zahlavi jsem prosel a bohuzel nic. diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam