• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    PEPAZZDětská lehká kola- stavíme, kupujeme, řešíme
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    tak kdyby to nekoho zajimalo, tohle kolo se nam zatim nezda vubec spatne. krytku retezu ma, nevim, proc neni na fotce a prisla k tomu i stabilizacni kolecka. kupovala jsem ho na 2x, coz se nakonec vyplatilo. :) ted za nej chtej 6490, lol, to bych nedala.
    ja ho koupila nejdriv za 4350, ale prislo poskozene, nesla nasadit trubka se sedlem. reklamaci uznali okamzite, vratili penize, tak jsem ho koupila znova a ten den bylo s kuponem dokonce uz za 3729. :)

https://www.alza.cz/sport/joiride-ultra-light-14-petrolejova-matova-d13324957.htm
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Alze konkurovat nebudu, ale treba se nejaky zajemce najde. [Prodám dětské kolo Woom 2]
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nakonec jsem zariskovala a vzala na alze s kuponem za 4300 kolo vazici 5,5 kg joiride ultralight od olpran, asi jako maj tu radu canull a to nejsou spatna kola. Tvarej se, ze plna cena pres sedmicku, tak 4300 asi ok cena. :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    POZITRON: mas to v poste...
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    AQUARIUS: a to je kolik? :)
    AQUARIUS
    AQUARIUS --- ---
    Mel bych na prodej cervenej Woom 2 rocnik cca 2020, po trech detech, ve slusnem stavu, staci dofouknout gumy a nastavit sedlo... Pro Nyx muzu urcite vymyslet zajimavou cenu, osobni odber v Pardubicich, pripadne sem tam mivam cestu do Prahy, MB, mene casto do Liberce, Beskyd a Plzne.

POZITRON
    POZITRON --- ---
    SIMPI: bez ztraty kdyz koupis bazarove a pak prodas, to pak jo.
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    POZITRON: přidaná hodnota předražených kol je, že pokud to dobře bazarově koupíš, tak to pak prodáš prakticky bez ztráty.
    Za cca 2-3 týdny se budu zbavovat Rascala 16 btw.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Mate nekdo ted v soucasne dobe nastudovana lehka detska kola pro cerstve trileteho kluka? Myslim, ze uz by to zvladl.

Starsi kluci zacinali na kolech z decathlonu, ale tentokrat bych rada sahla po lehkem, precijen mu ted byly 3 roky a nechci ho odradit.

Budu kolo kupovat urcite bazarove, ale po cem mam sahnout. Zatim koukam na woom go 2 a rascal ve vel. 14, ale treba existuje nejaky hidden gem za pulku. :) Starsi ted jezdej na superior fly a amulet tomcat, coz jsou skvela lehka kola vahove srovnatelna s koly o tretinu drazsimi, ale tipy na ne clovek moc nenechazi. Z pro me neznameho duvodu furt dokola lide tlaci ta predrazena, ktera imho neprinasi zadnou pridanou hodnotu.

Predem diky za tipy.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nechcete nekdo Early Rider 16 nez to hodim nekam na bazos? Nechal bych za 6k.
    NYA
    NYA --- ---
    CHROSTISTKO: čau, můj syn má Beany, vel 26. Je mu 9 let a ma cca 140 cm
    Dost oceňuju, jak je lehoučký
    WYMA
    WYMA --- ---
    CHROSTISTKO: presmyk je nesmysl, uz ho nemaj skoro ani kola pro dospely. prehazka je jasna.
    me v pomeru cena/vykon vychazi nejlip beany.
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    ZBYNEK: To tak nějak tuším, taky to vidím na 24 pro dceru.
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    STETKINS: Ty MX vypadaj doost dobře, dík za evangelizaci.
    STETKINS
    STETKINS --- ---
    CHROSTISTKO: Já jsem dětem nakoupil Orbea kola - nejdřív MX team disc (16, 20 a 24") a pak Laufey - kola nebyli drahý a jsou vybavený "dospělýma" komponentama. Nejstarší syn bohužel už ve 12 začal atakovat 180cm, tak jsem mu musel pořídit velký kolo a to je za jiný ceny...
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    CHROSTISTKO: Velikost je hlavně podle výšky, syn 9 / cca 140 cm jezdí na 24"
    SIMPI
    SIMPI --- ---
    Presmykac je blbost
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    VOJTAM: Mně se to výrobně úplně nelíbí Nebyl jsem schopnej na to sehnat vlastně skoro nic. Ale třeba je to tak u všech.
    A co mi kdo navrhne dalšího?
    A jakou velikost potřebujeme?
    Předem dík
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    ZBYNEK: No když dítě vznese přání, nemá smysl se ptát po významu. Ale reálně tu máme kopce všude.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam