• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IDLEGPS hry
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jak funguje to forage? Nainstaloval sem to a moc nechapu jak hledat ptedmety. Zacne to nejak pipat n3bo je to bez zvuku a sebere to automaticky?
    OSIP
    OSIP --- ---
    IDLE: toho sem se bál.)
    IDLE
    IDLE --- ---
    OSIP: Hraju, ale sdílet je na dálku nemá smysl, musí být lidi blízko u sebe. Zkoušeli jsme to před časem v diskusi na Discordu a nefungovalo to.
    OSIP
    OSIP --- ---
    Nehrajte tu jeste nekdo The Forage? Nechcete si navzajem sdilet qr kody z artifact shardů, jestli to teda je k necemu?
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALO: Jo aha, já odkud je mi ten nick povědomý... tak to asi budeš tušit, proč jsem teď žádné svoje pozemky nenašla. :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak jsem dneska jen tak zkusmo Takers znovu nainstalovala. Že mi mezitím někdo zlikvidoval víceméně všechna políčka, to mě vcelku nepřekvapilo, kupodivu kolem domova nestálo ani nic cizího, tak jsem si udělala procházku a postavila jedno nové. Akorát se mi přitom vybavily všechny ty drobnosti, které mi na hře vadily. :) Hlavně teda to, že se nedá jít na procházku a prostě nechat telefon v kapse, protože po pár minutách bez hlídání přestane trackovat - nevím, jestli je to problém aplikace, nebo ji zabíjí systém, ale je to otrava. A ještě se hlídat, aby se člověk vešel do padesáti akrů... Schválně jsem udělala procházku jen malou, ale stejně jsem se vešla taktak.
    IDLE
    IDLE --- ---
    LALO: Takers jsem chvíli hrála, ta myšlenka mi přijde dobrá, ale nakonec to pro mě nějak nefungovalo - kolem domova se to brzy omrzí, když nemám místního soupeře, a v širším okolí obvykle chodím spíš lineárně.
    LALO
    LALO --- ---
    Hodně mi to připomíná Takers, ale ten je lepší.Znáte?
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    No dá se si vzájemně zabírat hrady, ale to je tak všechno, no. Coz vubec nechapu proc tam ty další hráče pak teda dělali :) ale lidi si na to docela stěžujou a je mozny, ze s tim budou neco delat, zatim ale bida no
    IDLE
    IDLE --- ---
    MERISCZ: Aha, škoda.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    IDLE: právě, že tam skoro žádná interakce není. Tedy pokud se nic za poslední dobu nezměnilo.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak jsem to přece jen zkusila zapnout a překvapuje mě, že zjevně po okolí existují i další hráči, mají na mapě vlajky. (Nebo jsou nějak generovaní? Přezdívky nevypadají úplně náhodně vytvořené.) Pokud tam bude nějaká interakce, tak to je plus, ve spoustě "malých" her člověk na jiné hráče moc často nenarazí.
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    IDLE: já s tím jenom chodil.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    IDLE: mezi chůzí a během to nerozlišuje. Ale jak psal MERISCZ, je to pak uz po čase nuda no. Hrozná škoda, štve mě, že když už maj vymyšlenou a docela funkčně udělanou mapu, hexy, poklady, atd, tak že se úplně vykašlou na ten herní aspekt a udělaj to tak tupě, že to veškerou zábavu zabije. No jen mě zajímal váš názor no
    IDLE
    IDLE --- ---
    MAJKA: Tohle chápu spíš jako zpestření pro běžce než vyloženě hru, ne? Ale nezkoušela jsem to, neběhám. Počítám, že zkoušet to s normální chůzí asi nemá moc smysl?
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    MAJKA: mě to pak přišla jako hrozná nuda.
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    Run an Empire neznáte? Já jsem z toho rozpačitá. Supr nápad, o to vic me pak zklamalo kdyz to spustili - coz je docela nedávno. Makaj na tom, uvidíme, co z toho nakonec bude no http://www.runanempire.com
    IDLE
    IDLE --- ---
    ZOLTAN: Vím o ní, ale bohužel na mém telefonu neběží.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    The Walking Dead: Our World
    Parim uz delsi dobu s gildou. Celkem prima hra pro cestu tramvaji nebo kdekoliv vlastne.
    IDLE
    IDLE --- ---
    CASTROL: Neznala jsem, díky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam