• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IDLEGPS hry
    Už to dávno není jen Ingress a Pokémon Go, vyrojila se spousta dalších mobilních her, ke kterým je potřeba zapnout GPS a vyrazit do terénu. Pojďme o nich diskutovat na jednom místě.
    rozbalit záhlaví
    MERISCZ
    MERISCZ --- ---
    IDLE: držím se z nudy PoGo a občas trochu toho Ingressu
    IDLE
    IDLE --- ---
    Hrajete vůbec něco v současné době? Já o dost míň, ale tohle jsem teď nějakou dobu testovala víceméně z domu (prvotní verze měly kratší minimální vzdálenosti mezi budovami, teď už to z gauče moc nepůjde).
    IDLE
    IDLE --- ---
    Kdyby měl někdo chuť testovat, Lingonberry (autor Color Planet a DominAnt) otevřel betu své nové hry, Off Grid. Je to single player, čili bez soubojů, budovací - s ostatními hráči se dá leda srovnávat výsledky.

    Takové Factorio, budování vlastní "elektrické sítě" - nejdřív solární panely, pak si člověk postaví doly a továrny na různé materiály, a z těch pak buduje propojení (napájení elektřinou a dopravníkové pásy na přenos materiálu).

    https://play.google.com/apps/testing/eu.melkersson.offgrid
    IDLE
    IDLE --- ---
    Tak popojedeme... https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.helveticgames.augmentedreality

    Relativně jednoduchý boj o hrady. Odměňuje za chození (nabírá vojáky), a to i když je hra na pozadí. Dá se sdružovat do týmů. Vypadá to na jediného, ale aktivního vývojáře.

    Mám to čerstvě, asi mi to nevydrží dlouho, ale jestli máte někdo chuť si hrát s něčím novým, zkuste. Nebo dejte vaše tipy.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ehm...

    Niantic chystá další hru pro rozšířenou realitu. Tentokrát ze světa Katanu – MobilMania.cz
    https://www.mobilmania.cz/...ozsirenou-realitu-tentokrat-ze-sveta-katanu/sc-3-a-1346803/default.aspx
    IDLE
    IDLE --- ---
    SIR_PHOENIX: To jsem chvíli hrála, ale popravdě řečeno tam není o moc víc než souboje a to mě až tak nebaví.
    SIR_PHOENIX
    SIR_PHOENIX --- ---
    A co takhle Orna?
    IDLE
    IDLE --- ---
    OSIP: Jo dík. Už je tam.
    OSIP
    OSIP --- ---
    IDLE
    IDLE --- ---
    Přihodila jsem na nástěnku taky odkaz na zdejší diskusi Draconius Go, kterou jsem předtím přehlídla. Už je asi dost za zenitem (diskuse, u hry těžko říct), ale pro pořádek.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    by mohla bejt prvni vazna konkurence pokemonu

    Minecraft Earth: Official Reveal Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=AQEizp-VrVU
    IDLE
    IDLE --- ---
    A aktuálně probíhá beta Otherworld Heroes: https://otherworldheroes.com/ - když jsem se přihlásila, během pár dní mi přišla pozvánka do hry. Hrát to ale nebudu, jen jsem nakoukla, nemám teď na podobná RPG kapacitu. Znáte to, takové to že člověk chodí po venku, sbírá věci, bojuje s potvorami, zlepšuje si statistiky, souboje jsou v tom stylu že mám pár zbraní k dispozici, použiju a pak čekám několik sekund, než ji můžu použít znovu. Taky zřejmě nějaké úkoly, ale k tomu jsem se nedostala. Na můj vkus je to moc velké (po instalaci ještě tahá nějaká data, má to pak skoro 200 mega) a moc grafiky, až je to nepřehledné.

    Já teď potřebuju hry, ve kterých letmo kouknu na displej, kde co je, někam dojdu bez čumění na obrazovku, tam párkrát kliknu a jdu dál - což tahle hra rozhodně není. Ale někoho z vás by to třeba mohlo zaujmout.
    IDLE
    IDLE --- ---
    Narazili jste na něco zajímavého v poslední době? Mám chuť si zase něco vyzkoušet a marně listuju Play, jestli mě něco zaujme. Radši bych sbírací nebo budovací hru než válečnou. Chtěla jsem vyzkoušet https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.jankowski.biomes ale je větší, než si můžu dovolit (trochu nechápu, jak to funguje, na PC mi to ukazuje velikost 6.6M, pak si to otevřu na mobilu a píše přes 300M, fuj).
    LALO
    LALO --- ---
    IDLE: :D řek bych že jo :D
    IDLE
    IDLE --- ---
    OSIP: Dík, klikám na předregistraci. Nevím, jestli budu mít na hraní čas, ale chci to aspoň zkusit.
    OSIP
    OSIP --- ---
    Calling All Wizards! A First Look at Harry Potter: Wizards Unite - Harry Potter Wizards Unite
    https://www.harrypotterwizardsunite.com/post/hpwufirstlook/
    IDLE
    IDLE --- ---
    OSIP: Očka naštěstí nezabírají žádné místo, takže je fuk, kolik jich člověk má. Já jsem nakonec skončila u toho, že stejně nevyrábím nic, prostě nechám hru na pozadí, když třeba hraju něco jiného, a akorát se doma podívám, jestli to něco nasbíralo. Není to až tak efektivní, ale v poměru k pozornosti, kterou tomu věnuju, furt dobrý. :)
    OSIP
    OSIP --- ---
    Trochu nedomysleny je ze sem nasbiral hafo veci, ale nemuzu z toho nic vyrobit protoze crap metalu je jako safranu, zato mam nesmyslne moc ocek od plechovek.
    IDLE
    IDLE --- ---
    GREGI: Automaticky. Když najde něco zajímavého, ukáže to v notifikacích (něco jako Found 2 items! Found an artifact! a podobně). Stačí to zapnout a občas si pohlídat, že a) ví, že se hýbeš a b) máš energii.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Jak funguje to forage? Nainstaloval sem to a moc nechapu jak hledat ptedmety. Zacne to nejak pipat n3bo je to bez zvuku a sebere to automaticky?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam