• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: bordel na kolečkách :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no je to těžké, ale aspoň jsi v pozici kdy s tím můžeš něco dělat. Mě zbývá akorát tak měnit guildu a doufat.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: njn, je to na prd. Jen pro tvoji predstavu: jako guidmaster musim minimalne 4x denne davat recruit. Pochopitelne nejde kopirovat text a bez nej ses neviditelnej, takze musis jak kokot vymejslet a psat uderny fraze :)
    Ted mi druhej nejlepsi typek z guildy a jeden ze tri, co umi alespon zaklady anglictiny leavnul bez rozloceni. Tak mu pisu co se deje a on ze sel za kamosema. Tak jsem se ho zeptal, jestli by spis kamosi nesli k nam a po gw budu mit 3 novy cleny. No a do toho mi nejlepsi typek z guildy breci, ze ten druhej nejlepsi je hroznej leecher. Zbytek guildy aspon klika co ma a ja jsem s tim spokojen :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    CUCHULAIN: navic je nas 17/24, coz je zrovna takovy blby i pro ten guild merge. Asi to fakt budem muset vyhazet a pak se k nekomu pridat, kdyz ty lidi co mame nefungujou. Ale je to tvuj call. Nicmene jako oficir mas v podstate stejny prava, jako leader, tak by te to zas nemuselo az tak trapit :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Upřímně ta nutnost hlásit se na GW každé pondělí je nakokot. Většina guild stejně dostává 1k za účast, klidně to mohlo bejt jednou za měsíc. Nebo aspoň ať tam ta červená tečka svítí. Jsem teď v Guilde kde se krásně umisťuji na 1-3 místě, takže se mi moc nechce pryč, ale vedení není moc aktivní a v Guilde chatu za posledních 14 dní píšou dva lidi jen ( jeden z nich jsem já). Teď lituju že jsem si nezaložil vlastní guildu
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: cafra... moc guild a málo hráčů :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    CUCHULAIN: ze zacatku nikdo nemel guildu. Ted ji maj vsichni a v me druhe hre, ktera je jeste o mesic starsi uz jsou bez guildy jen lidi, ktery nekdo vyhodil :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: mám pocit, že to dost souvisí s rozdělením serverů. ze začátku jel recruit v pohodě.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: problem je, ze recruitem to sotva drzime na stejnych cislech. To ve hre, kde mam guildu to spis klesa a recruitujeme 2. Takze se bojim, ze kdyz to vyhazime, nebudou ani ty srdicka. Nakej merge serveru by se siknul uz ted :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: rozesilam i hromadny maily a prd no :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    AVATAR: Zkus to napsat na guildovní nástěnku jako důvod vyloučení a každé pondělí rozesílat upomínku. Víc asi dělat nejde.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: vsak jo... oni se kazdej den pripoji, srdicka posilaji, ale do gw sw neprihlasi.
    SITH
    SITH --- ---
    Me chybí asi 150 vloček takže já valkyru nemam
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Vánoční event jsem dal. Valkýra je doma. Ironií osudu je, že jsem na event šetřil heroic scrolly a na Vylkýru bylo potřeba fakticky všech 500. No a někde u 450 mi padla ze scrollu :) Takže první bude za chvíli e3 a asi rovnou začnu stavět druhou :)
    SITH
    SITH --- ---
    My máme 3dny off a pak kick. Funguje to, jsme teď 23/24
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Hodil jsem na nástěnku základ seznamu hráčů, ať se můžeme spojit v guildách přidat do friend listů atp. Kdo chcete, tak se tam prosím přidejte. I když dneska budeme s velkou šancí každý jinde, časem ty servery zase sloučí a můžeme se potkat :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    AVATAR: Najít / založit guildu, která lidi na denní bázi vyhazuje za neaktivitu. Teď jsem konečně v guildě, která se stále drží kolem maximální obsazenosti a hraje aktivně většina. Je to za cenu toho, že někdo pořád spamuje recruit chat a skoro každý den někoho vyhodí.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    tak co vanocni event? ja se rozhodl ho ignorovat a pockam si na novorocni :)

    jediny, co bych chtel, je valkyra, ale to bohuzel neni realny, leda bych rozlozil vse ostatni.

    Jinak resime v guilde Amber problem. Mame 17 lidi a z tech se nam do guild war prihlasi 4 (z toho tri nyxaci). Myslim si, ze neumi anglicky nebo jsou retardovani. Ve svy guilde mam jen 15 lidi, ale z toho je 13 prihlasenych. Co s tim? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam