• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tr0l, id 23637602, S20, iOS.
    Doporucuju do zahlavi reddit.com/r/IdleHeroes/

    MITTRA: já mám fodderu po kokot, ale nemám dost Valkyrií (jen E1). PO do forestu a během všechno ostatní je fodder, 9s zásadně nějakej shit abyss/shadow/fortress. Brzo asi zhřeším a půjdu do L/D o.O
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Beztak z těch Elite shardu ale zase vypadne nějaká sracka..... Seznam možnosti sice hezké ale stejnak to dává queeny, karimy a podobně akorát, ten zbytek je tam nula nula nic sance
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: mno elita za login mi prisla fajn i kdyz mi na obou uctech prislo prd, ale chapu, ze ty uz mas jiny priority :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Tak novoroční akce nic moc co? Není ale "jejich" hlavní akcí až čínský nový rok? Mám pocit, že to tak loni bylo. Nezbývá než doufat :)

    Fáze hry mezi 10 star a e3 začíná být poměrně jednotvárná. Všechny zdrojové hrdiny dříve nebo později nasbíráte, ale pak musíte měsíce čekat na dostatek fodder, abyste je mohli dostat na e3. Třeba u Valkýry mě to docela štve :) Už by mohla být z e1 na e3, ale na to potřebuju ještě 9 star fodder a 10 star fodder...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DEFILA: tož vítaj :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    AVATAR: tak jsem se zacal znovu, prehodil se na 428 a uz jsem v Amber coby Deffff:)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    DEFILA: Hlavně si přečti https://playidleheroes.com/common-mistakes/ a https://playidleheroes.com/early-game-tier-list/ Celá ta stránka je jinak super a dozvíš se tam všechno důležité.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DEFILA:
    - 1 a 2* hrdinove jsou na nic, rovnou je rozkladej
    - 3* hrdiny se kterymi hrajes nelevli na vic jak 20
    - 4* hrdiny max na 40
    - 5* vylevli na 100, dokud jich nemas sest

    - seznam hrdinu razeny dle jejiich sily najdes na odkazu, co je tu nekde v zahlavi. popripade vygoogli "idle heroes tier list"

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    DEFILA: jo, udelej si novej ucet na serveru 428 a pod k nam do guildy :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    Nejake rady pro uplneho novacka?:)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Tenhle shelter je naprd, ostatně v shelteru bývá dobrej hrdina jen zřídka, to stejný casino event, I kdyz Walter je pro někoho asi ok. Mě by se ještě hodilo pár 4* equip sad, nicméně po Vánocích jsem vystavenej z 4* shardu takže smůla. Uvažuju akorát že bych si kvůli dalšímu HM udělal jednoho light Hera ale ztráta 5* a 2k gemu mi za to asi nestojí, to raději obětují pár PO na l/d strom.

    Zas ale ty free věci jsou fajn, i ty malý dárky s penezma se hodí.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    mno tak shelter dost zkalmani. Ani v jedny hre se mi netrefili do vkusu :)

    teda az na asmodela, kteryho mam ted uz trikrat. Ale zadnou jinou light petku nemam, takze to je jeste trnita cesta a navic mi asmodel moc nevoni.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: bordel na kolečkách :-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no je to těžké, ale aspoň jsi v pozici kdy s tím můžeš něco dělat. Mě zbývá akorát tak měnit guildu a doufat.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: njn, je to na prd. Jen pro tvoji predstavu: jako guidmaster musim minimalne 4x denne davat recruit. Pochopitelne nejde kopirovat text a bez nej ses neviditelnej, takze musis jak kokot vymejslet a psat uderny fraze :)
    Ted mi druhej nejlepsi typek z guildy a jeden ze tri, co umi alespon zaklady anglictiny leavnul bez rozloceni. Tak mu pisu co se deje a on ze sel za kamosema. Tak jsem se ho zeptal, jestli by spis kamosi nesli k nam a po gw budu mit 3 novy cleny. No a do toho mi nejlepsi typek z guildy breci, ze ten druhej nejlepsi je hroznej leecher. Zbytek guildy aspon klika co ma a ja jsem s tim spokojen :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    CUCHULAIN: navic je nas 17/24, coz je zrovna takovy blby i pro ten guild merge. Asi to fakt budem muset vyhazet a pak se k nekomu pridat, kdyz ty lidi co mame nefungujou. Ale je to tvuj call. Nicmene jako oficir mas v podstate stejny prava, jako leader, tak by te to zas nemuselo az tak trapit :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Upřímně ta nutnost hlásit se na GW každé pondělí je nakokot. Většina guild stejně dostává 1k za účast, klidně to mohlo bejt jednou za měsíc. Nebo aspoň ať tam ta červená tečka svítí. Jsem teď v Guilde kde se krásně umisťuji na 1-3 místě, takže se mi moc nechce pryč, ale vedení není moc aktivní a v Guilde chatu za posledních 14 dní píšou dva lidi jen ( jeden z nich jsem já). Teď lituju že jsem si nezaložil vlastní guildu
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: cafra... moc guild a málo hráčů :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    CUCHULAIN: ze zacatku nikdo nemel guildu. Ted ji maj vsichni a v me druhe hre, ktera je jeste o mesic starsi uz jsou bez guildy jen lidi, ktery nekdo vyhodil :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: mám pocit, že to dost souvisí s rozdělením serverů. ze začátku jel recruit v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam