• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: momentalne mam 268 a na druhym 256. Jak jsi na tom ty s vip0?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: njn rng tam urcite je. Jsem to posledne sledoval a propocitaval xkrat za event a denni rozdil treba 30 fufniku tam byl. Ale nakonec se to nejak srovnalo +-50
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: jistej si nejsem nicim, ale podle redditu je takovejch lidi vic, tesne pod hranici nejaky "lepsi" odmeny...holt bez nakupu nejde. Naopak bych se vubec nedivil, kdyby to trochu bylo o vip levelu, prece mas mit nejaky vyhody kdyz utracis ne ? :) (ja jsem f2p, mam vip0 ;-)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    No třeba ten poslední s HW jsem dal 2469. To bylo v klidu, nicméně ten předtím jsem odcházel jen s PO (pak přihodili ještě 100, ale pozdě, už jsem měl nakoupeno, kundy).
    Takže 2500 moje RNG prostě nedává. A vybírám vpodstate 100% akorát nedělám žádné šetření na začátek eventu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: a jsi si jistej, zes to pravidelne vybiral? O levelu ani vip to asi neni, protoze se mi to posledne podarilo na obou uctech, kde jsem byl 20 levlu a 1vip od sebe.

    95/3 a 114/ 4 cca
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: jakej máš lvl/vip ? já mám téměř vždy o cca 60-100 itemů míň než je potřeba :/ takže kupuju pár PO.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: imho kdyz se logujes pravidelne - bezstratove, tech 2500 udelas. Aspon me to pokazdy vyslo. Posledne jsem dal dokonce 2649 a jen o jeden fufnik jsem prisel o lepsiho hrdinu, protoze bych dokoupil 50 kousku. Takhle holt maji smulu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: Jo, ale smutný je za Jahra je za 2500, tolik jsem ještě nikdy nedal. Takže asi utru zase. Sice mi to až tolik nevadí páč bych stejně v shadow raději stavěl horuse, to mi spíš sere ten KB na 2700, toho bych tuze chtěl ale 2000 za něj dávat fakt nehodlám
    SITH
    SITH --- ---
    Truhla za 4k s HS byla jasná volba :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Zombie Strike - IH klon z postapo. Vychazi z nejake starsi verze, kde je i ten starej market. A ma hezci grafiku. Takze uz hraju tri hry :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MITTRA: rainbow je na prd když se chceš dostat daleko v Seal landu (teda pokud nemáš víc jak 6hodně vylevelenejch hrdinů). A tam je pak rozdíl celkem znát (v dlouhodobým horizontu samozřejmě).

    Koukám že pozítří se mi resetne monthly Q, tak to by mohla být konečně E3 Valk a tímpádem Hell v Aspenu, i když od úprav marketplace už není Aspen co kdysi o.O.
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    HOLAKAC: No ten Aspen je hrozná prasárna. Ten by stál za přechod na L/D. Já už bych kvůli Aspenovi musel jet leda čistě 3L/3D tým (což se podle mě nevyplatí, tolik dobrých L/D není) a nebo ten 2Dark/2Shadow/2Abbys, ale tam zas není Valkýra. Holt asi zůstanu na rainbow, e3 Amuvora kvůli Apsenovi fakt nevyhodím.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: me z toho jednou prisla jahra :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tr0l, id 23637602, S20, iOS.
    Doporucuju do zahlavi reddit.com/r/IdleHeroes/

    MITTRA: já mám fodderu po kokot, ale nemám dost Valkyrií (jen E1). PO do forestu a během všechno ostatní je fodder, 9s zásadně nějakej shit abyss/shadow/fortress. Brzo asi zhřeším a půjdu do L/D o.O
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Beztak z těch Elite shardu ale zase vypadne nějaká sracka..... Seznam možnosti sice hezké ale stejnak to dává queeny, karimy a podobně akorát, ten zbytek je tam nula nula nic sance
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MITTRA: mno elita za login mi prisla fajn i kdyz mi na obou uctech prislo prd, ale chapu, ze ty uz mas jiny priority :)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    Tak novoroční akce nic moc co? Není ale "jejich" hlavní akcí až čínský nový rok? Mám pocit, že to tak loni bylo. Nezbývá než doufat :)

    Fáze hry mezi 10 star a e3 začíná být poměrně jednotvárná. Všechny zdrojové hrdiny dříve nebo později nasbíráte, ale pak musíte měsíce čekat na dostatek fodder, abyste je mohli dostat na e3. Třeba u Valkýry mě to docela štve :) Už by mohla být z e1 na e3, ale na to potřebuju ještě 9 star fodder a 10 star fodder...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DEFILA: tož vítaj :-)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    AVATAR: tak jsem se zacal znovu, prehodil se na 428 a uz jsem v Amber coby Deffff:)
    MITTRA
    MITTRA --- ---
    DEFILA: Hlavně si přečti https://playidleheroes.com/common-mistakes/ a https://playidleheroes.com/early-game-tier-list/ Celá ta stránka je jinak super a dozvíš se tam všechno důležité.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam