• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    Vše o populární mobilní hře IDLE HEROES na Android a iPhone

    Návody pro začátečníky i strategie pro pokročilé: https://playidleheroes.com/ a reddit.com/r/IdleHeroes/.

    Diskuze o nejlepším složení týmu, zakládání guild apod.
    rozbalit záhlaví
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako nebudu to setrit kdyz vim ze to stavet nebudu. postavit E3 hrdinu je na nekolik mesicu casu, takze vsechny ty subpar hrdiny proste palim - a cim driv se posunu nahoru, tim rychleji progresuju (aspen, seal, BS, raid), hrdinove co sedej v batohu me nikam neposunou. Jediny co me ted trapi je ze mam jednoho skerei v batohu a ted je mozny koupit ten skin, jako neplanoval jsem ho stavet, ale je to potencialne silnej cervenej hrdina. Ale driv bych rad KBcko takze mi v batohu prave bude i se skinem smrdet tuze dlouho...
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: se s tim koukam neseres a palis vsechno :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Prikladam muj team. Vetsina je fodder na budouci E3 valk. Mam pericka na jednu kopii, tak nejak doufam ze tech 240 PO co mam bude stacit na aspon jednu dalsi.

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: no budu kupovat co pujde a treba to nazenu, ale podle kupeckych poctu mi to o 200 nevyjde :)

    v dlouhodobym hledisku se to asi nevyplati, ale v tehle fazi (kdyz lepsi hrdiny nemam) by me synergie mohla posunout. A vys nez na 200 je levlit nechci.

    Jahru jsem levlil protoze nebylo co jinyho a mel jsem plnej batoh shadow petek. Ale do pvp je se svym cc super a spolecne s valentinem, kroosem, vesou, xiou na dorazky a valkyrou na dmg porazim vetsinu teamu na stejne urovni. Vyhejbam se jen kingovi 200 a horusovi 180-200.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: urcite za tech 14 dni nedas par 3*? ja minule vytahl vsechny srdicka plus rozlozil vpodstate vsechny 3* co jsem mel, i v batohu, jen abych na toho hrdinu dosahl (to byla xia minule tusim?) - 3* je prebytek vetsinou takze casem jsem to zase dosbiral znovu. Ted mi chybi cca 2000 ale mam jeste spoustu "trojek" takze kdyz se to do konce eventu nesejde, tak porozkladam i ty 4 kopie co si setrim na skladani.


    AVATAR: podle me ne. nebo takhle, ja to nezkousel, ale podle toho co jsem cetl to neni dobre - krome valkyry ti hrdinove nejsou sami o sobe dobri a ta synergie to nezachranuje. Nicmene ted se menily staty ruznejch heru, pockal bych az ruzni experti dojedou testovani a vyjde nejakej aktualizovanej tier list.


    AVATAR: ono tech dobrejch shadow heru moc neni :( Jahra je cool, ale je to dost papir a hodne hranejch hrdinu ma bud kotel CC immune, nebo valkyre to treba moc nevadi.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: hele, ale prave proto, ze muzu celej team postavit na vlakyre ten thug a flamestrike maji smysl, ne?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: jahru mam na 10 a je to muj jedinej dobrej shadow hero, takze jo, horus by se hodil :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: nemam ani toho jednoho a v eventu na nej nedosahnu, tak treba budu mit casem stesti. Kazdopadne horus mi technology strom jeste zkomplikuje o to, ze mi do teamu pribyde war.

    V druhe hre chci jet wary (king, horus, barea, sigmund + vesa a hw. Sle zatim mi prisel jen ten barea a valkyra kterou jsem nechtl :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no rozhodne prvne valkyru na e3, na e3 te dostane na hell v aspenu, na seal land 6 urcite tez, v PvP to kraji samo cele teamy na urovni "jedna E3 a trash" a v guild raidech 35+ to dela solidni dmg uz jen proto ze prezije dlouho a kdyz je to 3x heavy CC boss tak tam pasivkou nasazi par melounu taky. Ale misto staveni Thuga a Flamestrike bych fakt zkusil toho horuse. Jahru uz mas na 9 tusim? takze shadow fodder uz muze jit nekam jinam. Samozrejme jeden horus te nevythne :D
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: vsak proto o nem uvazuju za pericka misto valkyry. ale mit hora na 180 nebo valykru na 220? Tezky rozhodovani :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jako ten thug je divnej, nedavno to byl trochu counter na valkyru (pac ma nejvic HP a immuni na valk burn), ale ted kdyz je venku Aida, ktera drti jak valkyru, tak jeste vic thuga, tak uz fakt nema smysl ho stavet. Nejakej ciste burn/bleed team se moc neosvecil, heru co to delaj je malo a sami o sobe jsou docela slabi (v PvP). A v cervene jsou podle me lepsi herove jako KB, Kroos, Skerei - mimochodem je to udajne jedna z nejlepsich barev na to dat seal land 10, nicmene Thug v te sestave nefiguruje.


    AVATAR: Xia je obrovskej rozdil na E3 co jsem cetl, tam je docela tanky a hrava se na slotu 1 klidne. na 10 a niz je to docela papir.
    Jinak ten tvuj team na PvE mi prijde dost slabej, pulka PvE je o bossech s tunama HP a ty tam nemas jedinyho hrdinu co by delal procentualni dmg. Jako tri tihle herove jsou L/D ale ten Horus by se tam fakt hodil aspon.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC:
    boss raid: ok no. V te druhe he jsme tri relativne vyrovnani (uz od zacatku) a zbytek neni tak daleko za nama. Na druhou stranu jsme evidentne predehnali prumernej progress, protoze dmg co dam skokove klesla na 37. Predtim jsem daval 30-40m za boj a ted jsem rad za 8-13m a 15 kol prezije jen valkyra. A ten treti se dmgi trochu vzdalil.

    build: hele proto rikam, ze se teprve rysuje :)
    skladam jak to chodi. Ono je to do 10* v podstate fuk. Valkyru asi vzdavat nechci a tech strom mam u rangera komplet. Takze by pro mne melo byt nejvyhodnejsi udelat si thuga a nechat si queen, ale queen i s tech stromem proste na jahru / valentina nema at dmgi nebo controllem.

    thuga si asi udelam (jestli ho vytahnu z eventu, budu ho mit uz 3x), protoze ta synergie s valkyrou je cool a navic je to taky ranger. Ale chybi mi cervenej fodder. Vsechno totiz rvu do zelenyho ze zjevnych duvodu.

    Do toho mi tam jeste naskakuje flamestrike, protoze ma taky burn dmg. Ale mam uz tu jahru a valentina, tak se mi moc nechce krmit dalsi mag. Stejne ji casem chci vytahnout aspon na 10* a pripadne ji nekoho nakrmit. Ale je to uz treti modra, kterou potrebuju krmit a asi prijde na poradi az naposledy.

    U cervenych mam jeste skereie a karima, ktery se mi nechce rozkladat i kdyz momentalne na a team nemaji.

    Nejvetsi problem je v tom, ze team neni nafukovaci. Valk netreba komentovat, kroos je uzasnej a kdykoli ho z teamu vyndam, zas ho tam rychle vratim. Vesa je nejlepsi dostupnej heal a tim padem taky nepostradatelna. HW je nepostradatelna v pve a jahra s valentinem v pvp. Xia je pure dmg a dorazec. Jako tank je mizerna a proc je urcoavana jako top na pozici 1 moc nechapu. Jako chapu, ze ji bloky zvysujou dmg, ale kdyz ve tretim kole padne, tak se to moc neprojevi. Uprimne je to v mym buildu asi nejpostradatelnejsi hero (ta dmg je proti namakany valkyre ctvrtinova) a asi ji nahradim tim thugem.

    Takze pokud koupim ty dve valkyry a ne treba kinga nebo horuse (ktery umi mazat teamy stejne jak valkyra), vychazi mi muj budouci team na pve:
    1-thug / kroos, 2-hw, 3-valk, 4-thug / kroos, 5-vesa, 6-flamestrike

    na pvp:
    1-thug / kroos, 2-jahra / flamestrike pro auru, 3-valk, 4- thug / kroos, 5-vesa, 6-valentino

    takze porad barevne (u pve) a classove uplne na hovno :)
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: jj, já už mám E3 vesu v komplet priest armoru a ted uvidím, zda mi peříčka pomůžou v nějakém jiném
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    SITH: ja mozna taky, pockam do konce eventu jestli to necemu pomuze, pac thuga nechci takze jedine ze bych mel na konci 3k a dosahl s tim na armor, jenze zas shadow frakce na to nema uplne nejvhodnejsi hrdiny. takze to na konci pravdepodobne uvalim za "elite" hrdinu ci svitky
    SITH
    SITH --- ---
    JULIAN: jj, do toho malýho asi půjdu
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako aspen byl silnej, ale "ok" silnej, tohle je bullshit X_X


    SITH: jo je to drahy a podle prepoctu na reditu to neni ani tak dobry jako mesicni karta. co se ale vyplati je ten malej, ten je lepsi, o fous a navic ti (mozna?) pomuze v eventu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: to je uplne normalni, my jsme u posledniho bosse (stage 60), prvni dal 2x vic nez druhej, ja jsem 6-7misto a mam desetinu dmg prvniho...rozpeti levelu +/- 10

    Ten tvuj tym je papirove dobrej, akorat to mas napric vsema barvama a hlavne povolanima, takze Guild tech dokoncis asi tak za rok :-) Ja mel donedavna 4x priest a 2x archer kvuli Guild tech, je strasne znat. A po roce hrani mam 2x full guild tech (priest a ranger) a jedno skoro full (mage). Ale je to na prd, potrebuju nejaky CC. V baglu mam Jahru a Valentina, ale malo kopii :/
    SITH
    SITH --- ---
    na těch 899kč jim seru, to je moc
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: nepochybuju, ze je nejvic imba (a ze ji nejspis nerfnou) :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Jinak ty eventu jsou na 14 dní takže dost času spoustu věcí nasbírat. Netřeba spěchat.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: Aida je na bosse prase, tím že má na basicu 1500% a na active 3000% s tím že proti single targetu se to trigruje častěji? Maglajs. Doufal jsem že vytáhnu jednu ze svitků a spolu s tou za 400 budu mít aspoň dvě na 6+ ale smůla :( zatím 400 svitků a jen fodder
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam