• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Na cinskejch serverech uz je E5 live...

    Chinese Taptap server got E5 rolling, some info and pics inside : IdleHeroes
    https://www.reddit.com/r/IdleHeroes/comments/bubr0o/chinese_taptap_server_got_e5_rolling_some_info/
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: vedan je super - dava hodne AoE damage a ve skillu je necilitelnej - coz je samozrejme zavysle od tveho/nepratelskeho teamu, ale muze to byt dost silne. Plus ten buff LL neni spatnej, pomuze to s tankovanim.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    anniversary nakonec od 7.6. ofic info
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: ja jsem seklej na heal vlne, na kterou proste nemam dmg a na druhym acc 6xasmodel, kdy umiram v druhym kole. Asi uz dva mesice.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: jj taky jsem si vsiml ze bonusy se generuji random, takze asi budu zkouset prvni fajty na nahodu. Vcera nebo kdy jsem desne vyownil Labyrinth - Silvina, Athalia, bonus co da dmg na zacatku, jinej co doplni energi po konci predchoziho a zacatku novyho fajtu - fajt na 4s max. Komedie v muj prospech :)

    Jinak IH aktualne rano a vecer max, letmo jsem zkusil po mesici Tower jestli nedoslo k progresu - nedoslo, max druhy kolo me 6x Skerei sesmahne jak nic :P
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: Jinak rest in peace je docela v pohode. jak vyhrajes prvni dva, tri souboje a vychytas dobry bonusy, jde to jak po masle. To ten nasledujici byl slusnej blocker. I kdyz maj prvni teamy jen lvl 120, byl jsem je schopnej porazet az cca na 140, aniz by mi nekdo v teamu neumrel. Zas ten nasledujici jsem dokoncil napoprve.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: ten tier list je nejakej podivnej. Uz jen z toho duvodu, ze by v tehle hre mel byt spis o formacich, nez samotnych hrdinech.

    Vedan asi nebude spatnej v pvp (nezkousel jsem), ale v pve, kde tlacis na pilu a bojujes proti silnejsim a odolnejsim nepratelum mi jeho smysl taky unika.

    Silviana ma svy opodstatneni, kdyz nemas athaliu a potrebujes zamestnat nekoho v zadni rade. Ze nekoho zabila behem boje s tankama, na to bych se v pve nespolihal, ale k otoceni nepritele, kterej by ti jinak sesmah ultimatkou celej team je fajn.

    Ale je to fodder, tak si s tim nemusis lamat hlavu.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    V Peaks jsem zaklej v 4ce (Rest in Peace), ale az bude monthly reset tak bude Nemora L+, uvidime jestli to pomuze. Jinak jsem se rozhodoval pri upgrade na L mezi Vedanem a Silvinou, chtel jsem Silvinu, ale tier-list rikal Vedan, tak jsem dal Vedana a nevim jestli jsem udelal dobre :-))
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: nevim, me ten upgrade mat docela pribyva. Mam tri 140+ a zitra bude ctvrta. Ale je fakt, ze mi hodne pomohly ty dve stage v peaks of time, co jsem projel o vikendu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: no jako i kdybych byl schopnej kazdej den kupovat tech 500 dustu z shopu, jakoze nejsem, tak by to trvalo docela dlouho. takhle je to utrpeni koukat jak pomalu to pribejva
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: gl :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: ja mam Brutuse a Ardena na 140 a marne cekam na ty fialovy srance, nicmene az to nasporim tak cekam ze to bude velkej skok, nesmrtelnost ze 4 na 7 a CC za 2 na 3 udela hodne. Vetsinu myho damage dela Shemira, ale jak neni 161+ tak zas tolik nevydrzi
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    tak e5 az 21.6. prej.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SITH: mno nebudes jedinej. Ja se tesim na e5 valk, tak to jeste vydrzim :)
    SITH
    SITH --- ---
    AVATAR: ih
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    SITH: ih nebo arena? :)
    SITH
    SITH --- ---
    Já to dneska spustil naposledy. Bavilo mě to cca 7 měsíců, ale jak je to furt o tom samém a žádný nový obsah, tak už nemám potřebu to 3x denně spustit.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: tam jsem byl bloklej posledni ctyri dny. Nakonec jsem to protrh az kdyz jsem dostal nemoru a savease na 141. Ale jde to i predtim, par guild mates to dalo.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Já jsem 11-20 a nějak to přes to nejde.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: ...a muzes si hrat s hrdinama, ktery nemas. Je to super mod.

    ja jsem ted 11-40 a nemuzu se dockat 12-4, kdy se mi otevre dalsi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam