• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    BJUSKID
    BJUSKID --- ---
    Zkoušel nekdo ten IdleHeroes privat?
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    JULIAN: chapu, ze v pokrocilych castech hry uz to je vybirani si hrdinu, ja jsem zatim ve fazi, ze vse lepsi je nejlepsi pro me :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MISTR_CHVEJ: cthuga je ted shit. Valkyra uz neni takova hrozba co byvala, co vydali Aidu a ted Penny tak je cthuga naprd pac tihle valk contruji lepe a jsou dobri i proti necemu jinemu
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    fortress je fakt zoufalstvi https://youtu.be/yZByu7zqo04
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    mno a pak ze to nejde... :)
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    a prisel me prvni cthungha
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    JULIAN: jj, horus urcite, 5* shadow mam i nejake + muzu stvorit :) horus bude muj tahoun v tymu, jeste jsem ho trosku vytunil 280k HP a 22k DMG
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    MISTR_CHVEJ: tak jestli mas 5* navic tak to cpi do tech stavajicich 6* a udelej z nich klidne 8* - Horuse rozhodne, norma se taky hodi.
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    tak se me konecne trosku zadarilo a mam uz skoro cely tym 6*

    devastator
    horus - hodne slusne :) pres 215k+ HP a 18600 DMG
    iceblink
    mirage
    norma

    jeste by se dali postavit nejaci dalsi, ale slaboty :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    zkusil jsem ode to heroes, ale ten cinskej setting mi nesedi.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: je to podobny jako treba Karim, kterej je vsehovsudy shit hrdina, ale na 9* jak dostane heal tak je v tech modech pro solo hrdinu (aspen, broken isles) fakt docela dobrej.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: ok, verim ti. Ja osobne mam zatim jen dve kopie, takze ceka v baglu :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: podle me lepsi. valk v tomhle ohledu zacne bejt produktivni teprve na E3, do te doby je dobra akorat v aspenu kdyz ji krmis lahvickama, jak ti dojdou tak chcipne. Myslim ze 9* oberon je lepsi volba nez 9* valkyra, ktera hlavne nabobtnava az kdyz nastackuje kotel HP bonusu z artefaktu, equipu, stonu a guildy.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: mno ja jen aby necekal podobny vysledky jak s valk :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    Oberon ma hlavne heal, takze se mu docela dobre bude progresovat v Aspenu a Brave trialu.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: na l/d se spis vykasli. Ja o nich uvazuju az ted, ale zatim jsem do nich investoval jen jeden po event. Ted na zacatku ti muzou pomoct, ald brzy jim ostatni hrdinove utecou...

    sbirej fodder, tes se z kazdy kopie, ale neinestuj kvuli nim. Nez nasbiras dostatek kopii a fodderu na amen-ra, budou uz lepsi hrdinove, at uz novi nebo predelani.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: oberon ma nejlepsi stun ve hre, srovnavat se s nim muze jen valentino. V tier listu je vysoko, protoze kombinace 2x oberon, 4x valk byla do prichodu e5 nejsilnejsi. Ted to zmenila amen-ra v dark vs light (3xdark, 3xlight) parte.

    Kazdopadne oberon neni hrdina, kterej by te obecne dostal dal. Ma svou ulohu v parte a tou neni dmg (i kdyz jsem ve videich ze seal lands videl i stejny cisla jako valk), ale jen stun.

    Jeho vyhoda je, ze je zelenej a dobre funguje s valk, dobre ji doplnje v redemption aure (2, 2, 2 l/h) a pokud valk nemas, tak treba i v rainbow (od kazdy frakce jeden hrdina).

    Je o to cennejsi, ze valentino je modrej, kde je ted i penny a ormus (nejvetsi dmg a nejlepsi heal), takze je tak nejak navic a v aurach pro nej neni moc misto.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JULIAN: Ok, tak já v rámci eventu zkusím sehnat foddery a upgradnout Oberona, dík.
    Zrovna u dark/light jsem teda zatím dalek 6*, maximálně by se mohlo podařit mít 2xAmon-ra z ryb, ale spíš to asi nestihnu.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAKAR: oberona klidne na 8 hned jak budeš mít zelenej fodder. Zbytek hrdinu je shit to vypada, kromě amonra a king Barton. Amuvor možná taky není špatnej. Akorát teda u light/dark hrdinu nechoď přes 6* páč jakmile jdeš na 7* tak je to velkej commit kterej jde spravit jen přes replace. Normální barvy jsou Safe až do 10* pokud u toho nesežereš nějakýho dobrýho hrdinu. Taky za začátku se vyplatí stavět i špatné hrdiny, protože časem se dostaneš do situace kdy budeš mít dobrou 9* a dost kopii na to dostat ji treba na E1/2 a na to potřebuješ několik dalších 9*. Když más v teamu jen šest dobrých hrdinu tak jsi v této situaci dost v piči
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: to jsou strašlivý čísla dmg :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam