BJUSKID: ja to beru spis jako doplnek k ih. Je to takovy nenarocny a pote, co jsem se dostal na 12-2 (v labyrinthu je ke koupi mythic vybava) uz to zkusim prostouchnout jen jednou tydne, takze tomu venuju tak 20 min denne max. Kdyz to srovnam s hodinama a hodinama kombinovani a sestavovani hrdinu v ih, tak je to takova odpocinkovka :)
Vcera jsem konecne povysil shemiru na mythic (cekal jsem na jednu silvanu tri tejdny a nakonec poskladal nirua za pomoci heroic coinu, protoze silvana proste nechodila) a mam team kolem lvl 160. Trochu (dost) me irituje moje smula. Kolega z guildy uz ma full mythic(+) team a ja vcera udelal prvni. Elita mi prijde tak jednou z peti summonu a zasadne neco, co nepotrebuju. Je to docela zoufalstvi. V nedeli jsem uz chtel tu shemiru tak moc, ze jsem koupil ten event, z kteryho jsem instantne dostal 5x elitu a 20 summonu za diamanty.
Za kameny jsem dostal 1x ira, 4x light food hero. Za diamanty 2x modrej niru, jinak nic co by me v tu chvili zajimalo. Hlavne ne ta silvana, kvuli ktere jsem to kupoval. Za sest stovek uplny hovno. Jsem chtel rozzvejkat mobil...