• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    Vše o populární mobilní hře IDLE HEROES na Android a iPhone

    Návody pro začátečníky i strategie pro pokročilé: https://playidleheroes.com/ a reddit.com/r/IdleHeroes/.

    Diskuze o nejlepším složení týmu, zakládání guild apod.
    rozbalit záhlaví
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: máš to hodně rozptýlený no. Já mám všechno L+/L, takže rozdíl je dost malej a kombinovat se dá. Bohužel nemám kopie na to aby mi některej hrdina ulít :/
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: huff, ja to teda hraju trochu jinak. Dela mi problem zadni rada? Hodim si do teamu athalii, silvanu a tu grave co pritahuje hakem. Zadni rada je najednou vepredu a ja si je tam v klidku pokrajim. Chcipe predni rada? Vezmu lycu / cc. Davam to s prstem v nose? Vemu full dmg team. Krajej me jak papir? Arden, tasi je odpoved. Pak mas samozrejme bonusy, ktere obcas taky rozhodnou o vitezstvi. A jo i kdyby to bylo jen o tom, ze to muzes zkouset dokud to haluzi nedas, porad je to vic, nez nadelas v ih :)

    Ja chapu tvuj uhel pohledu, ale to, ze moznosti hry nevyuzivas neznamena, ze neexistuji.

    nutno rict, ze mluvime o labyrinthu. V kampani jedu proste co nejsilnejsi hrdiny, kteri nejvic vydrzi a cim dal jsem, tim mene mohu pouzivat jiny.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: ono to mozna vypada, ze muzes obmenovat taktiku, ale dost casto je to totalne o nahode. muzes taky zkusit desetkrat to stejny a das to.

    Protoze nevim jak vy, ale ja mam dva dobry hrdiny (cervena shemira a bilej brutus) a ten zbytek je nejakej zlutej shit. Takze ano sice muzu mit pocit ze delam neco pro vitezstvi, ale ve skutecnosti mam dva hrdiny co maji pres 250k hp a k tomu balast s 50k kterej chcipne kdyz se na nej nekdo skarede podiva.

    Treba Arden (ten dedek co rootuje) je super, ale je to o tom jestli na nej nekdo zautoci a jestli mu ten utok kritne. Kdyz jo, tak jsem prohral. Kdyz ne, tak mam mozna sanci. A v jednom z deseti pokusu to vyjde.
    A uplne stejna situace je i v IH, mam E5 valkyru a k tomu nejakej 9* bordel a muzu to menit jak chci, ale v 99% pripadu je to jen o tom koho valkyra trefuje skillem, jestli kroos stunne a jak nepriteli napadaji CC.

    Mozna az budu mit full roster top hrdinu s top equipem, tak si muzu zkouset nejaky ruzny teamy, ale do te doby fakt ne. A to je stejne v IH, az budu mit dvacet e5 heru tak bude mit smysl zkouset jestli je lepsi rainbow, redemption ci gve, jestli v redemption mam mit dva ormuse nebo dve penny, nebo jestli treba valentino jeden by se tam nehodil atd...
    Oboji dost nerealne bez investice 5000 dolaru
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: point je, ze to muzes svym usilim a taktikou (muzes vybrat kterej team napadnes, muzes obmenovat hrdiny a zkouset nejvhodnejsi kombibace, zalezi na tom, ktery artefakty vybiras).

    btw, na fb vsichni brecej, ze je hroznej drop rate elit, ale za me je problem spis v mnozstvi diamantu / svitku. Proste je tam oproti ih malo gamblu. V ih summonis kazdej den minimalne 4*. Tady mi jednou tejdne pribydou tri modry a jedna elita, kdyz mam kliku na jeden pokus a za minutu nemam co delat. A pak zas tejden setrim. Malo summonu proste.

    A serou me tuny novejch hrdinu. s kazdym je mensi sance, ze dostanu hrdiny, ktere potrebuju. Dokonce i mensi sance na elite food. Kazdej novej hrdina zpomali progress hrou.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: Stejně ? To mi nepřijde, žádný relicy, max si můžeš koupit jednorázový navýšení statu. Nemožnost restartu fajtu (pokud nepočítám revive).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: afk arena je uplne stejne o haluzi. Akorat jak kokot muzes restartovat a pri desatem pokusu to zrovna vyjde tak ze ty critnes a oni ne, CC nespadne na healera ale na DPS a tak.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    V tomhle je ta AFK arena fakt mnohem vychytanejsi, skrz relicy vyndate i mnohem silnejsi tymy, navic se fajt da restartit a ladit taktika. V IH je to haluz...
    BJUSKID
    BJUSKID --- ---
    HOLAKAC: tohle tam potkávám taky h
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: myslim, ze za pokus to stoji. valentina one hitnes driv, nez na nej prijde rada. Jenze jak rikas, asi to nedas :)

    hodne stesti priste ;)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: Nevím, fakt myslíš že E5 valk vyndá tohle s nějakým buffem ? Hlavně je to třetí kolo, takže dost o ničem :/ Musel by polandovat stun od kroose, něco od valentina (začíná stunem), a počítat s tím že holt chcípnou, takže v dalším kole konečná.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: tak je to i trochu o stesti, ale imho mene, nez treba ten aspen. s e5 valk to dojizdim do kokce tak v 80% pripadu. Zkusil bych vse co mas narvat do buffu (mno, mozna si nechat na ressurect). Ono se to nezda, ale kdyz za celou dobu nic neutratim a na konci narazim na sebe, buffnu se a sejmu se v druhym kole.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Joo novej Brave Trial je fakt super, kdyz mate jednu E5 jednotku a tohle na vas vybafne ve tretim kole Night modu:

    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    ja se dostal konecne na normal :) ty dalsi jsou zatim pro me passe
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Hehe aspen má dalších 100 levelů :P
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    ja v sezone vytah vesu na 200, dardaliona a baadeho na 180, dneska mi prisla druha valk, ale asi uz ji moc nevyuziju :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    AVATAR: jste mě ukecali, už jsem tam taky :-)
    BJUSKID
    BJUSKID --- ---
    OTAKAR: Jj od zítřka
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    To je nějaké oznámení nadcházejícího eventu? Já teď shelter vůbec nemám.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Za me Jahra dobrý, asi ji vezmu protoze to je momentalne jedinej shadow hrdina, kteryho leveluju (Horuse mam jen 2x). Max ji sezeru nebo replacnu. Zbytek meh, Rosu mam asi 12x, asi mi ta hra chce neco rict :P
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    v casinu flamestrike
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: mno po kroosovi je to pro me sklamani. Netrefili se mi do vkusu. Za me je tam nejzajimavejsi xia, protoze ma byt rework, ale vak mi 9* sezrala a shani se tak tezko...
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: jako ze L/D je shit, to je normalni, nicmene ten zbytek je 2./3. nejlepsi hrdina ve frakci, krome snad jen Rosy teda. Od shelteru necekam nic vic - pro zacinajici hrace jsou to super jednotky. Pro me je to ofc vse fodder, takze ano, byl bych rad kdyby tam byl aspon jeden dobrej hrdina, ale zrovna co se shelteru tyce tak to uz jsem se vzdal nadeji davno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam