• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    Vše o populární mobilní hře IDLE HEROES na Android a iPhone

    Návody pro začátečníky i strategie pro pokročilé: https://playidleheroes.com/ a reddit.com/r/IdleHeroes/.

    Diskuze o nejlepším složení týmu, zakládání guild apod.
    rozbalit záhlaví
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    JULIAN: aha, tak teď je to pro mě z 3 na 4 trojnásobek :)
    AVATAR: Penny je užitečná, ale mám jí jen na 7, čekám na nějaký event, abych vyrobil ze shardů jídlo a dal jí alespoň na 8. Na 9 mi jedna chybí, třeba se někde podaří :)
    Ale sama asi ne, ne? Neude k ní potřeba nějaký lepší tým? Který mít nebudu, protože všechno sežere :) I když, teďka mám 3x flamestriku, ale to je celkově strašných fodderů, které asi budu chvíli shánět :)
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: Jo vidíš, na tu jsem úplně zapomněl, ta musela modrou solidně boostnout, těm chyběl někdo kdo by to zabíjel
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: 9* penny te donese do 7.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAKAR: ty skoky jsou nekdy dost ... skokove. Nekde je mezi levly rozdil 15%, jindy je to pres dvojnasobek. Kriticke jsou SL3,6 a 10. Dostavas tam smash navic, a SL je fakt luxusni zdroj 4* shardu zadarmo, takze se vyplati stackovat jednu frakci. Udajne nejjednodussi je progresovat za cervenou (abyss), pred E5 updatem to byla jedina frakce kde se dalo dosahnout SL10 s jednou E3 a par 10*.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    AVATAR: Chápu, dík. Ten exponenciální nárůst obtížnosti je dost hardcore, asi dlouho zůstanu jen na 3 lvl :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: z hlediska kazdodenniho farmeni staci jedna frakce. Ale za postup v ostatnich dostavas jednorazovy odmeny. Smashuj pochopitelne vzdy jen ten, kde jsi nejdal.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    V Seal land, dostanu smash za každou frakci, kde dosáhnu prahového lvl? Nebo se bere jen jeden nejvyšší? V podstatě se ptám, jestli se soustředit jen na jednu frakci, nebo je třeba se snažit o všechny?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    OTAKAR: vyvojari se v nakym faq vyjadrili, ze neplanuji dalsi event. utracej, ja v nem mam docela kliku.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    OTAKAR: Jednou se to kdesi pouzilo. Ale nešetřil bych to.
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    Je taky nějaký event na super wishing fountain? Zdá se mi, že ne, tedy že nemá cenu super coiny šetřit?
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    MISTR_CHVEJ: No jestli dobře počítám, tak dotlačit celé kolo Casina by mě vyšlo na cca 7k gemů, to si spíš počkám :)
    To už jsem tak nějak vytušil, že IH bude hodně o frustraci z chybějících hrdinů a jejím následném uvolňování, když se zadaří sehnat :)
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    OTAKAR: jj, pokud nespechas a hrajes free tak bud pockat nebo mit to stesti, ja prvniho tady dostal ze svitku a druheho koupil za 60, tretiho snad dostanu zase ze svitku, jinak stejny problem mam u Penny, tak potrebuji kopii, vecny boj porad neco chybi :D
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    MISTR_CHVEJ: Ba jo, tam je, mám jich 55/60. Ale teda Casino teďka 300 bodů nedám :( Tak snad další event
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: máš to hodně rozptýlený no. Já mám všechno L+/L, takže rozdíl je dost malej a kombinovat se dá. Bohužel nemám kopie na to aby mi některej hrdina ulít :/
    MISTR_CHVEJ
    MISTR_CHVEJ --- ---
    OTAKAR: za ty zlate listky :) nebo mit dalsi stesti, ja bych horuse potreboval na 10* uz potrebuji dalsi kopii
    OTAKAR
    OTAKAR --- ---
    1 free heroic a hele ho, Horus, to bych asi měl být rád, že? :) Akorát, kde teď seberu dalšího?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: huff, ja to teda hraju trochu jinak. Dela mi problem zadni rada? Hodim si do teamu athalii, silvanu a tu grave co pritahuje hakem. Zadni rada je najednou vepredu a ja si je tam v klidku pokrajim. Chcipe predni rada? Vezmu lycu / cc. Davam to s prstem v nose? Vemu full dmg team. Krajej me jak papir? Arden, tasi je odpoved. Pak mas samozrejme bonusy, ktere obcas taky rozhodnou o vitezstvi. A jo i kdyby to bylo jen o tom, ze to muzes zkouset dokud to haluzi nedas, porad je to vic, nez nadelas v ih :)

    Ja chapu tvuj uhel pohledu, ale to, ze moznosti hry nevyuzivas neznamena, ze neexistuji.

    nutno rict, ze mluvime o labyrinthu. V kampani jedu proste co nejsilnejsi hrdiny, kteri nejvic vydrzi a cim dal jsem, tim mene mohu pouzivat jiny.
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: ono to mozna vypada, ze muzes obmenovat taktiku, ale dost casto je to totalne o nahode. muzes taky zkusit desetkrat to stejny a das to.

    Protoze nevim jak vy, ale ja mam dva dobry hrdiny (cervena shemira a bilej brutus) a ten zbytek je nejakej zlutej shit. Takze ano sice muzu mit pocit ze delam neco pro vitezstvi, ale ve skutecnosti mam dva hrdiny co maji pres 250k hp a k tomu balast s 50k kterej chcipne kdyz se na nej nekdo skarede podiva.

    Treba Arden (ten dedek co rootuje) je super, ale je to o tom jestli na nej nekdo zautoci a jestli mu ten utok kritne. Kdyz jo, tak jsem prohral. Kdyz ne, tak mam mozna sanci. A v jednom z deseti pokusu to vyjde.
    A uplne stejna situace je i v IH, mam E5 valkyru a k tomu nejakej 9* bordel a muzu to menit jak chci, ale v 99% pripadu je to jen o tom koho valkyra trefuje skillem, jestli kroos stunne a jak nepriteli napadaji CC.

    Mozna az budu mit full roster top hrdinu s top equipem, tak si muzu zkouset nejaky ruzny teamy, ale do te doby fakt ne. A to je stejne v IH, az budu mit dvacet e5 heru tak bude mit smysl zkouset jestli je lepsi rainbow, redemption ci gve, jestli v redemption mam mit dva ormuse nebo dve penny, nebo jestli treba valentino jeden by se tam nehodil atd...
    Oboji dost nerealne bez investice 5000 dolaru
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    JULIAN: point je, ze to muzes svym usilim a taktikou (muzes vybrat kterej team napadnes, muzes obmenovat hrdiny a zkouset nejvhodnejsi kombibace, zalezi na tom, ktery artefakty vybiras).

    btw, na fb vsichni brecej, ze je hroznej drop rate elit, ale za me je problem spis v mnozstvi diamantu / svitku. Proste je tam oproti ih malo gamblu. V ih summonis kazdej den minimalne 4*. Tady mi jednou tejdne pribydou tri modry a jedna elita, kdyz mam kliku na jeden pokus a za minutu nemam co delat. A pak zas tejden setrim. Malo summonu proste.

    A serou me tuny novejch hrdinu. s kazdym je mensi sance, ze dostanu hrdiny, ktere potrebuju. Dokonce i mensi sance na elite food. Kazdej novej hrdina zpomali progress hrou.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JULIAN: Stejně ? To mi nepřijde, žádný relicy, max si můžeš koupit jednorázový navýšení statu. Nemožnost restartu fajtu (pokud nepočítám revive).
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    HOLAKAC: afk arena je uplne stejne o haluzi. Akorat jak kokot muzes restartovat a pri desatem pokusu to zrovna vyjde tak ze ty critnes a oni ne, CC nespadne na healera ale na DPS a tak.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    V tomhle je ta AFK arena fakt mnohem vychytanejsi, skrz relicy vyndate i mnohem silnejsi tymy, navic se fajt da restartit a ladit taktika. V IH je to haluz...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam