OTAKAR: jsou ale ne na pravidelne fazi. Posledni dva mesice porad nakej jede a dokonce se prekryvaji.
Je tam treba guild war event, voyage (neco jako jedna specialni stage peaks s prima odmenama) a naposledy byl vybornej event, kde podle toho, jak mas postaveny team (kdo ma jakou frakci), dostanes po boji body a za kombinaci bodu si kupujes svitky / material / hrdiny. Cloveka to nutilo vymyslet zas nove kombinace. Obecne jsou narozdil od ih eventy v afk arene hrave a zabavne. Za tohle velkej big up a ja jen doufam, at se jim dari alespon udrzet tuhle latku.
Setrit? jak se to vezme. Ja treba u friendship summonu nesetrim a kazdej den dvakrat zkusim stesti. Ale za diamanty a svitky vyvolavam po desitkach, protoze kazdou treti desitku mam jistotu, ze prijde elita. Momentalne jede event, kdy za kazdych 20 respektive 30 summonu dostanes odmenu. Ale uz jede druhej mesic a prosakuji zvesti, ze to tam nechaji na stalo. Je klidne mozny, ze udelaj event treba na vyvolavani z shardu (utracim hned) a ja si budu rvat vlasy, ale obecne ta hra ma tak dynamickej vyvoj, ze by clovek nemohl utracet nic, coz asi taky neni vitezna taktika ;)