• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MITTRAIDLE HEROES & AFK Arena a další idle RPG hry
    Vše o populární mobilní hře IDLE HEROES na Android a iPhone

    Návody pro začátečníky i strategie pro pokročilé: https://playidleheroes.com/ a reddit.com/r/IdleHeroes/.

    Diskuze o nejlepším složení týmu, zakládání guild apod.
    rozbalit záhlaví
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    MR_DAN: je to tak částečně, nevím přesně ty levely, ale na cca 50 levelu jsem neměl problém s prachem, ale s expama. Možná někde po 300 ? Každopádně posledních cca 20 levelů už mám zas problém s prachem, takže někde 380 to začlo...určitě ho kupuj furt !
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MR_DAN: thoran) ja vim, ale kdyz das 100 pokusu s callem, pak to switchnes na waist a das to napotreti, asi to neco znamena :)

    Prach) to mas spatny info. Prach zacne zas klesat. Na druhou stranu, s tema novyma vezema to bude kdovi jak.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    AVATAR: podle nejakejch zdroju chces Call na 5* uplne pro vsechny v ty formaci, prave aby ultoval co nejdriv a co nejcastejc, nez mu dojdou zivoty

    dochazi vam prach??? ja myslel ze exp wall je posledni a ze od toho lvlu cca 280 budu vzdycky uz bojovat jen s expama... neni tomu tak, jo? ja totiz prestal kupovat prach ve storu, prave na zaklade tohohle presvedceni, ze uz nebude potreba
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: nevím proč, ale měl jsem za to, že bude celehypo tower - chápal jsem to jako věž pro kombo/kždou zvlášť, tak mě patchnotes trochu překvapily....

    Nj prach, taky mi chybí :(

    Jinak random - viz. obrázek, 5x stejnej team setup, rozptyl dmg brutální. Komedie.

    MR_DAN: když nemá full equip, tak mi chcípne moc brzo. Sundaval jsem mu equip asi na 3 stage, kde bylo spíš CC a ne dost velká DMG.

    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MR_DAN: ja mu davam full equip a nejvic se mi osvedcil waistband of ressiliance. Ale je to s nim cim dal tezsi. Fakt tezkej luck fest.

    Ale v tier listu pro endgame je top, tak to treba bude zas lehci.

    Casto mi nefungujou doporuceny formace - nepreziva do ult. Takze k nemu postavim team, aby do ni prezil a pak to mackam dokud to necritne :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    kdyz uz jste tu resili toho thorana, jak ho oblikate na cheese? nekde na redditu pisou jen zbran a boty a zbytek sundat (nebo dat nejaky E veci s accuracy) a v jinym komentari zas ze to spravili a ze vybava nesnizuje tohle dmg pocitany na ten retaliate, cili se nemusi thoran svlikat...

    jinak muj nejvetsi oblibenec je Izold :-) ted pri misty valley zaridil hodne nekterych tech tezkych stagi, jako max 3x ult apod (nemam ainz+albedo, na garrisonu se pracuje zas po princovi)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: Pipa je silna, ale tak nejak dalsi luck hero, na ktery sis stezoval :)

    Ja mam portal party na A, ale vsechny hrdiny dost slaby, takze to porad neni pouzitelny. Do mauler invade mi chybi satrana, ale taky slabi hrdinove, takze jsou jiny teamy silnejsi.

    Ze to nebude pouze celestial jsem cetl pouze tady a od tebe. V patch notes uz od zactku uvadeji jen celestial.

    Je asi jasne, ze zbytek bude nasledovat.

    Tesim se, pry je tam hafo prachu, tak trochu pohnem s levlem a bude progress.
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    Tjo tak jsem si půjčil Pippu a hned jsem v CH36. Ale teda Pippa je další must-have hero. Odena už mám, Želvouna taky, takže portal party skoro hotová! Paralelně zkouším maulery a skreg invade, ale chybí žraso :(

    Pochopili jste patchnotes, že bude jen celestial tower ? Tj. Hypo a dimensionals zatím ostrouhají ?
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: presne, kazime si to sami :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: já podle času a nálady. Když čekám než usne prcek, nebo jsem na nudný schůzi, tak klidně budu zkoušet různý komba. Ale když všude vidím, že tuhle jednu konkrétní stage udělalo 99% lidí přes 5pull a Lucretia/Thoran cheese, ty jednoho z potřebnejch hrdinů nemáš, tak asi fakt nemám náladu zkoušet min. 20x různý jiný komba :(

    Třeba prvních X fajtů bejvá skoro vždycky Ainz.

    Ono možná kdyby se člověk furt nekoukal na ostatní, tak by se nesnažil jet na tak velkej lvl deficit a už by bylo použitelnejch víc formací :)
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    MR_DAN: moje Guild je taky dobra .), jelikoz tomu sefuju :))
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: Me se ten rng libi, dava ti motivaci to neodlozit a klikat dal. Ale chapu, ze ne kazdej je takovej dopaminovej zavislak, jako ja :)

    Kazdopadne s tim towerem mas pravdu, tam toho moc vymyslet nelze a je videt, ze jsou teamy protivniku postavene tak, aby byl vyuzitelnej treba drez ci kren, ktery jinde nevyuzijes. Dava to tem hrdinum hodnotu. A nuti to lidi si hrdiny pujcovat. Osobne me vic sere limit v hlavni vezi :)
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    AVATAR: no ono to trochu souvisí s tím co jsem psal níž - hroznej random. Takže postavíš tým, kterej je "jinej", ale může se ti stát, že 20x dostaneš na budku během 10ti vteřin, a po 21 to dáš bez šrámu. To mě trochu prdí a odrazuje od laborování, protože bys teoreticky měl každej tým zkusit víckrát :/ Třeba v multistage battles jsem relativně kreativní a moje týmy se dost lišej, přesně jak píšeš - když mi nejde stage, omrknu to. Ale třeba v Toweru se upřímně moc nechytám :(
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    AVATAR: jo, to bude podobny
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    Opravdu aktivnich, co reaguji v chatu, sleduji patch notes a snazi se o progress je tak 20.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    AVATAR: ok, to je dobre :-) tak ja popremyslim o ty pozvance k vam (mmch diky za ni), trochu jsem k ty my guilde prilnul, ne ze bysme denne nejak debatovali, ale jsem tam cely ten rok... musle jsem si overit ze bych si prechodem nepohorsil

    s tim stallingem to mas pravdu, ze se to prodluzuje.. nekde v pozdnich 2x kapitolach jsem jel furt na 3 dny a pak me to zaclo nudit, tak jsem udelal asi 4 kapitoly najednou a najednou koukam, po 3 dnech nic, ani gear natoz sutr
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MR_DAN: tak to jsou vsichni, jinak kick :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    AVATAR: aktivni jsem myslel hlavne ze drtiva vetsina udela ty daily na 700 bodu do guildy, aby byl co nejcastejc ten soren :-)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MR_DAN: hunting fields jsme postavili ctyri nebo pet teamu. My zkusili poskladat top team, ale uz po desiti hodinach jsme ztraceli 7k esence na top500, takze zadnej rev :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MR_DAN: ono se to meni (prodluzuje) v zavislosti na kapitole a je fakt, ze jsem tu tabulku videl uz davno. Klidne muzea mit pravdu :)
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    MR_DAN: ve fabled mame vetsinou nekoho v top1000, ale ty odmeny jsou smesny.

    Lidi jsou aktivni vsichni, ale neni aktivni, jako aktivni. Obzvlast v idle hre, kterou lidi hraji vetsinou proto, ze je casove nenarocna a na naky vstavani ve dve rano a klikani mobilni hry nemaj cas / chut.
    AVATAR
    AVATAR --- ---
    HOLAKAC: no prave. Jenze ti "nejuspesnejsi" prave jedou na luck, takze kdyz to od nich okopirujes, musis jet taky na luck a vsechno to stoji na thoranovi, izoldovi, lukrecii a burst teamech.

    Neber me spatne, ja to vetsinou taky kopiruju a smatam do toho, jen kdyz to nefunguje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam