• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & Outriders - 3rd person GaaS klub
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    Hele jak vám šlape ten Anthem ? ja ho hraju vsechno 2560x1440 na i7 9700k/16gb/rtx2080 a jako jsou mista kde mam klidne 35fps. Ovladace posledni. Hadam ze to bude po releasu site asi horkou jehlou zatim
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    WRATA: Mě zvuk nevypadává, ale začne se přehrávat trhaně, vyloženě jako když se snaží k něčemu synchronizovat, ale to něco nnestíhá.
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Je zajmavy ze tobe to dela na Xboxu a me na PC. Ted mi to uprostred mise proste killnulo zvuk a dohravat sem musel potichu. Ani po vlezu do Tarsisu nic.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jinak já vidím dva problémy, který jsou vidět i na videu – hra obsahuje mraky textů/lore, ale mně nezajímaj/já je nečtu a ten druhý je – nebaví mne moc ten gunplay – a tam přitom vidím a slyším to klikání myší. Mno, to je těžký někomu, kdo si říká recenzent, věřit že to má fádní příběh a strohý svět, když ho neprostudoval a věřit mu něco o gunplay, když tam kliká myší na hlavičky. Já to večer jel na box controleru a nedokázal jsme se od toho odtrhnout a zbraně a feedback u toho byly skvělé.
    A současně, i když jsem procházel jen začátek, i tak jsem tam objevoval maličké zlomky, u ních dlouhé komentáře a já je četl a bylo to sakra zajímavé.

    Pro mne samozřejmě, je to subjektivní.
    JCD
    JCD --- ---
    Tak to chápu správně. Není důležité ani tak mít kvalitní názor, spíš s ním přijít jako první. Sémanticky vzato je kontroverzní naprosto každá informace zveřejněná tak, že k ní má přístup více než jeden konzument a zároveň existuje médium umožňující konzumentův názor na danou informaci ostatním konzumentům zpřístupnit a reagovat na něj.

    Zdá se mi to, nebo to připomíná koncept sociálních sítí?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    některejm bych tam strčil svůj kontroverzní …

    Nicméně to, co mi vadí – je to vlastně msta BioWare za to, že si udělali nějakej vlastní projekt. Nedávají mu moc šance se ani ukázat – u tohodle druhu her se nedá verdikt vyhlásit hned na začátku. Já jsem taky hodně brblal u Destiny 2, že jednička je lepší a podobně – no a pak vydali Forsaken, že. Nebo The Division bylo taky hooodně divný – a pak slušně ukázalo jak se to má dělat. Nebo Warframe, na začátku.
    A tady navíc máme studio, který je v základu opravdu dobré, hra má taky právě zdravej základ, není důvod se zatím domnívat že by to muselo dopadnout špatně.
    ZAREK
    ZAREK --- ---
    JCD: protoze kontroverzni je cool slovo a dobre pritahuje oko k nadpisu, tak je ted kazda picovina kontroverzni. kontroverzni politici, kontroverzni hry, kontroverzni rohliky a tak :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JCD: vysvětluje to v tom videu na games.cz, ale podle mne tyhle slova moc neovládá, protože by se hodilo jiné, když už se mu to nelíbilo a vyčítá tomu konkrétní chyby

    GamesPlay - Anthem
    http://www.youtube.com/watch?v=ORuR_zl1nd0
    JCD
    JCD --- ---
    Proc je Anthem kontroverzni?
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Na games.cz už je nadpis – GamesPlay – hrajeme kontroverzní Anthem
    od včerejška, kdy hra ještě ani nevyšla. Odsoudili to už předem – MMOčko, kde ještě nejsou hráči, a nevyšla hromada kontentu a už je kontroverzní? WTF?

    Budou takhle recenzovat i Cyberpunk, půl roku předem?
    WRATA
    WRATA --- ---
    TRAGED: Vcera jsem nemel nic. Jestli to nebudu mit dneska vecer tak si asi pockam. Kazdopadne jsem dal reinstall nez jsem sel do prace
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    viceprezident z Xbox divize u MS poslal do prdele jednoho z herních novinářů, že neumí ani v Anthem zahrát kombo a že jeho recenze je plná kňučení a už začíná bejt silně všude nablito. Jednotlivý henrí novináři se začínají rozčilovat, co si to dovoluje (já tomu říkám efekt recenze F76, kdy recenzent naspal napůl zkopírovanej hejt a když pak předváděl nějaký hraní na videu, bylo vidět že skoro nezískal žádné atomy, ačkoliv za hraní hry jich na začátku získáte strašně moc - teda je to usvědčovalo, že tu hru skoro ani nehráli).
    V eurogameru se dočtete i tyhle zmrdoviny:
    Přitom kombo chybí v tutoriálu, informace o něm se nachází jen v jednom skrytém menu, takže je to možná spíš neduh hry. Nezávislý vývojář Rami Ismail na to řekl, že pokud je něco nejasného i člověkovi, který hraje mnoho her coby recenzent (nemůže studovat stostránkové wiki / manuály), pak je evidentně potíž na straně autorů s nedostatečným vysvětlením.

    Samozřejmě se hned vyrojily otázky, co Ybarru k takovému nevšedně silnému vyjádření, které jindy neslýcháme, protože vysocí představitelé korporací drží jazyk za zuby a spoléhají na své PR oddělení, vedlo. Jestli to náhodou není znepokojení nad dosavadním průměrem jen 64 procent. Nebo zda to není kvůli hodnocením a prodejním výsledkům nedávného Crackdown 3?


    aneb pičusové co furt ječí jak se dnes všechno dělá jednoduchý a jak byly super staré hry kde jste si na všechno museli přijít sami se teď zase pro změnu rozhodli, že se musí všechno jasně uvádět.
    Kritika Anthem je podle korporátního viceprezidenta Xboxu kňučením • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/...19-02-21-kritika-anthem-je-podle-korporatniho-viceprezidenta-xboxu-kueni

    nicméně jazyk herních novinářů je něco, co mi řipomíná spíš rudé právo a jazyk rudých sviní v něm. Nicméně je aspoň hezky vidět, že je pravda kam to prostě celosvětově došlo a že skutečně idiocie kolem NMS před dvěma rokama byl jen začátek.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Mimochodem, čtěte si maily, je v nich spousts lore a.immersion
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TRAGED: já to jel na začátku sám a tam jsme měl výkon vysoký a hudba právě dobrá.
    Pak by to odpovídalo problémům jak popisuješ.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A výkon mi teda přišel horší, nez lepší, ale muze to.souviset s tou sítí.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: ok, já to od té bety nehrál :) až dneska večer si k tomu sednu a zanadávám si :P
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A někdo něco opravdu strašně podělal. Od patche se mi začal záhadně zasekávat zvuk a to i včetně hudby. Ovšem ne vždy, mam takový neblahý pocit, že je to závislé na síťové latenci a cim mám kolem sebe vic hráčů, tim je to horsi, což mi přijdeijde úplně šílené, syncovat zvuk, včetně hudby po siti.
    Taky je možné, že se mi souvislost se sítí zdá a může to souviset s přetížením CPU nějakou zavlečená chybou spojenou s Dolby Atmos, neměl jsem po půlnoci moc chutě experimentovat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Je to teď méně matoucí, odměna za misi po diskonektu je rovnou v news po přihlášení do Tarsis.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    WRATA: až dojedeš nějakou misi, budeš je mít - mají to udělané tak nějak zvláštně, ten roll se udělá po skončení mise
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Tak za mne vstup do Anthem vynikající. Vynikající hudba a ozvučení, skvělá atmosféra. Opravdu akvělá.
    Dobré ovládání a boj (hraji na xbox gamepadu) a na mé grafice VEGA to jede na ultra úplně úžasně. Loadingy v normě. I město zoptimalizovali.

    Podle mne budu spokojenej, vedle Warframu mám druhej fetiš (vlastně třetí, eče Destiny).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam