• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ARC Raiders CEO Confirms Aggression Based Matchmaking, Talks Player Trading, and AI Use
    https://youtu.be/io82J500-a4?si=ZHqC1p1oSj8syXW8
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: My jsme si dneska vzali na Stelu 3x Torrente, zápalný plynový granáty a udělali jsme si z toho regulérní osobní verzi Aliens

ETHAN
    ETHAN --- ---
    CERBERUS: Něco podobného se mi stalo v Blue Gate u recepce. Volám don't shoot, týpek vytáhne zbraň. Ok, tak běžím dál. On evidentně než aby šel tedy dovnitř, po mě začne střílet, ale prakticky se netrefí. Dojde mi stamina, tak jdu pořád pryč, ale on běží za mnou a zase střílí. Ani druhý zásobník do mě nezvládl vysypat, tak jsem ho sundal. Předem říkám, že doby mého PvP, kdy jem vyhrával jsou dávno pryč (Unreal Tournament, Doom, Duke Nukem a podobně), ale on neuměl ani střílet, ani uhnout. Byla to chyba, někdo jiný pak sundal mě, protože asi myslel, že jsem to začal. A od té doby nosím u sebe adrenalin :D
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    ETHAN: Muzu potvrdit - dlouho jsem hral jen PvP a ted jak beham PvE, tak Stella je uplne ukazkovy priklad: v PvP Stelle se brodis pres mrtvoly raideru (v mistech jako medical, lobby, ...), v PvE Stelle na sebe vsichni krici uz z dalky ze jsou friendly apod. Sam jsem v PvE Stelle rozdal za posledni dva dny pres 20 BPs (miny, augmenty, trailblazers, ...)

Jen parkrat se mi v PvE Stelle stalo, ze by se me nekdo aktivne snazil zabit - a posledni pokus jsem se vetsinu casu musel smat - raider byl absolutni nemehlo - prvni do me zkusil vysypat zasobnik ze Stitcheru v1 (minul snad pulku) a pak jsem tam na nej musel cekat s Anvilem v4 v ruce nez prebije a dorazi me snad minutu (odmitam se branit, protoze v PvE Stelle farmim Bastiony). Tak jsem mu aspon v mezicase rozebral Venator v4 co jsem mel jako sekundarni zbran na soucastky a pres proxy chat ho povzbuzoval ze se tentokrat urcite trefi (nadseny z mych komentaru rozhodne nebyl).
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETINY: Funguje to hodně. Když po mě někdo střelí, hodím adrenalin a zdrhám, nebo prostě umřu. Za agresivní lobby po X dalších her to nestojí. Beztak se to stane tak jednou za 15-20 her.
    PETINY
    PETINY --- ---
    tak to mě vole poser. Já jedu 4 týdny totální freindly lobby, na hráče sem nevystřelil ani nepamatuju.
    Včera jsem na matriarch eventu omylem pokosil chlapíka, co mi vlezl do line of sight - ozdravil se, v pohodě. V té samé hře jsem revivnul další 3 hráče btw.
    Dneska 3 hry, a 3 totální masakry - 0 prox chat, shoot on sight. Agression-Based Matchmaking funguje jak víno.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Mají a to s partou reagujeme akorát v momentě, když někdo vystřelí po nás. Jinak jedeme friendly stylem.
    PETINY
    PETINY --- ---
    NAGASAWA: já musel resetnout, od začátku jsem to rval všechno do mobility, než jsem přišel na to, že je to úplně k hovnu. Jeden adrenalin je lepší, než celý namaxovaný žlutý strom.
    SITH
    SITH --- ---
    NAGASAWA: mají tvé PvP akce v triu vliv na hru v tvém sólo?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    PETINY: jak se tak divam na to video, tak mam ten strom naklikanej z 90% jako on.
    PETINY
    PETINY --- ---
    NAGASAWA: no je to trochu komplikovanější, security breach je určitě fajn, ale jako zásadní jsou skilly jako Broad Shoulders, Crafting, Loaded arms a podobně. Mobilita je v zásadě k ničemu kromě prvních pár nodů. Tohle je tomu asi nejblíž:

Ninja’s skill tree in ARC Raiders #Ninja #arcraiders #arcraidersgameplay #arcraidersgame
    https://www.youtube.com/shorts/gYcKHiXnZnQ
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: No pěkně. Mě včera potěšil na noční damce v triu s kámošema fight s další skupinou v dešti mezi blesky. Pure cinema s těmi všemi efekty granátů. Chlapíky, kteří si začali se nám podařilo postupně sundat a místo uraženýho brblání přišel z jejich strany smích a "dží dží" komentáře. Tak to má ve hrách vypadat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ty ve stesti, ze mi tam hodil jen ten light impact :)
    a to sem si vzal klic, pac sem si myslel, ze uz sem mezi hodnejma! :))
    ARC Raiders_Dam
    https://www.youtube.com/watch?v=4twLOoj90z0
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    SITH: Jo, tyhle chvíle mám taky rád. Poslední dobou často prostě něco z těch velkých s někým kosím a ani to nelootuju. Oni to mají často na quest, jak prošli expedicí, já právě dingnul 75 a kromě toho, že se snažím sehnat návod na energy clip a na looting mk.3 survivor (a kdyby někdy padl, tak equalizer), už vlastně nic nepotřebuju. Tuhle jsme s týpkem dali bombardiera v buried city a během čekání na jeho respawn jsme ještě přilákali rocketeera a sejmuli. On nás tedy málem taky, protože bombardier se spawnul do boje s ním :D Loot jsem mu nechal, jen jsem pobral zbytky na prodej.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ETHAN: jo takhle, tak v tom případě samozřejmě chceš mít pravou větev a odemknout si security breach. U zbytku je to potom asi jedno kromě staminy.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAGASAWA: Já myslel, že buildem se myslí naklikané skilly. jako třeba ve WoW. To, o čem mluvíš, je loadout, ne?
    SITH
    SITH --- ---
    já tu hru miluju :)

jdu si po Space Portu a najednou se mi to cukne a connection failed. Tak dávám reconect a jakmile se vrátím do hry, jsem na zemi a plazím se, kolem mě asi tři waspy. Tak jsem nasraný, už skoro mačkám surrender, ale najednou z dálky blonďatá holka s culíkama přijde, vykosí waspy a mě resuscituje. Poděkuju, nemá mikrák, jen voice, tak si zamáváme a jdu dál, protože už nemám healing a štít. Ale ona začne po vteřině pálit po bastionovi, ale je sama a tak střílí jen na ní.

Inu, vrátím se, jdu na něj z boku, ve dvou ho vykosíme, pobereme loot, ona poděkuje a jdeme spolu do výtahu, kde si zatancujeme a poděkujeme si.

boží

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ENDER: hele to bych v téhle hře vůbec neřešil. Někdo může mít fialovej/zlatej build s MK3 bednou a stejně ho vyndá chlapík s free loadoutem a Stitcherem. Kamarád takhle včera vysypal fialovou partu jenom s ferrem a krumpáčem.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Mate nejakej smysluplnej build? Nasel jsem jich nekolik a moc nevim, kterej vybrat...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ENDER: jj tady u toho lootování mě vždycky baví na agresivním serveru proximity rozhovory s lidmi, kteří na Arca ani nevystřelili a stihli ti ho rozebrat dřív, než jsi k němu stihl přijít, anebo tě potom ti stejní popraví v metru a rovnou tě okradou. Na friendly serveru se tě zeptají co z něj potřebuješ a rovnou ti to přinesou, anebo postávají okolo a čekají až jim řekneš, ať si odnesou co potřebují. V tom je ta různá dynamika a atmosféra super. Můžeš si tu hru vlastním chováním ohnout směrem, kterej ti vyhovuje.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam