• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    SITH
    SITH --- ---
    PETINY: já tě těch BP navíc rád zbavím. Koupím hatch key, vezmu fialový loadout a přeberu si to. Za odměnu hodím něco já např. :-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    Já včera zase našel 2x wolfpack BP a hned vedle toho BP na Deadline, ten ještě nemám. Na Stella Montis v Loading Bay, úplně dole na zemi v rohu je kontejner s 1-2 suplikama, velmi často se mi tam Bp objeví.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ETHAN: to si me hod asi rovnou do ingnoru a peknej Novej rok preju!

BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: ja mam rad tyhle pve raidy, ale o to vic stiplavejsi je se pak probrat do tech pvp lobby. nevim jak k tomu pristupovat. sem zvedavej jak se to bude vyvijet.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    BOBESH: Hej, tohle je jeden z těch kreténů, co dělali tu válku někdy v listopadu... na toho jsem hodně alergický :D
    SITH
    SITH --- ---
    Jdu si ráno po Blue gate. Vidím frajera jak si sundá dolů rocketeera, ten se valí dole na sněhu, frajer k němu přijde a začne ho koulovat sněhovýma koulema. Pak řekne že je hotový, zahlásí gg a ať si jej sejmeme. Poděkujeme, lootujeme a běžím do výtahu. Pure cinema
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ENDER: Jo, posledních pár dnů pořád. Je to super. Ze začátku mi stačil anvil IV, pak jsem pořídil hullcracker a když jsem jednou lootnul bp na jupiter, tak chodím s tím. Finančně jsem obvykle v mínusu, protože munice, ale je to super akce. Doporučuju tahat s sebou dost defibrilátorů.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETINY: Jo, dokud někde neulovím bp na energy clip, tak to vyjde strašně draho. Ale mě hodně baví chodit na queen a matriarch a s tímhle už nemám pocit, že bych tam byl jen do počtu. Teď se tedy snažím získat Looting Mk. 3 Survivor, protože jsem zjistil, že to je nejlepší augment ve hře. Někde jsem dva ulovil, začal jeden nosit a už jsem s ním umřel 4x a 2x z toho jsem přežil jen díky němu a 2x mě někdo zvedl. Jenže dokud nemám bp, tak je jen otázkou času, kdy o něj zase přijdu :(
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: Výborně :) Dnes to bylo vyloženě silvestrovský.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA:

u me: aneb mam hovno ale stoly na trojce! :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Tak dnešní závěr ve třech byl kouzelnej. Pokud by byla trofej za to být v jeden moment trefenej hned po startu zároveň Bombardierem, Waspou a ještě bleskem, tak ji mám(e). Ověřeno zpětně na videu.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ENDER: Umírat. Většinou.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ENDER: jo, vždycky když to jde.
    PETINY
    PETINY --- ---
    SITH: hlavně se to neboj používat, je to přinejlepším mid-tier, neni nic co by ospravedlnilo ten legendary status. Na svůj ztratil chybou a vůbec mi nechybí.
    SITH
    SITH --- ---
    Komu padnul legendarni zlatý mód pro Anvil? :-)

ENDER
    ENDER --- ---
    Chodite nekdo na harvestera?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Your mum didn’t carry you for nine months so you could buy blueprints for Arc Raiders!
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    No konečně - trofej za to, ze vás trefí supply drop.

PETINY
    PETINY --- ---
    ETHAN: já umím zatím craftit Aphelion a je to teda dost sající věc, navíc s tím nejde zároveň naučit recept na energy ammo (to je jen v jedné z nich), takže jsi v tom na nákupu zásobníků na event za 60k minimum. Ale i tak je to zábava.
    ENDER
    ENDER --- ---
    Nehrajete nekdo? Hraju to druhej den a coop je lepsi :)
    Kdyz tak si me prihodte do friendu a muzeme dat spolecne
    Jozin#3668

Ted se chystam v tom zasypanym meste na toho velkyho pavouka
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Tak se to konečně povedlo - achiev za queen je tam :) A tedy taky se konečně povedlo sejmout párkrát matriarch. Ulovil jsem recept na jupiter, tak to teď jde trochu lépe. Equalizer bych asi radši, ale co se dá dělat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    Throwing snowballs at a Rocketeer in ARC Raiders feels like bringing a toothpick to a tank fight. 😭
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    MELDA: jo, je to podivana. Mam novej stroj na max to je teda fakt filmovka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRISMEGISTOS: No ja mel v planu, ze zustanu dele v praci a dam si to po delsi dobe na PC, kde mam postavu na levelu 11 a dost v tom plavu, jak to nehrajhu v tahu, takze sem v ovladani dosti levej :-) Ale zase se me proste libi ta grafika na tom PCcku. to je proste top.
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    MELDA: musis ale roztat uplne. kdyz budes jeste od snehu, tak zacnes venku trpet rychleji. staci se shovat v jakymkoliv shelteru.

Kdyby se chtel nekdo pridat, tak vecer kolem sedmy davame s kamosem, co ma docela aim a skill z helldivers (a uz mi nekolikrat zachranil zadek), par raidu. Chodime hlavne Dam, City a Gate.

Staci napsat do posty.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    novej oblecek. vylozene zimni :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: jj na oblečení nezáleží
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Deje se to tak bez ohledu na to, jakej mas na sobe oblek? To znamena, ze vybava na tohle nema vliv?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: Jop. Po chvíli začneš fatálně mrznout a musíš do budov, autobusů, anebo přístřešků. Po pár minutách začneš krvácet. Jakmile v budově roztaješ, jdeš dál. My jsme zkusili experimentální léčbu omrzlin plamenometem. Fungovala lip, než bych čekal.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam