• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

ARC Riders | ANTHEM | OUTRIDERS

ANTHEM
    #AnthemGame | #BioWare | r/AnthemTheGame | Anthem world map | Anthem archive
    Inscriptions HOWTO

Zde NENÍ NEXTGEN klubik, tak si prosím osobni injektiva a výpady šetřete do něj. Díky.
    rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Tak uz mam i ten z ancient fort... a zaroven mi tam padly ze dvou beden tyhle dva blueprinty.. sem pochopil, ze to prej je docela zadany zbozi :) da si nekdo?

SITH
    SITH --- ---
    Ty fronty pěti lidí za sebou čekající na zelenou konzoli v bunkru jsou vtipný. Jako ve Wallmartu. Lidi stojí, čekají, povídají si, cvakají data a jdou nahoru kde chodí nasraný bastion. Cinema
    SITH
    SITH --- ---
    PETINY
    PETINY --- ---
    Budu dnes hrát, na koho narazím?
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: za hodinu pade je zase (jako každý den) obálková metoda na blue gate... jdeme? jako mohl bych...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    jedu ted na týden pryč, tak doufám že až se vrátim, budete zmrdi jako já a začneme normálně hrát :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Samozrejme je obrovsky lakavy dat ten event, komplet PVP loadoout, otevrit to a tim ze ty lidi musi vyjit JEDNIM mistem na ty mape (afaik se otevrou jen ty obri vrata na kousek) tak je tam vykempit a povrazdit a vybrat ....

musim rict ze se ve me znacne bije "je to jen hra" a "to je fakt zmrdovina" :-P
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN:
    _KOFILA_:

Ajo taaaaaak.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAGASAWA: tak to vime, nicmene po dvou runech, mam jen jeden :) takze kdyz by to nekdo mel tak to muzeme spojit a kdyz vememe kofilu a postavime ho do vchodu, tak to tam mame cely pro sebe :-P

_KOFILA_: jo je, kdyz je hidden bunker trial, tak se na ty stahovaci terminaly stoji normalne fronta ctyrech lidi a lidi kecaj o nesmrtelnosti chrousta... v PVP to musi bejt vyrazne intenzivnejsi zazitek si ten svuj terminal ubranit :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: víme, víme, i víme kde ten terminál je... ale jak jsme tam přišli, vynořilo se tam u terminálu dalších 15 raiderů, to je normální? ptám se pro kamaráda co se zove pvpyj...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN: Jop to musíte prohledat všechny kontejnery na Raider’s Refuge / Reinforced Reception / Pilgrim’s Peak / Ancient Fort a tam je najdete a pak je nasázíte do terminálu
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    NAGASAWA: totok, jsou ctyri

_KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: tu mám, ale jak se nekoukám na žádné návody a postupy, ještě nevím jak ji zasunout .)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    KALIBAN: já pitchuju furt, ale to je součást sarkasmu a recese, to časem zjistíš... včera to bylo fajn, jsem rád že si užívám i tu PVE část, jak jsem byl 5 let ovlivněnej Tarkovem, vůbec by mě nenapadlo, že si jde s tohoto extraction shooteru udělat novou desku Briana Ena :)))

takže ano, posledních 10 raidů jsem nikoho nezabil a už mám matchmaking jak kdybych šel do billy pro budapešťskou nátěrku, čili cestou si půl hodiny povídám se sousedama z ulice a po nákupu půl hodiny s personálem billy, říkám, jak starej dědek Brian Eno...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: obálky
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: anebo tohle

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    KALIBAN: To jsou ty čtyři obálky s old school kódy, který se musí najít na čtyřech místech na mapě?
    ENDER
    ENDER --- ---
    ONEHEART: Az budu online, ozvu se, dik.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Nemate nekdo klice na locked gate v blue gate? my tam vcera s kofilou delali hornety ... a podruhy (potreti?) jsme se dostali do stavu, ze na mape uplne mrtvo. Nikde ani waspa. Stich piska a nic neprivola. Fakt divny.

ja mam jeden z recepce, jeste bych nejaky sehnal a pak zkusil ten bunker otevrit. Nas 0 pvp rating "zarucuje" dobrej loot.. Kofila neustale picuje, ze ho nikdo nechce zabit a ze to je nuda.

jo este jedna skvela rada, kdyz si predavate ty blueprinty, jdete uplne nahy krom safepocketu pro ty BP a pak jdete krumpacema mlatit waspy dokud vas nezabijou. My vcera dali ctyri :-P pravda, jedna kdyz videla kofilu s krumpacem spachala sebevrazdu o nejakej sutr, ale pocitam nam ji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam