• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub

Aktualně si tu hrajeme na Raidery. Jsme hodní, zlí i oškliví.
    ARC Raiders – první konzolový mainsteamový extraction shooter
    rozbalit záhlaví
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Na home jsem přidal co jsem tu v klubu našel za IDs. Koukněte na to jestli je to správně. Kdo tam nechce být křičte a kdo tam chcete být, dejte si nejdřív 3x Stellinku a pak napište, přidám...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    SITH: stačí v menu (kde máš své jméno) na sobě kontextové menu a zobrazit číslo... je to defaultně skryté kdyby si náhodou streamoval...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TRAGED: díky, ještě prosím vyhoď at se na to co tu děláme může podívat je člověk co je na nyxu a ne lidi z venku, díky...

škoda že ten klub nejde přepsat, že to musí být anthem... to nám to pěkně začíná :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejdřív kompletní Iony a teď konečně cinkla trophy za Queen. To byl povedenej večer.

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: To by se dalo začátkem týdne vymyslet
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Malickost, rad pomuzu! Super by bylo, kdyby jsme meli nejaky sdileny sheet kde by se dalo sdilet kdo co zrovna hleda :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: Díky moc za mezikontinentální předání kontrabandu. Máš to u mě.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Kerbik#0330, zrovna jsem online :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    CERBERUS: Ohohoooo. Díky. Otázka je, kolika jsi ochotnej se zbavit :) 2-3 na expedici by byly fantastický.
    CERBERUS
    CERBERUS --- ---
    NAGASAWA: Mam jich ve stashi 6 ... kolik potrebujes? :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: Ve hře system / Manage your Embark id a přihlásíš se přes QR platformu do Embark systému.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    SITH
    SITH --- ---
    Jinak já dnes Stellu. Běhám nahý, najdu BP na tlumič mark2 či co. . Už ho mám naučený, tahat ho nechci, tak to hodím prvnímu koho tam potkám. Typek moc děkuje, vyléčí mě, dá mi štít a popřeje good luck. Jdu dál a za rohem mě sejme kemper.

Love
    SITH
    SITH --- ---
    Jsem lama, kde najdu to číslo za #?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Naga#9909
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    BOBESH: Brtstvo#1732 - BARTOLOMEJ
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tilt shift uz byl? :D
    ARC Raiders: Rocketeer problems 🤣 #arcraiders #gameplay #tiltshift
    https://www.youtube.com/shorts/BBd1sIXZofU
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    zatim mam takhle, si odlozim a budem prikladat. TRAGED snad predela a nahodi .)

Bobator#8605 - BOBESH, Kalbien#2948 - KALIBAN, Bramsal#0750 - _KOFILA_,

_KOFILA_: !!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: to bylo hodne cool! ohnuti prirodnich zakonu! pres 10 minut afk, celou dobu hrani na nastroje a presto sme prosli Stellu az do konce :D
    NAGASAWA: taky sem sel solo, narazil sem na typa, kterymu sem rozumnel abosolutne kulovy, tak sem mu furt jen pingoval do kola, ze mam medical research klic, sry a negative. chodil sem za nim 10 minut jak vocas, porad neco povidal ale rozumel sem max. "bro". pak sem chcipnul na shreddera a typek me nemohl najit. bral sem to jako vysvobozeni :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Btw navíc někdo náhodou Ion Sputtery nemáte? Celej den hledání v duu a nic.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam