jinak mi PS ukazuje 500 hodin, hra 300 hodin na povrchu...
což je ale brrrr šílené!
– asi jsem viděl vše co jsem chtěl v té hře vidět, znám každý kout, loot, jediné proč to občas zapnu tak kvůli těm interakcím s lidma
– za celou dobu jsem jen dvakrát šel solo, protože když zapnete hru je tam defaultně vypnuté fill squad, ano ani druhý wipe se mi nepovedlo jít do raidu sám, chápu proč to máte rádi, ale to jsem si užil v extraction shooterech před 5 lety, tu fascinaci lootem a svojí stash...
– druhá expedice mě bavila víc (protože si musel na stellu farmit šrédra a první expedice stellu ještě neměla)
– za 3 dny po wipu jsem měl vymaxované stoly, a připravenou kapsli na další wipe, podruhé to bylo ještě lepší a o dost efektivnější
– nepamatuju si za poslední dvě dekády která hra mě bavila víc než arc raiders
– ta přidaná mapa stella mantis v půlce prvního wipu, největší mňamka, lepší level než sens fortress v dark souls a to jsem si myslel že jen nejlepší dungeon videoher, tak tady stellinka, když jste se naučili zkratky a průchody – nejlepší pvp mapa ever .)
– ten systém týdenních trials je navržený parádně a vidím to jako fajn inovativní řešení jak se k takovému typu hry aspon jednou týdně s kámošema vrátit...
– kdybych uměl být fanboy, chtěl bych ARC Raiders jako "svoji" hru
– kdybyste chtěli nějaké blueprints (snap hook, mk3survival atd.) invajtněte mě jak mě uvidíte online, rád věnuju, přijde mi že ten druhý wipe BP padaly nehorázně často... za ty tři dny po wipu jsem měl BP jak na konci první sezony .)