• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Riders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    MELDA: jo je to mozny. imho to bude v souladu s tema wipama
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Troufam si tvrdit, ze to bude rozhazovat k sobe hrace a skupiny podle dosazeneho ranku.

Jinak to "vybijeni" frustrace je tak trochu soucast hry, kdy vlastne se ta hra da pojmout dvema zpusoby a to, ze bud lootujes, vykradas a pohybujes se vsude tak, aby jsi byl co nejmin napadny, aby te jen tak nekdo z ARC nebo Riders nespozoroval a unikaz ze zony proste bez konfliktu a boje. Nebo tam jdes v kombat rezimu, kdy jsi vybaven naboji, brnenim a proste vis, ze nejlepsi veci maji ti hraci, kteri opousti zonu a tak si to proste vybojujes. A nebo je tu treti verze, kdy proste prozkoumavas, lootujes a v pripade nutnosti souboje proste do toho podle svych moznosti a schopnosti jdes. :-)

Ja v tom nechal ted za vikend asi 18 hodin a muzu rict, ze me to bavilo jak behat tam samotny, tak i Bobem nebo Kofilou. Bylo to dobry. Koupil jsem a jdu do toho. Myslim si, ze zabava na zimu idealni.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    nevim no. asi sme meli stesti, ze sme hrali ve squadu, ze to byl verejnej server slam a ze sme v tom s meldou uplny novacci, ale nic z toho se nam nedelo. naopak v nedeli uz sme byli i ti, kteri sekali maniky u vylezu. matchmaking by mel preferovat pocet lidi ve squadu, takze solo hraci jedou proti solo hracum. muzes si vzit na kazdej run free loadout, mas moznost safe pocketu. ja mam z toho naopak pocit, ze to de hodne na ruku prave novejm hracum. + budou pravidelny wipy, takze i skrze to by se mohly redukovat nejaky rozdily mezi hraci treba?

Arc Raiders bude mít Account Wipy! A proč je to SKVĚLÉ?! Nové info boří internet!
    https://www.youtube.com/watch?v=tAsjQWTDM5k
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: Hele, ja tomu dal celej vikend a bavilo me to. Jako ma to svuj potencial. Atmosfera super. A jako kdyz jsme s s Bobem bez klicu dostali do kontrolni veze, tak clovek zazival takovej ten pocit poplacani po ramenou :-)

Jako je to dobry, otazka je, jestli to bude hratelny v okamziku, kdy ty budes newvies a vsichni budou top skill. Ale predpokladam, ze to bude davat k sobe do mapy lidi v podobnem ranku a tak.

Me teda prekvapilo u tehle bety, ze to meli fakt pekne odladeny, zadnych bugu sem si nevsimnul a vypadalo a hybalo se to dost slusne.

Ale ja jsem totalni lajk her tohoto typu
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ARC Riders

TL;Dr; Ze stress testu mám dojem: Prima hra pro incely, co vybaveni a vyskillovani zůstávají po odlogovani care bearu, co jim k tomu dopomohli, si vybíjejí frustraci na solo newbies u extrakční zóny.

Potenciál tam je, ale bez PvE režimu si celej příběh a cool Scrappyho muzou strcit za klobouk, protože nemá vůbecc smysl se o něco snažit a hrát si na příběh, když to vždy skončí u výtahu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak tady jaka vopicarna cekala u Queen :)
    Quick Arc Raiders Harvester Guide
    https://www.youtube.com/watch?v=ALxwi4eNL3I
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: Zakempete.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Tragede diky! Tak zakempime zde teda? :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Kdo ještě hraje Anthem od EA, tak příští rok, 2026, mu vypnou definitivně servery.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Dal bych nostalgia run, na Xku, prida se nekdo?
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    FVMOUNTIN: jo, a mám "dohranýho" technomancera, kde mám mimo zbraně zcela ideální gear a jsem schopen bez problémů projít max lvl. dungeony na gold mimo eye of the storm, kterou jsem ještě nedodělal - tam je teda brutální difficulty spike a gold ani není možné dát sólo, takže kdybyste se někdo chystal udělat eye of the storm na CT15, rád se přidám a snad dáme gold
    FVMOUNTIN
    FVMOUNTIN --- ---
    Já v tom mám odehranejch asi 60 hodin. Dneska jsem k tomu dopsal i recenzi v neděli ji budu házet na web.

Ale abych to sesumíroval. Je to dobrá hra, která má fůru technickecjh problémů a chybějících funkcní. Hraní samo o sobě, hlavně v příběhu je super, ale chybí tomu dostatek end-gamu, kterej je celej na jedno brdo, loot by potřeboval pořešit trochu jinym způsobem (legendárky jsou v průměru na hovno) ale opět, hlavní problém jsou technický potíže.

Já sám jsem měl štěstí, funguje mi to v pohodě na plný detaily okolo 60 FPS (mám 6core ryzen a GTX 1070 grafiku, optika internet) v 1080p, do hry jsem se dostal vždycky v pohodě, crash jsem zažil jednou, ale nevím jestli to bylo hrou nebo jenom něčím v PC páč se mi to občas stane i tak a díky bohu inventory-wipe se mi vyhnul úplně.

Celkově bych to asi znova za tyhle peníze nekoupil, ne že by mě to nebavilo, baví a hodně, ale realně se to mělo prodávat za 40 USD a ne 60 a na tudle cenu (nebo ideálně 30 USD) bych počkal s koupí. Mezitím navíc opravý bugy a pak to bude velice zábavná hra.

Spíš doufám, že se objeví nějaký update, který přidá pár dungeonů nebo aspon vyšší obtížnosti a DLC, který udělá to samé. Příběhově si myslím, že to má hodně potenciál, který by bylo škoda nevyužít, ať už v DLC, datadisku nebo i jednou v pokračování, který se snad obejde bez porodních potíží.
    KORAL
    KORAL --- ---
    Já nevím, sem včera sledoval jednoho streamera. A tomu to nelagovalo, jelo mu to plynule a šlo mu to krásně od ruky. Tak jsem to chtěl pustit, po 3 pádech hned na začátku se ro konečně rozjelo a zkusil jsem pustit hru.
    Tak jsem skočil do přestřelky a začal jsem se přestřelovat a najednou dostávám strašně moc dmg a říkám si co to sakra. No tak se oročím a vedle mě maník. Ale že bych ve sluchátkách slyšel nějaký zvuk, jako že vedle mě někdo je a rube do mě, to ne. Tak jsem řekl, že se to děje i normálně a jel dál a najednou mi nešel použít skill i když nebyl šedivý. A za cca 5s použít šel. A tohle se párkrát opakovalo. Tak jsem to zase vypnul frustrovaně a řekl jsem si, že se podívám, kam to vlastně ty moje pakety tečou. A celkem ta hra posílá informace na 3 místa.
    2x Irsko a jedno USA západní pobřeží.

Tak jsem to zase vypl a radši šel spát.

P.s. jinak ty problémy se zvukem, že mobka co je vedle vás a rube vás a vy ji neslyšíte už byly v Anthemu.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak ja mam rozjety vsechny ctyri classy - levely 19-24 - a nejdal jsem zatim v tom forrest campu:p
    WRATA
    WRATA --- ---
    A jinak bych teda pokles hracu ted primarne prisuzoval tomu ze dost lidi ceka na inventory restore aby mohli hrat svoje chary
    WRATA
    WRATA --- ---
    Mno ja s endgame v podstate v podstate pred dvema dny. Solo me to farmit uplne nebavi a expedice sou na solo o dost tezsi a hrat to s random lidma me taky uplne neba. Zatim teda farmime 8 prtoze jsme meli nejakou rotaci mezi lidma
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    KORAL: počkej ty dva měsíce, uvidíme, co se změní. A zjevně nejsme jediní, kdo na to takhle kouká
    KORAL
    KORAL --- ---
    Na to, jak to všichni na začátku hráli to docela rychle umřelo.
    Očividně end-game není moc zábavný a jelikož to má stále dost chyb, tak to lidi ani neláká hrát znovu s jinou classou.

Docela škoa, ale zase pěkná ukázka, jak sejmout dobrý nápad vydáním nedodělané hry ... stejně jako CyberP ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam