• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Nejspíš to všichni znáte

https://arctracker.io/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    cistej Stelu. sileny! :) ale jak rikal kapitan! na to pvp jedou Stichera, Burlettu..
    10,000 Hour Tarkov Duo vs the Entire ARC Raiders Lab
    https://youtu.be/6dol09JcnzM?si=ZdIgD9zK_HYOyIK9
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a tady sem nasel neco k tomu obleku Ryder. toe husty!
    ARC Raiders Players Should Avoid This Skin Like the Plague
    https://gamerant.com/arc-raiders-pvp-avoid-ryder-skin-shoot-on-sight/
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    A challenge lucky duck. beh pouze s kachnickou .)
    I Have A Rubber Duck
    https://youtu.be/s5KS9Qb0IjU?si=1XlDhA5MYmTKCz4U
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    videi "funny moments" je mrte. tady me navnadil hned ten prvni :)
    When Idiots Play: ARC Raiders #3
    https://youtu.be/11UCCfzvSMo?si=V9btBgTZqm0T1GBG
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    viktor! treba se nekomu bude hodit .)
    Ultimátní návod na The Dam | Přehradu! Návod na TOP 5 lokací! + Bonus | Arc Raiders
    https://youtu.be/Wv6zY6xtld8?si=YYJeuQ6U118u_ohO
    MELDA
    MELDA --- ---
    Vcera pekny behani, obcas nemilosrdne fighty. Dobre to bylo. A diky moc za vecerni dva behy s Kofilou a Filou.. jako dost mne to dalo a poslouchal jsem i kdyz sem nemluvil :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BOBESH: nooo, nebude to tak. Ke hrám má díky rozšíření pracovních PC a noťasů přístup každý.
    Konzoli si ale pořizuje jen ten, kdo chce hrát. Současně na konzoli nemůžeš moc hajlovat a turkovat, protože třeba XBOX tě prostě natvrdo izoluje (platinové pravidlo) a PS nakonec prostě taky (už se s tím taky neserou). U XBOX jsou zkušenosti nejlepší, ale to je tím že ta konzole dlouho upadala a tak si ji pořizovali jen lidi co měli skutečnou chuť hrát konkrétní hry a hráči konkrétních žánrů. Jednu dobu to skutečně fungovalo jako klubové hraní konkrétních fanoušků.

Další věcí je, jak je nastavená hra. Třeba Division 2 jsem celou prošel a dlouho hrál na XBOX i na PS. Vždycky, na začátku, jsem potkával i vysoké % idiotů. Neuměli hrát, byli agresivní, dělali kraviny, nechali tě bojovat samotnýho a pod. Ale časem se to vždycky spravilo na kanadský server. Důvodem je, že hra vyhodnocuje tvoje chování, zda zvedáš padlé hráče, kryješ je, chodíš na volání sheparda pomáhat ostatním, reaguješ na volání o pomoc. A pak podle toho to vytvoří nějaké tvé hodnocení a podle toho tě pak i prioritně spojuje s podobně hrajícími a naopak lemply to nechá hrát vzájemně spolu. Potkáš je pak jen při otevřených eventech nebo v klanu.
    Jednu chvíli u Divize nás nevím proč to napojovalo na východnější servery. Nás co máme u ID PL nebo CZ či SLV, dost nepěkně šikanovali, dělali nám neplechy. Pak naštěstí ten pokus v Ubi skončil, asi zaplatili konečně dlužný faktury za servery, a zase nás přepli do evropy, kde už jsme všichni v klidu (podobná mentalita hraní, mnohem více spolupracujeme, já byl i ve francouzských týmech a dokonce jsme společně se objevovali i v žebříčcích, vlastně jsme byli dost úspěšní (a Francouzi CZ neřešili, když jsem na sebe dokázali pořvávat všichni francouzsky a reagovat a okamžitě jsme byli sehraní a kryli se – na rozdíl od těch z východu, kteří prostě zařvou urá a někam utečou).

Díky prodeji a oblíbenosti sportovních her jako fotbal se stal u fotbalových fanoušků populární Playstation. Hlavně od východu evropy. Tam najdeš tu nejvíc toxickou komunitu hovad, proputinovce a prostě zmrdů, nebo jestli chceš, lidí s odlišnými hodnotami. Ti herní komunitu kolem PS vlastně obtěžují a vytvořili i tu pověst modrých nesnášenlivých dementů (v ČR je lze nejčastěji potkat na serverech jako konzolista, kde teda poslední roky se je snaží hodně omezovat, ale ne kvůli hajlování nebo napadání ostatních, ale protože několikrát v minulých letech tam neskutečně provolávali slávu Putinovi, až si toho všimli i jinde. V současnosti konzolista zavedl systém "kamarádství" a "rivalů", takže tohle externí hooligens forum se tím snaží uklidnit). Jsou to skupiny, ale dost odolné a pevné skupiny a party a je jich docela dost.
    Tyhle typy jsme potkávali i jinde i na PC, třeba když šli a zabrali nějaký server třeba hry o přežívání ve středověku a doslova to kozáckým způsobem celý zplundrovali. Dělali to v té době na PC třeba Ukrajinci.

Tihle blbci ale samozřejmě vedle sportovních her mají rádi mašiny a pak tady občas naskákají na trendy hry. Právě od nich ale pak máš nablito třeba u komentářů her jako TLOU, nebo když si v hrách od SONY dovolí někam dát silnou ženskou hrdinku. Nebo když nějaká hra nemá ruskou lokalizaci. Nebo jsou tam černoši, židi nebo prostě lidi. A že umí SONY zasolit.

ARC je teď trendy, takže je klidně možný v nějakém východnějším regionu natrefit na tyhle kokoty (holt když se ještě prodávala, tak i v Rusku byla nejvíc právě PS) a jejich partičky dost často narazíš. Stačí, aby tě to připojovalo do těhle regionů, priorizovalo to hledání matchmatchingu tady (důvodů může bejt několik i technických) a hups, máš tam samou náturu z východních sportovních klubů.
    To by ale měli řešit tvůrci ARC. Ať ti agresivnější víc hrají spolu, stejně jako looneři víc sami. Samozřejmě u těhle her se tohle časem právě ladí a je to na vývojářích.

Neplatí to samozřejmě o všech, já třeba občas jedu intenzivně ten obyčejnej fireteam Aliens a zrovna naposled jsem to na PSku procházel s hodně šikovným Rusem na PC. Nejde tolik o etnika, jde spíš o to, že v některých regionech se prostě rozhodlo si konzoli masivně pořídit nějaká skupina, kde prostě udržujou kamarádskou družbu (a každej novej kamoš si to koupí taky, holt v US to jsou kluci co hrajou CoD a na východě co milujou sporty, a tam převládaj ty bojový a fotbal, navíc když si domlouvají neplechy, tak to dělaj přes čety na konzolích, ve hrách, tam je policajti nemají jak sledovat). A ta může bejt dost nepřátelská pak vůči všem ostatním. Jsou všude, ale v bohatších ekonomikách nebývaj tak dominantí. Já jsem u některých MMO před deseti lety opouštěl americké servery, protože tam rostli gangy hráčů s ikonkou pana Trumpa. Tenkrát zde o něm se moc nevědělo, teprve ta šlamastika v US začínala. Pak mi i ty Rusové co byli na evropských serverech přišli příčetnější. V Black Desert to vypadalo jak nějaká infekce kobylek.

A to je to, co píše právě Tragéd, jestli uděláš takovej pokus v hodinách, kdy ti ze západu na PC hrajou školáci co právě přišli ze školy a dospělí jsou v práci a pak zapneš konzoli, kdy tě to připojuje na východnější servery, kde zrovna domů dorazili fanoušci nějakýho toho dynama a jdou se bavit, tak budeš mít takovýhle výsledky.
    A samozřejmě lidi, kteří takhle hrají a mají zkušenosti roky se tomu diví, jejich zkušenost bude jiná. Moje je taky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BOBESH: Článek je typicka návnada na klik, vzorek úplně na nic, vůbec nezohledňuje geolokaci hráčů, takže tohle může být i nich, ale v EMEA, kde tě to ještě rozhazuje dál podle státu to může být úplně jiná zkušenost.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    A tady bych jakýkoli náznak Platform wars ukončil.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak ono to mozna dava smysl. konzoli ma kazdej rozmazlenej harant, pc asi imho vlastni spis starsi generace a treba tam je pak mensi procento hovad :)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    BOBESH: ok, vypínám crosplay, ...oh wait?
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    BOBESH: zajimavy, ze z toho mame zcela opacne pocity 😀
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Test ARC Raiders bez crossplaye odhalil, kteří hráči jsou vstřícnější | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/test-arc-raiders-bez-crossplaye-odhalil-kteri-hraci-jsou-vstricnejsi
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    cus, nekdo na PS5 na hru? :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HEDIS: No, mít odhlučněnou pracovnu, nebo být doma sám, tak používám proximity voice chat.
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    VIRIK: Beztak to bude tím, že psát na Puku zabere mnohokrát více času, tak hráči raději drží huby :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Is the Anvil Worth Upgrading? | Anvil Speed Test | ARC RAIDERS
    https://youtu.be/7pdlzSvH7e4?si=2jw_XxrciDI1GGt5
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    na to bych se nekdy podival :-D
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    aneb kuci se zacali ucit pvp :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam