• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    _KOFILA_: nektery trofky jsou bugnuty.

Arc Raiders Trophy Guide & Roadmap
    https://www.powerpyx.com/arc-raiders-trophy-guide-roadmap/
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    _KOFILA_: nemyslim, neboj. Ty zase pises, ze hrajou jen singleplayer hry, coz je blbost, tak jsem se ozval.

kazda online hra je jina, to je jasny. Mimochodem s Bobem jsi hral Monster Huntera ne?

MELDA: ja to vim ;) jsou to jiny typy her, ja mluvil o kooperaci, tu jsme meli taky a slusnou, to je vse
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: to je hodně zoufalé video, miken a faty: friendly friendly dont shoot a odpočítají si na tři a rozstřílí ho když lootí... ne, díky...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NAGASAWA: čuměl jsem, týpek se rozeběhl do dveří a řekl "bramsam, jump on me please" a pak mi jen otevřel dveře zevnitř :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MELDA: nech ho, on myslí že GTO resp. zmáčkni čtvereček když chceš akci, je srovnatelné se všema online hrama .)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Kamo... po stovkach a stovkach hodin v GTO ti mohu s klidem rict, ze tohle je nebe a dudy.. to uz to ma bliz k nasemu CoD co obcas v nedeli zahrajem...ale tady je to proste jeste uplne jinak, takze proste je to nevykove.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: No, tak to ja ocividne nevim taky, protoze dneska sem se z videa od kluku dozvedel, ze modrej stit mohu dobijet zelenym rechargferem :-) Jsem idiot :-)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    MELDA: pockejte na me ;) ja ani nevim k cemu je jakej gear :)
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    _KOFILA_: no zrovna s Meldou a Bobem jsme se neco nahrali v GTAO, kde je taky coop, jasne je to jinej typ hry ale ze by kluci hrali jen singl hry neni pravda. A kde kdo je odkud jdou atd jsme si vzdy hlasili. Nejspis ale nehrali zadnej extraction shooter, jako Tarkov apod.

ja na ten vcerejsi stream jeste nekoukal, jen na ten starsi a tam mi prislo ze docela kooperovali
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: čas 16:30
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    _KOFILA_: jak píšeš na Discordu o tom procházení zdí - Fattyho nesleduju, hodil mi to po jiném vidu algoritmus, ale nakonec jsem to odkoukal - chlapík se kterým to hraje mu tam to natlačení do zdi ukazuje v praxi

Je ARC Raiders nejlepší PvP hra?? w/ @Miken_TV
    https://youtu.be/cNjiQSfwKOw?si=BZzoznIXGxMQboeA
    MELDA
    MELDA --- ---
    _KOFILA_: Pravda je, ze ja jsem ve hrach tohoto typu naprostej zelenac.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    MELDA: hovno, hráli jste dobře! a máte chuť se to učit a prozkoumávat, to je hlavní... že ta hra je zábavná je právě pro to, že ten prostor pro hratelnost je velkej, že to není cutscéna a koridor a čau...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ROENICK: to není Rouny o hodinách, vůbec... to je jak přepočítávat cenu hry na hodiny v ni trávené, v mrtvém prázdném světě... to je o koordinaci více věcí dohromady, ale ano, obecně to můžeš hraním tohoho žánru dohnat... zocelit se v tom, memorizovat a předcházet událostem...
    MELDA
    MELDA --- ---
    SWAMP_ASS: On je PSko.. a nam PSkarum se nedoporucuje otevrit crossplay :-)

Sam to mohu potvrdit, mam Arc i na PC a to je teda jizda :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ROENICK: Mozna, zalezi v kolik :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    ROENICK: jdu mezi pátou a sedmou
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: A porad hrajes o mno lepe, jak ja...to teprve ja jsem tragedie :-) Ale obcas se nejaky beh povede :-)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    však to není výtka, jen je hrozně vidět kdo hraje jen single player hry – ten je v tom pvp nebo těžších pve soubojích uplně marnej... třeba mě překvapilo, že když jste fokusovaní na boj, že u toho nedokážete ani hlesnout, ani pingnout kam nepřítel zaběhl, říct kam se přesouváte, jestli pushujete, vlastně mi nedošlo, že k tomu taky musíš hraním dojít, tak šup na novou mapu a freečka jen na souboje... tam nic neutopíte, všude to je 200m a krásně si zafajtíte... je třeba zapomenout na gearfear, jinak to bude peklo...
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    BOBESH: ja dekuju :) a nemas v tom stovky hodin tak se nemusis stydet

dneska nekdo date?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam