• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    mam ve friends jen Meldu a Boba a ty jsou porad ve 3 - tak kdybyste nekdo chtel, tak si me pridejte do pratel Id: brtstvo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: naprosto v klidu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: vsak joo. jak kdy. ale imho ten tym at uz sou 2 nebo 3 by mi mel fungovat pak jako 1. resp. nejak kompaktne. coz muze znamenat i to, ze sou tam dve zkurky a jeden je toleruje :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: :D to je úplně v klidu. U AC je mi momentálně úplně jedno, jestli si donesu jeden Blueprint za týden, místo pěti za raid. Jde mi hlavně o relax a prdel. U toho DayZ mě mohlo srát, že jsem někam běžel dvě hodiny a pak se to kvůli jedné chybě celý posralo, ale tady je mi to u těch instant fun dvacetiminutovek úplně jedno. Na nějaký vyložený komandování a veteránský honění si ega taky nemám úplně náladu.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: u nas stejny! a i lepsi! :D u nas musis odhadovat i z toho kdyz nekdo mlci, ze to neco muze znamenat! ;)))) ikdyz to bylo spis ze zacatku. nebo Filovo "Bacha!" taky nebylo upe smerodatny :)))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: rozumim! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jooo bez toho to nejde. Lidi se musí sehrát a trochu si ujednotit komunikaci. Taky pamatuju na časy, kdy nás bylo osm v partě a ozvalo se "bacha survák" a sedm lidí se zeptalo zároveň: "KDE?!?!!" a po dvou týdnech to už to bylo lepší a zavedla se nevyhnutelně vojenská hantýrka. Každopádně mám rád i ten chaos a punk, aby byla prdel.
    ROENICK
    ROENICK --- ---
    to bych se nejvic posral :)

Arc Raiders is insane #arcraiders #gaming #stream #serverslam
    https://youtube.com/shorts/54CQTIiWzlc?si=07SvK8ZXaXo96OCG
    MELDA
    MELDA --- ---
    Kazdy tym musi mit sveho fuhrera ❤️
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jasný s tím počítám. Mám za sebou pár let v DayZ, kde to fungovalo úplně stejně.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: bacha jen, ze ty squady sou upe jina hra. ja to nechci hrotit a chci si tu hru uzivat, ale ty tymy toe najednou vsechno jinak. imho je treba mit nejakou chemii mezi sebou a nebo mit kapitana a ten bude velet. kdyz to tak neni, velice rychle se vsechno rozbori jak domecek z karet. ale ne ze by to taky nebyla zabava! :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Je to super. Zatím mě baví jenom se poflakovat a sledovat všechny ty retrofutro odkazy na švédský ilustrace Simona Stålenhaga. Coby povinnou četbu k tomu doporučuju Smyčku, která vyšla i u nás (včetně celkem ok seriálu na Amazonu a velmi nepovedeného amerického filmu na Netflixu, který se do nálady ilustrací knížek zoufale netrefil)
    MELDA
    MELDA --- ---
    No to se nam to ale ta particka rozrusta :-) Pekne pekne.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Hoši v týdnu poběhán po práci Solo, ale o víkendu bych se zastavil. Zatím jsem se doplazil k levelu 17
    MELDA
    MELDA --- ---
    Vcera super behacka, jako ja si tu hru uzivam vic a vic :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Taky mam jednu 😁

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ROENICK: tady mas jednu plapolajici.)

ROENICK
    ROENICK --- ---
    skvely je to, fakt. Diky Melda i Bob.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Fantasticky vysvětleno a shrnuto

VŠECHNO o světě ARC RAIDERS | Největší CZ LORE video, jaké kdy vzniklo!
    https://youtu.be/4AAVFbuR-Aw?si=X-ECOVd-fQd0XAdP
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBESH: Jako zajimavy u toho Rocketyra bylo to, ze jak mu sundal ten senzor, tak Rocketyr vubec nestrilel. To zkusim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam