• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: taky mam radsi tyhle friendly momenty, ale pridam jednu podobnou:

takhle tam vidim jak tam frajer drti Bastiona, tak mu z protejsiho baraku pomaham a von pak, at si prijdu pro loot. trvalo mi asi 2-3 minuty nez sem tam dolezl. nikde nikdo, tak sem se jal lootit trosky a v tu chvili me zaclo loupat v zadech. nevim estli to byl ten typek, ale jako bait bych rekl ze to fungovalo :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Momenty, kdy si jedu solo a ze střechy na mě volají chlapíci, jestli bych se nechtěl přidat na Bastiona, aby z toho nakonec byla mezinárodní legrace na půl hodiny - ty mám včetně loučení se v metru, prostě a jednoduše rád.

BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    🏆 BREAKING

ARC Raiders has won the “Best Multiplayer Game” award in The Game Awards!
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    merch
    ARC Raiders – Embark Studios Shop
    https://shop.embark-studios.com/pages/arc-raiders
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    It will feature:
    - Cold Snap Map Condition (Snow)
    - Flickering Flames Event
    - Expedition Departure Window (starting on the 17th)
    - New Raider Deck
    - New Quest
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    EZEE
    EZEE --- ---
    Taky asi prvni missnu, zase me laka ten perma bonus xp
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    MELDA: jo to chápu a je fajn, že to je dobrovolný.
    MELDA
    MELDA --- ---
    NAGASAWA: Ja Expedici treba nedelam vubec, protoze proste me to nejak minulo :-)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jdu po platině, začal jsem pozdě, tak si počkám až na druhou. Akorát je škoda, že budu o jednu expedici, respektive o bonusy, nazpět...
    MONTANACZ81
    MONTANACZ81 --- ---
    Expedice hotova,lvl.63 ( chci trofej za 75 - to nestihnu ) budu cekat az nasnezi , rad bych dal queenu taky, wipnu az v druhym okne...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    How We Killed The Queen In 31 Seconds In ARC Raiders
    https://youtu.be/Q3brfKaoBdQ?si=hWzdxbXXbGo_ooPd
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mnoo tak nevim. 53 level, chybi jeste jeden stul. sem v 5. fazi, kde mam vse odevzdany ani ne z pulky :)

ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    Docela me bavi to AI a ze i low level vosy a srsni dokazou ukousat slusnej loadout. Medium shield , hafo leceni, max anvil&stitcher a tyvole ukouse me roj 5 hornetu jak malyho jardu. Blby nacasovani, blbe misto a prilisne sebevedomi.
    Kdyby to byla ciste PvE hra, jak puvodne planovali, tak o to asi ani nezavadim (z toho duvodu HD2 bylo pro me dost zklamani a nuda)
    EZEE
    EZEE --- ---
    HEDIS: Ted jsem si daval trosku oddech, dneska asi uz ne, spis zitra. ManiKcz
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    HEDIS: ja planuju, ale az tak kolem pul desaty
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    zdar, dá dneska někdo večer pár runů na trials body?
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PIETA: Napadá mě, že to taky může být tím, že jsem pokročil v žebříčku. Možná ten matchmaking bere v potaz i tyhle věci. Takže možná když spadnu zase níž, tak to bude lepší. Uvidíme příští týden, to se určitě propadnu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam