• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDAnthem & ARC Raiders & Outriders aka 3rd person GaaS klub
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    NAGASAWA: *má to snad
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ETHAN: jj taky na tu kliku s posledním zásahem Hullcrackerem, anebo minou čekám. Má to ústím snad 1.1% podle statistik. Až po tom achievementu cíleně půjdu, tak si vezmu tu magnetickou rušičku a Deadline minu. Snad to zabere
    na finální explozi a započítá se to.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    NAGASAWA: Jsem na PC, ale ten poslední hit zní dost věrohodně. Co koukám do stats, tak ten achiev má strašně málo lidí. Přitom vím, že ji lidi zabíjejí pořád. Já se k tomu dostal až včera poprvé, ale to nepadla (málo lidí, sám ji neuklovu, protože dojde munice), ale dneska i padla. A nic.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ETHAN: Měl by být za “final blow”, alespoň podle Redditu, tak to bude dost o štěstí. Každopádně některý achievementy jsou alespoň na PS rozbitý a měli by je fixnout, až dořeší základní problémy.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Zdá se mi, že achievement za kill queeny dostasne jen ten, co dal poslední ránu, nebo je třeba jí nasázet třeba většinu dmg? Šili jsme tam do ní krásně, padla a achievement nikde. A tedy BP taky nic, ale to jsem snad ani nečekal, že by na mě zbyl. Každopádně jsem ukořištil svou první legendary zbraň, protože nějaký chudák to schytal, zjevně si ho nikdo nevšímal (možná ani neměl defibrilátor) a tak, umřel. A já ho našel :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    BOBESH: tak je i neni :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: v settings je to hned nekde u toho jak volis crossplay
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    HEDIS: ja bych rekl ze ani jedno. spis jak este nemam najetou tu "svalovou pamet" a nektery ukony nedelam tak casto zatim. coz se teda o zdraveni rict neda :))
    ja se ted od releasu taky laboroval s ovladacema a ovladanim jako takovym. takze sem pres sto hodin odehral na jednom gamepadu s nejakym nastavenim, pak koupil jeden ovladac a pak jeste jeden! a na kazdym sem testoval jiny rozlozeni. to bude asi spis tim :D
    SITH
    SITH --- ---
    HEDIS: jak přehodíš servery?
    HEDIS
    HEDIS --- ---
    BOBESH: A bojis se o gear nebo proste se leknes zvuku apod?

S temi micy a vseobecnou mam spatnou zkusenost. Tak jsem se prehodil na americke servery, a prijde mi to podstatne lepsi.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    @LancesEmporium
    The Expedition is just here and we got the first few information:

- You start with 1+5 Skill Points right away (if you got the 5 Million for 5 Extra ones)
    - You can play to the Tutorial again, or skip it if you want
    - You indeed have to build all Workbenches again
    - You will get a "Star"-Icon displayed next to your character, to show that you did the expedition
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SITH: jj to sedí, anebo někdy takhle…

Lester and Bunk Interrogating crew from the ship in "The Wire"
    https://youtu.be/YrzpoUjJ_0g?si=L6Cjs0wzAioRPXgp
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a v tomhle ted budem/budu behat. je to outfit z tutorialu. lidem se moc nezamlouva

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: jj někdy mi přijde, že stačí jeden člověk, kterej to dobro šíří jako mor a ostatní se přidávají. Potom když potkáš v solu čtyři lidi s arzenálem, tak těžko odmítneš být jejich kámoš.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: tfujtajxl! me stacej prave i uplny normalove a blbe rozumim :// mozna mam moc preboostenej ten proximity chat -volume
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    NAGASAWA: jj. vsichni ultra friendly!
    my zkouseli Queenu s kapitanem v sobotu ve dvou, ale to bylo spis abych si to vubec vyzkousel, pac sem na ni za celou dobu nesel.

vcera sem vlitnul na SpacePort za Matriarchem, tak sme tam do nej busili, ale nedali. cca 8 minut pred koncem mi dosly naboje do vseho! :D

my si rikali, estli to neni taky psychickej jev.
    proste dyz do raidu nabehnou lidi a vetsina si rekne: tak ja budu hodnej a schvalne estli ostatni budou taky hodny. mno tak sou vsichni hodny a je to :))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: nejhorší je, když potkáš někoho s brutálním britským, anebo skotským akcentem, anebo nějakýho rastu. To je pořád jenom: eh? Sorry? Pardon? What?
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    SITH: chmm to sem rad, ze neni problem jen s mym sluchem. ja mam prave este nastaveny skrz playstation zesileni tichejch zvuku atd. jak sem nahluchlej na jedno ucho. ale on ten proxmity ma asi zohlednovat i treba vzdalenost atd. a jak rikas ta kvalita je takova podivna. takze kdyz uz rozumim anglictine, tak zas nerozumim pres to mirny zkresleni zrejme
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BOBESH: no tak gratz. Včera to před tím wipem solidně změnilo dynamiku, jak lidi zuřivě expili a na poslední chvílí. Včera v solu vymlácená celá Blue Gate. Všichni se spojili, padla Queen, dva Bastioni, všechno na obloze... To stejná Stela - tam se čekalo i na respawny Bastiona u metra. Parádní jízda to byla. Žádný rats. U Queen jsem lehnul, hned jsem dostal defib, nabídnul jsem prázdnej Hullcracker... odmítnul. Takhle by ta komunita měla vypadat pořád.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    mno a dalsi na blue gate jeste vcera za cold snap!

bezim. najednou: take my loot!. ja: cuze? kde? kdo? tak du po hlase, jak za cashkou a tam se plazi zasnezenej typek: vem si to, ja uz to nedojdu! tak ja: mam defib! raider: qucikly quickly! a ja: "hello raider!" zas emotikon misto quick use!! a raider: tak nic! a skapal! :D
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: kvalita těch mics je fakt mizerná. Buď jedou push-to-talk, kdy to pustí v půlce slova, nebo mikrofon z doby dědy klacka
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    me stve, ze v ty hre porad nejsem v komfortu. ze se porad dokazu vystresovat tak, ze sem schopnej potkat raidera a na pozdrav mu odvetit tim, ze na nej vytahnu zip line! :D

do toho jim proste nerozumim! jeden vcera furt na me neco huhnal, ze neco shani. chudak mi to musel zopakovat nekolikrat az pak: jo hju mi di fajr! tak ten nemam! :DD

dalsi mi nahazel kopu modrej zbrani, planky, ale ze neco potrebuje! zase...cooo? co chces? jo "meds"! chudak se tam celou dobu drzi za ruku, sipa a me to vubec nedoslo :)))
    SITH
    SITH --- ---
    BOBESH: CG :)

já si dal dneska cold snap, sesbíral posledních 5 berries k dokončení eventu, pak si zkusil night raid a jako peklo. Doběhnu k výtahu, tam vidím dvě mrtvoly, ok, nikdo nikde, zavolám výtah, najednou přiletí 2x wasp a rocketeer, tak sundám waspy, ale rocketeer mě dorazí. A jak mě dorazí a já se plazím aspon k výtahu, tak přijde další týpek, otevře výtah, říkám si mám vyhráno, a týpka to vykostí raketou tak, že ta raketa trefí i mě. GG :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a je to :)

co sem si zbezne vsimnul: novej deck pozdeji zrejme, credy zatim vsechny i ty nad capem. imho se to zmeni s tim novym deckem. skill pointy mam nakonec 3. jeden je imo na zacatku dycky. zustalo mi cca 5k v coinech :))

BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja az vcera! 🤦🏻 slo to krasne! lidi zdravili, rozdavali, pomahali. tlacil sem to asi 6 hodin v kuse, ale v pul devaty sem to zabalil "pred koncem"

BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    trochu sem si přes víkend zafarmil 😀

PETINY
    PETINY --- ---
    Jinak teda friendly herní styl skutečně generuje friendly lobbies a to i na night raidech, nepamatuju si, že bych za poslední týden potkal kohokoliv agresivního, pojdu vždycky jenom vlastní chybou.
    PETINY
    PETINY --- ---
    Be me, anvil + anvil splitter protože proč to sušit v inventáři že, showstopper + mina + Bombardier, lessgo. Blbá pozice, hodím showstopper, namontuju minu a stačím přiběhnout jen za takovej plech co trčí ze země mezi mnou a bombardýrem. Bombardýr se mě snaží prostřílet skrz tu zábranu, nejde mu to, haha to jsem na tebe vyzrál blbečku, mina mezitím doběhne nakonec a smahne nás oba na AoE.Gg
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam