• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    SONIC
    SONIC --- ---
    DOOMGUY: vcera sem mel dve vyjimky..jeden rusak co se utrh od skupiny chcip a pak nadaval kde se flakame..a dalsi typek dyz videl po picku ze ma jit s dvouma horsima dle tech statu co se tam pak ukazou malo killu malej level tak rek rovnou ooohhh guys bye a odpojil se :) ale jinak si nemuzu stezovat..rikam si kdy a jestli vubec tam pribude naka penalizace za takovyhle odpojovani..
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JAKUBMOKRIS: imo obecne cim rychlejsi jsou hry tim min toxicka je komunita. vzhledem k tomu, ze tady je to zalezitost v prumeru tak osmi minut, tak to za to stoji fakt malo lidem. oproti nejaky mobe, kde jsou lidi prinuceni s tebou stravit hodinu. navic apex si vystrilis i sam, kdyz jses dobrej. A pro dobryho hrace jses prinos uz jen tim, ze jses chodici meatshield, kterej mu tankuje nepratele, k tomu staci aby jsi chodil s nim, coz zvladne kazdej, takze tam k hejtum ani neni moc duvod.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: lolz. tak ten mam taky.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Večer už mám WOT.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: večer? ja sem sice po vcerejsku v nouzovym modu, ale zase ti nebudu nadavat
    PIP
    PIP --- ---
    Nepadá vám ta hra? Někdy hraju dlouho a nic, jindy mi to každou chvíli spadne do windows s jednou z těchto hlášek:

"the instruction at 0x0000000 referenced memory at 0x0000000 the memory could not be written click ok to terminate the program"

'the instruction 0x37de7c7 memory at 0xfffffffff The memory could not be read click ok to terminate the program"

Hledám řešení a koukám na netu, že s tím má problém plno lidí.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Pojďte se radši domluvit na nějaký zahrání. Na Discordu věčně času nikdo...
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    IMOLOL: No tak sorry no, asi jsem zatím nepotkal žádnýho prudiče no.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    JAKUBMOKRIS: what?

JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOPS: Já nevím, jsem dost lama, ale zatím jsem se překvapivě nesetkal s žádnými nadávkami nebo hejty. Prostě pohodový hraní, většinou se setkám spíše s pomocí v podobě třeba modrýho kontyše od tý doktorky (teď nevím, jak se jmenuje). Už se mi dvakrát stalo, že mi takhle maník dropnul ten kontejner cestou do zóny a valil dál, takže jsem to celý vylootil sám. Případně když za doktorku hraju já, tak mi borci už několikrát hodili takovej ten urychlovák na tu ultimátní schopnost, aby se mi dřív nabila a já mohl objednat kontejner.

Takže můj dojem z komunity je zatím super. To nejhorší, s čím jsem se zatím setkal bylo, když se borec prostě při jumpu oddělil a jel si sólo. Už jsem taky narazil na maníka, kterej mě a ženu celou hru táhl, dal tuším 13 killů, v podstatě nám to vyhrál. Já jsem neměl ani jeden kill, žena myslím jeden a na konci hry borec velice slušně poděkoval za podporu, ocenil, že jsme mu kryli záda a "see you next time".

Prostě naprosto jinej svět, než nějaký pubg, kde mi sem tam nějakej německej muslimák řekne, že jsem jeho otrok, případně R6, kde člověk neustále poslouchá nadávky a stěžování si od dětí.
    JOPS
    JOPS --- ---
    JAKUBMOKRIS: jako, ze te nejebou ? Ja nevim, ja se priznam, ze na toxickeho hrace nenarazim temer nikde :)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Připadá to jenom mně nebo má opravdu tahle hra silně netoxickou komunitu?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    Vcera solo sampion, docela zvlastni hra. Dva mi to leavnuli dost brzo, tak jsem se jal schovavat a zmrdit, tedy dorazet chudaky co si nekde v koutku lizou rany z prestrelek.
    Pathfinder zdrha dobre, pak jsem takhle picoval posledni squad z vysoky strechy. asi byli dost nasrany, pac to do me sypali hlava nehlava a kdyz jsem se pak o kus dal lecil, tak pomreli v zone
    hehe prdel
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    KOZLIKK:ze to je asi nejhnusnejsi z tech skinu pro PF
    SEBCZ
    SEBCZ --- ---
    JOHN_LENON: já to taky hraju na PS4 a nemůžu si stěžovat. Jen to míření si myslím, že lepší by bylo na pc, ae jen nebýt zbrklý a půjde to i na joysticku.
    OLTSKUL
    OLTSKUL --- ---
    ONEHEART: integrovanou grafiku nemam :)
    MATHES: yolo... format C: zatim se mi sosa Adobe Creative Cloud... musim primarne pracovat ze...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Apex Legends: Funny & Epic Moments Ep. 1
    http://www.youtube.com/watch?v=rfr9ARmkAJU
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Tak mi připadá, že večer jsou ty servery nějaký přetížený, protože jsem zaznamenával jakési trhání.
    Mimochodem jsme se ženou zjistili, že si spolu zatím nezahrajeme, protože jsme ve stejné síti a zkrátka nás to nenechá hrát oba v jednom týmu. Což je teda bída.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Do Apexu možná míří nové režimy i postavy - Hrej.cz
    http://www.hrej.cz/novinky/2019/02/18/do-apexu-mozna-miri-nove-rezimy-i-postavy-50484/
    JAH
    JAH --- ---
    JOHN_LENON: PC

JAKUBMOKRIS: zatim nejvic bloodhounda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam