• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a vite proc ma nick KeiserG, pac je to pozpatku jeho prijmeni! ;)))))))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja se taky privitam! pac diky shroudovi sem objevil drdisrespect! :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    prej i pomahal nakejma radama pri vyvoji apexu :))
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    JOPS: jo to je bejvalej profi csgo hrac
    JOPS
    JOPS --- ---
    vcera o pulnoci jsem si pustil twitch a doporucilo mi to nejakeho typka co hral APEX Legends.

Jeho jmeno je SHROUD

TY PICO, koukl jsem na dve hry a eeee, to je takove hovado, fakt jsem se bavil, protoze to co tam predvadeli, to nemelo chybu :))) to co dokaze trefit, vyridit tri typky, jeste v prubehu boje ozivit sve partaky a vyridit dalsi strelce, to nemelo chybu, ten ma ten skill uplne, ale uplne jinde :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    REFLEX: myslis spitfire? ten miluju.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Wingman je potreba se naucithrat bez zamireni, dava to doprostred toho mega crosshairu

Jinak hraju rad wingman + eva

Super je taky ten tezkej kulomet na heavy ammo to jsou lidi vzdy prekvapeny ze furt strilim
    PETINY
    PETINY --- ---
    MAESTRO_007: to jsem se chtěl zeptat - jestli se Wingman po recoilu vrací na výchozí bod, nebo můžeš střelit ještě než se srovná.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: treba ten wigman se zasobnikem na 12 je svym.zpusobem lepsi jak autorifle i pro toho kdo mirit neumi.. akorat musis porad klikat a strili do stejneho mista ikdyz zamerovac je jinde jak to kope
    PETINY
    PETINY --- ---
    tak ono dost záleží na equipu, co na té zbrani taky je. Včera se mi podařilo lootnout zlatej komplet R-301, kterej bych normálně vůbec nebral, a byla to fakt jízda, šicí stroj s 0 recoilem.
    JAKUBMOKRIS: asi bych to bral podle aimu, pokud to máš v ruce Peacekeeper, pokud ne, Eva-8
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    Cus, tez hraju (zelgarisCZ, PC only) a pridal jsem se na homepage, tak si me klidne pridejte a dame.
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    Moje oblibena zbran je plne upgradovany Prowler, s tim sem obcas i schopnej nekoho zabit :p idealne kdyz clovek najde takovy to, ze ten gun ma rovnou vsecky nejlepsi upgrady :p
    A na vetsi vzdalenost Flatline, s tim se taky nemusi moc mirit.
    A na uplne nejvetsi vzdalenost na to seru a du se raci schovat.
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ja koukal vcera na naky videa ohledne konzolovy verze a libila se mi pasaz o dverich :))
    6:26
    Apex Legends Tips and Tricks on Console (PS4)
    https://www.youtube.com/watch?v=4vL15VXx0Fw
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Vcera mi to leavli oba randomy uz pri vyberu chara tak jsem vzal wraith a hral zaskodnika a vyklepal jsem 2 party a pak narazil na skillory.

Prvni byl silenej adrenalin jsem videl portal proskocil jsme rovnou do zad wraithce na 2 rany peacekeeperem sla do kolen. Pak pribehli oba kamosove a strhla se prestrelka kde jsem haluzacky vyhlavoval jednoho wingmanem a zacal jsem utikat pres poslednim kolem budovy, porad na me strilel, az jsem nakonev vylezl nahoru nechal ho zmatene probehnout a skocil jsem mu s nabitou broknou do zad.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    a jak tady probehli ruzni streameri tak doporucuju DIZZYho. ne nejaky sestrih, ale celou hru, kde jde videt jak se pohybuuje po mape, je to symfonie uplna :-) ..si ho pustim a lepsi zazitek z toho jak beha po mape nez kdyz to hraju sam :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    njn.. ony ty hand kanony byvaji nejsilnejsi ve vetsine her, malo naboju a nutnost se trefit a velky dmg, je to ferova zbran a hraju snema rad :-) ..ale mam pocit ze i kdyby ubirala polovinu tak borci co mi daji behem sekundy dva headshoty me sundaji vklidu cimkoliv :-)

jinak ten spitfire s velkym zasobnikem je hodne slusna masina, 60 naboju je fakt dost, vystaci to pro cely squad ikdyz polovina leti vedle :-)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    KOZLIKK:
    MAESTRO_007:
    Já teda beru obvykle Peacekeepera a Tripla. Nejlíp s takovým tím televizním zaměřovačem.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JAKUBMOKRIS: meta guns jsou peacekeeper, r-301/r-99 a wingman... ten wingman je prehnany a mozma bude nerf. nahradit ho muzes longbow snipou, ta dava moc. pripadne spitfire jako autogun

tripletake pouzivam nejradsi jako brokovnici hned po startu kdyz ho najdu :-) ..spatny neni akorat to chce na dalku ten hophop
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Jaká je nejlepší brokovnice, automat a sniperka? V prvních dvou ještě nemám jasno, ale ze sniperek mám nejradši Tripla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam