• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Jaká je nejlepší brokovnice, automat a sniperka? V prvních dvou ještě nemám jasno, ale ze sniperek mám nejradši Tripla.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    + pristavani toho modulu je oznacene modrym sloupem svetla a to svetlo zhasne az ten modul nekdo otevre, vetsinou se podle toho da dobre orientovat a odhadnout pohyb nepratel
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    já měl posledně legendární brokovnici a legendární sniperku a nezabil jsem nic.. sice druhej flek, ale dělal jsem tam tak akorát full legendary meat shield :DD mimo to to má i legendary munici a neni jí moc, takže pro lamy to neni zas tak dobrý
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: mastif je dobry, ale uz se mi stim taky podarilo nikoho nezabit :-) a nepada to od lifeline ale jsou to generovame dropy ve hre a ke konci hry v nich byvaji legendarni veci
    PETINY
    PETINY --- ---
    jinak včera se mi podařilo někdy okolo 14. minuty vzít Mastiffa, kterého někdo nechal ležet v modulu od Lifeline - používat tohle by snad v lategamu nemělo bejt legální, zóna nás nahnala do takových těch roklí uprostřed mapy, vyndal jsem tam s tím během minuty a půl asi 7 lidí.
    PETINY
    PETINY --- ---
    SONIC: mám "to stejný", rx590, ryzen 5 2600x a 16GB, jen mě překvapuje, že zrovna tyhle dva efekty, který nejsou nijak extra (na první pohled) propracovaný dovedou takhle snížit FPS.

UNCLE_JIMBO: už jsem to trochu stáhl, teď to nejde pod 100, pohoda.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MAESTRO_007: overwatch feature "stay as team" by se docela hodila no
    SONIC
    SONIC --- ---
    PETINY: Ty staty sou tam tak nak soucasti toho odemykani baneru dyz ho odemknes muzes se tim pochlubit..
    co se tyce FPS tak je to tak tech 120-160 ..jedu 1920×1080 vsechno na ultra a nemam sebemensi problem nebo zasek nebo cokoliv..rx580 oc 8GB, ryzen 7, 16 gb RAM..jeste bych to moh dat na SSD ale zatim to vypada ze neni potreba..

MAESTRO_007: zachovani party by to rozhodne chtelo..
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    PETINY: zkus to nastavení co jsem postoval UNCLE_JIMBO: UNCLE_JIMBO: nastavil jsem to podle toho i když mam dobrý HW a jde to krásně
    PETINY
    PETINY --- ---
    jak jste na tom s fps?
    mam uplne nove poskladanej komp a na 2k rozliseni na ultra mi to drzi mezi 60-120 fps, ALE jakmile s Bangalore vyhodim smoke a do toho nedejboze nekdo thermite grenade, jsem na 30 a moc nevim, co s tim.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ja nastesti hraju hlavne s kamosema a kdyz jsme tri tak matchmaking trva maximalne par sekund... a slape to dobre (pc)

kdyz jedu sam tak obcas ve dvou, obcas to chvili trva a toxiku par bylo, ale zaklad je vedet jak ho "mutnout" a pak neresit :-) ..daleko vickrat jsem potkal pohodove lidi a i jsme se zasmali, za me dobry...

jinak mne tam treba chybi nejaka moznost tu random partu zachovat pro pristi hru aniz by si clovek ostatni musel pridavat do pratel, obcas se to pekne sejde a je skoda zacinat zase s novyma
    PETINY
    PETINY --- ---
    UNCLE_JIMBO: teď to imho nemá žádný mmr ani overall stats, což je podle mě dobře, neříkám, že by mě to nezajímalo, ale jakmile se z toho vyloupne nějaký ranked/unranked, půjde to doprdele :)

SONIC: nejlepší hry, co jsem zatím měl byly, když nás matchmaking nalosoval jen ve dvou, nebo když se nám první borec odpojil. Mám pocit, že to lidi vždycky tak nějak přirozeně semkne :-D
    UNCLE_JIMBO
    UNCLE_JIMBO --- ---
    podle mě až to začne nějak řešit rating/ranky apod. (pokud je to vůbec v plánu) tak to začnou lidi tryhardit víc a s tim přijdou i toxíci, teď to nemá ani skrytý MMR nebo?
    SONIC
    SONIC --- ---
    DOOMGUY: vcera sem mel dve vyjimky..jeden rusak co se utrh od skupiny chcip a pak nadaval kde se flakame..a dalsi typek dyz videl po picku ze ma jit s dvouma horsima dle tech statu co se tam pak ukazou malo killu malej level tak rek rovnou ooohhh guys bye a odpojil se :) ale jinak si nemuzu stezovat..rikam si kdy a jestli vubec tam pribude naka penalizace za takovyhle odpojovani..
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JAKUBMOKRIS: imo obecne cim rychlejsi jsou hry tim min toxicka je komunita. vzhledem k tomu, ze tady je to zalezitost v prumeru tak osmi minut, tak to za to stoji fakt malo lidem. oproti nejaky mobe, kde jsou lidi prinuceni s tebou stravit hodinu. navic apex si vystrilis i sam, kdyz jses dobrej. A pro dobryho hrace jses prinos uz jen tim, ze jses chodici meatshield, kterej mu tankuje nepratele, k tomu staci aby jsi chodil s nim, coz zvladne kazdej, takze tam k hejtum ani neni moc duvod.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: lolz. tak ten mam taky.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    JOHN_LENON: Večer už mám WOT.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    JAKUBMOKRIS: večer? ja sem sice po vcerejsku v nouzovym modu, ale zase ti nebudu nadavat
    PIP
    PIP --- ---
    Nepadá vám ta hra? Někdy hraju dlouho a nic, jindy mi to každou chvíli spadne do windows s jednou z těchto hlášek:

"the instruction at 0x0000000 referenced memory at 0x0000000 the memory could not be written click ok to terminate the program"

'the instruction 0x37de7c7 memory at 0xfffffffff The memory could not be read click ok to terminate the program"

Hledám řešení a koukám na netu, že s tím má problém plno lidí.
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    Pojďte se radši domluvit na nějaký zahrání. Na Discordu věčně času nikdo...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam