• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    JAKUBMOKRIS: Vypnul jsem to pred chvili, sere me ten XP cap v battle passu, neda se moc grindit:)
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    PIVECEK: Ještě hraješ?
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Nechcete dat dneska nekdo non-ranked? Nejsem kdovijakej strelec, ale hru chapu a s randomama bez comms me to uz moc neba:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    LAAZI: pokd uz byla minimalni sance na respawn tak ok, ale jinak zasadne neutikam, max nekam za roh pro loot nebo nechat odejit ty co je zabili :)

ale uz mi nekolikrat borci psali at je necham a radsi pokempim kvuli bodum :D
    LAAZI
    LAAZI --- ---
    REFLEX: Ja osciluju mezi gold 2 a 3, mozna bych nemel hrat ty challenge v rankedech.
    A priznavam, ze dost bodu jsem nabral tak, ze jsem se vyprdnul na mrtvy typky, zbabele utekl a sneakoval az do top2.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ONEHEART: jsem dneska zahlídl a škoda, že to takhle agregovaně neukazuje vůbec nic, v podstatě jen, že lidi hrajou tam, kde je loot :-D
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    “During development, we use heatmaps to look at where players land, move through the map, die, etc. We use this data to draw conclusions on map flow and balance. This is a heatmap of Legend movement from about 6 months of testing internally, before we shipped” vía Jasón mcCord apex lead designer.
    PETINY
    PETINY --- ---
    REFLEX: pořád Gold III a včera utrpení asi za -17RP.
    Ale zas se mi v jedné hře povedla dobrá haluz, asi 3. zóna nás hnala do bunkru, kterej už kempil jeden tým, než jsme museli dovnitř jsme je pokropili u vchodu, a pak jsem vevnitř použil Kraber jako noscope bročku, 3 rány, 3 dole, tak ten večer byl hned veselejší :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    placam se v goldu :)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak co, jaky mate rank? Ja vcera poskocil do platiny, ale k/d mam nekde kolem 1.5
    ZELGARIS
    ZELGARIS --- ---
    hlasim, ze se rad pridam, ale as skonci posledni splatfest ve Splatoonu za par dni
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    jo ja taky nekdy musim odbehnout za brecicim ditetem a tak :D
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MAESTRO_007: to mi nedela problem, pokud spoluhraci hrajou hlavou :]]

jakoze se nekdy ozvu, kde behas kdyz se tady 5 min strilim atd :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX: mne rozcilovani ani nevadi, ale z 6 lidi co sem hraval, tak zustal jeden partak co je vklidu a pohode. ostatni nezvladli tu rychlost a kvalitu protihracu a nebo to je ten horsi pripad nezvladali psychicky tu hru. ona je totiz hodne frustrujici narozdil od battlefieldu a podobnych kde se narodis hned znova a staci rict trikrat kurva. tady probihaly hrozne rage disconnecty atd. na ro ja naladu nemam (vekovy prumer 40 let .)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    MAESTRO_007: hodne :D, ale mimo mikrofon
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX: jak moc se u toho rozcilujes? :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: pekne udelane, ale realnejsi by to bylo kdyby ten "sniper" na konci pehraboval loot a vubec neresil ze nekdo dava teamovemu kolegovi finisher .)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Dnes cca od 22 do rana, nekdo?
    PETINY
    PETINY --- ---
    :-D
    The problem with Apex Finishers
    https://www.youtube.com/watch?v=OGD0fbj899k
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    musim uznat, ze ten ranked system neni spatny, tolikrat jsem jeste champion nikdy nebyl s tak spatnou hrou co predvadim :D (diky dobrym hracum v teamu)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam