• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY:
    REFLEX: to zni jak kdyz mi kamos popisoval kdyz hral Apex poprve .)

me to solo docela bavi a na to umirani jsem zvykly z ranked modu, navic si tam clovek udela ty challenge a 1v1 je obcas ferova prestrelka, kdyz se tam nepriplete nikdo dalsi a zjistuju, ze na tom nejsem asi zas tak spatne kdyz pak na ferovku dam typka s x tisici kilama. nechtel bych slyset to nadavani na druhe strane, kdyz vidi ze mam 30 kilu za wraitku se kterou hraju az ted :-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    REFLEX: já u toho strávil včera asi hodinu, dal jsem nevim, tak 10? her, z těch 10 jsem byl 9x instakill, a v jedné jsem to nějakou haluzí uhrál na championa. Waste of time, z herního času 1 hodina jsem 30 minut koukal do menu, vybíral hrdiny a dropoval po mapě.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Tak jsem dal asi 5 her solo a ani jeden kill :D, takze jsem to zas vypnul ;]
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAESTRO_007: Souhlasim, zpestreni dobry, daily a weekly se tam navic delaji dobre :) Ale pokud nenajdes t2-3 armor hned na zacatku, tak je to v prdeli. Ale je fajn, ze je videt prvni ring jeste pred seskokem, alespon to ty hry docela urychluje :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIVECEK: no, tak je to battle royal, kde je kempeni soucast hry, kolikrat je agreisvnejsi hrani ale vyhoda (loot)... co ale pak sleduju toho kdo me zabil a nasledneho championa tak ti nekempi vetsinou vubec :D

za me solo dobre zpestreni a ty nove veci/funkce co pridali taky ok
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    myslite si ze je sanca, ze niekedy v buducnosti opravia ten "party not ready" bug?
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PETINY: hmm, vypada to jako prdel, ale vicemene nepozitelny, ne? to jeho lezeni a kempeni na stromech je jina liga
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAESTRO_007: Presne jak jsem cekal, dost campinf, zadny rushe:)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    uz je novy patch s tim solo modem, jdu to zkusit :-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    Spiderverse!

UNKNOWN PATHFINDER SPIDER WEB TACTIC IS INSANE! Apex Legends Funny Moments
    https://www.youtube.com/watch?v=SY-6RYZv4fQ
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    YETTY: Tak vsechny ability, system ozivovani atd. je delanej na teamplay. Solo bude wraith/pathfinder festival :)
    YETTY
    YETTY --- ---
    PIP:
    Moc super, my co hrajeme od vydání, jsme čekali na první patch, kam to slibovali.
    Teď se z toho asi neposerem. Kamarádi to po půl roce leavnuli, kvůli hře bez progressu. Mohlo to přijít dřív.
    Zajímalo by mě, co jim bránilo...
    Co je těžké, vytvořit v takovéhle hře solo/duo. No hate, ale opravdu bych to chtěl vědět.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIP: mohlo by se to uchytit, pripadne ten solo mod i nejak vylepsit/zmenit oproti klasicemu. k tomu rychly matchmaking a absence dementnich spoluhracu, no nebylo by to spatne :-)

i ten souboj 1vs1 by mohl mit neco do sebe, narozdil od toho 1vs3 jak to obcbas byva zvykem
    PIP
    PIP --- ---
    Battle royale Apex Legends budete brzy moct hrát sólo | Games.cz
    https://games.tiscali.cz/oznameni/battle-royale-apex-legends-budete-brzy-moct-hrat-solo-331784
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Ted mi vlastne doslo, ze treti, na mirage jsem zapomnel, protoze to pro me byla rana vedle :) Koupe octane ale nelituju.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: No to je druhej char, na ktery jsem nasetril, ale moc nemam nahrano, to je fakt. Nicmene mam ted zase exp cap do resetu, takze rozhodnuti necham az na stredu :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK:
    MAESTRO_007: jestli na ne nasetril az ted, tak asi moc nehraje(s), takze pozor na wattsona, ta funguje jen kdyz je v tymu komunikace. Caustic jde jeste jaks taks solo uhrat, ale kdyz s wattson vyhodis ulti, nemas accelerant (1 dobije ult na 100% kdyz ma jednu aktivni) a najednou se typci rozebehnou dal, tak jses nahranej.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAESTRO_007: Hm :) Tak ted nevim :D Ale zase nez bude S3, asi budu mit nafarmene apex coins z battle passu, tak bych to mohl odemknout a alespon se s tim seznamit..
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIVECEK: jj wattson je takovy defender do party. ale je super a treba na tom turnaji ho.mel skoro kazdy tym, hlavne pro endgame camping :-)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    PETINY: Oukej, asi teda pockam, Wattson me sere kdyz proti ni hraju, ale zase podle videi ma malo dynamickej playstyle, tak asi vynecham.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam