• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    pozeram si videa ako si ludia pomahaju a ako teamuju spolu v tom helloween mode. Moj pribeh zo vcera. tesne pred lodou sa stretneme asi 6, dvaja krvacaju, tak zabijem tiene a oboch postavim na nohy. Vzapati ma zraza tien, ktoreho moj revivnuty buddy pathfinder zabije, hodi ulti, 5 legiend sa zvezie na lane do lode a mna tam nechaju :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    jsem googloval jak je to stim chystanym pve modem... spekulace, ale zajimave a smysl davaji :-)

Apex Legends season three PVE Mode pins you against monsters, robots, and Titans | Dot Esports
    https://dotesports.com/...-legends-season-three-pve-mode-pins-you-against-monsters-robots-and-titans
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OZMAR: ja mel ted stinu 18 a z toho 12 okolo lodi :-)
    PETINY
    PETINY --- ---
    OZMAR: aspoň uděláš rychle achievementy :)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    OK ten mod uz mozu vypnut. Teraz tri hry, 5-8 legiend sa dostalo do lode lebo tienov bolo 8.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    na tomto mode je skvele vidiet, aku velku latenciu maju servery apex legend. Vidim ze skace na mna, strielam z brokovnice a gulky prechadzaju skrz a nic neuberaju lebo v serveroch som uz mrtvy :D
    PIP
    PIP --- ---
    MAESTRO_007: Jj, z toho pavouka jsem se taky posral :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PIP: vylozene na opakovane hrani tak jako solo mod nebo ten "armed" to nebude.... ale jako Halloween event je to super :-) ..hodne vymakane a chvilema dost zabavne, hlavne pri evakuaci z mapy

a dlouho sem se tak nelekl ve hre jak kdyz sem poprve potkal pavouka/zombie :D
    PIP
    PIP --- ---
    Fight or Fright Event
    Apex Legends – Fight or Fright Collection Event Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=3upqj3z0iLM
    PETINY
    PETINY --- ---
    osobák v rankedu
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Ted jsem dostal gibraltar instant ulti, stalo se vam to? nebo minimalne nemelo zvuk nic
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OZMAR: no a predstav si v teamu 3x charge rifle, meltujes vsechno
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    A Charge rifle je OP. Ak ma clovek stastie ze ju najde aj s aspon 6x, nastriela vela dmg. Necudoval by som sa, ak by ju v buducom update nerfli na 1 strelu na zasobnik (3 s fialovym)
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    Musim sa pochvalit, vcera kvalitna vyhra. Spoluhraci Pathfinder a Crypto zomreli hned na zaciatku , mal som fialovy stit, charge rifle s fialovou optikou a peacekeepera bez nicoho. Presiel som s ohnom v chrbte cez polovicu mapy. Na zaver som sa teda sam stretol s 4 sqadmi v depe v train station, vysledok potycky bol 6 killov, 3 asistencie a champion. 1800hp nastrielanych. Screen nemam ale velmi to potesilo.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ONEHEART: na desktopu, a hraju to prakticky na nejnizsi detaily na 2K rozliseni, aby to drzelo aspon tech 120fps... 144 to neudrzi. Proč, přijde ti to moc? Málo?

jj, lidi zkousej, s cim vsim to ma kolizni model:))))
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PETINY: tyhle teploty mas na desktopu nebo ntb?
    PETINY: jo je super, ted neco daval na reddit, ze se na drona da hodit gibbyho stit a lita s nim :D
    PETINY
    PETINY --- ---
    fyi, tuhle PETINY hru jsme vyhráli jen díky skillům, co má crypto. Na začátku jsem robotem sebral bannery mejch dvou kolegů přímo v přerstřelce dvou dalších squadů (byl jsem absolutně bez lootu) a na konci jsme drželi debilní pozici mezi dvěma squadama, robot hlídal přístupovou cestu toho squadu, co byl blíž a padli na soustřel prakticky hned, jak vylezli zpoza stěny. Legal wallhack.
    PETINY
    PETINY --- ---
    ale jo, to půjde.
    OZMAR
    OZMAR --- ---
    PETINY: Nedostal, len kill. Rovnako ma to prekvapilo, lebo moja hra je vzdy o tom, ze nastrielam 100vky poskodenia pri 1 kille :) (teraz som mal rekord, 900hp a 3 killy)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam