• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    UNCLE_JIMBOApex Legends
    JAKUBMOKRIS
    JAKUBMOKRIS --- ---
    PETINY: Styďte se Majere!
    PETINY
    PETINY --- ---
    za tohle se tak strasne stydim :-D Kopiruju s aktualnim casem, kde se zacne neco dit

UUULTRA FAAAAAIL Apex Legends 2020 06 06 20 44 12 01
    http://www.youtube.com/watch?v=mEEJ8-KpMbw&t=781
    PETINY
    PETINY --- ---
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    MAESTRO_007: Koupils?:))
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    v bille za 149 :-)

MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: wingman je stim skullpiercerem ultimatni, hlava za 100+ :) ...a ten skin je sice trochu divoky, ale aspon pouzitelny, ty zlate skiny s parohama a ruznyma vystupkama ty fakt nemusim :)
    PETINY
    PETINY --- ---
    tak ono to asi nemá cenu moc diskutovat, teď se ta meta fakt hodně změnila, hned potom, co sem si konečně osahal Peacekeepera a naučil se střílet s Wingmanem .)

1) primary R400, buď 99 nebo 301, s 99 jsem levej jak vemeno na střední a delší vzdálenost, a s 301 sice laseruju, ale už se mi několikrát stalo, že jsem pošel, protože se do mě někdo vyprázdnil s něčím rychlejším dřív.

2) secondary cokoliv, nejčastějc wingman/bročka/havok, ale Hemlok je poslední dobou dost super, a sniperky mě taky baví, hlavně Longbow na který mám úplně ultimátní skin...

PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Tak pouzit se da vsechno, ale preferuju loadout:

slot 1) havoc=r99 > hemlok > r301/flatline
    slot 2) wingman = peacekeeper (podle mapy a dalsiho gearu v teamu) > sentinel=longbow

Je to teda season4, ted jsem toho moc nenahral. Na publicu je celkem dobry i spitfire, ale jakmile se lidi umeji hejbat/LoS, tak nevyuzijes velky mag poradne a pak je z toho akorat nedostatecny burst, takze LMG moc neresim. Jsem zvedavej na ten sentinel, jak se uz nenabiji baterkama, tak by to mohlo byt zajimavejsi :)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    ve skutecnosti se to snazim hrat tak, ze po dropu jak najdu neco "normalniho" tak podle toho zvolim jake kombo nasledne budu hrat, protoze uz na to automaticky sbiras attachementy a nosis je na zbrani kterou jsi nasel a ne v batohu, pak jenom vymenis za idealni zbran, ktera je hned vytunena a neresis ani naboje atd.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    OMN: vemu to vic pohromade, protoze ty tridy zbrani mixuju

kombo1) ja mam oblibene R99 a G7... na stredni/delsi vzdalenost je porad G7 vyborna... na blizko R99 nejvetsi dmg za sekundu, vystrilis zasobnik a staci borce jenom dokliknout G7

kombo2) havoc > R99 > flatline > R301 a brokovnice nebo snipa... paradoxne tedka je asi nejlepsi EVA, ma totiz hodne konzistentni dmg... narozdil od mastifu ktery da jednou za 14 a pak za 90

havoc museli nerfnout, ale je to ultimatni zbran kdyz se rozjede a R301 tu moc nehraju, ale ta je dost dobra a opomijena.... R99 porad nejlepsi, ale je to pro skillery no :)

ze sniperek mi prijde nejlepsi prave ten Longbow, zrychliliho a je proste dobry, sentinel je pomaly a tripletake narocny na attachment... ale da se pouzit dobre jako brokovnice :)

kombo3) moc to nehraju, protoze se vetsinou netrefim :D ...ale statisticky je to proste to nejlepsi ze hry. wingman se skullpiercerem a k tomu dobra brokovnice nebo r99

spitfire je psycho zbran :) ...ale obcas predvede huste veci, ale jak potkas skillera tak te proste sunda rychleji
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OMN:

Taky napsat co hrajete

Ja hraju ted nejcasteji
    R99 nebo Mastiff a v "druhe ruce" - wingman nebo hemlok

Sniper:
    Kraber > Sentinel > Charge rifel = Longbox = Triple take

Shotgun:
    Mastiff > eva/ > peace

Smg:
    R99 > Prowler(kdyz ma select) jinak Alternator

Assault:
    Hemlok > R301 > Flatline > havoc

Pistole:
    Wingman

LMG:
    Devotion > Spitfire
    OMN
    OMN --- ---
    ad tripple take
    OMNIDIPUS's Xbox Apex Legends™ clip 97304234. Find your Xbox clips on GamerDVR.com
    https://gamerdvr.com/gamer/omnidipus/video/97304234
    OMN
    OMN --- ---
    nedame si nejakou anketu? treba jake zbrane kdo preferuje? nejaky rating? za me takto:

Sniper:
    Cripple Make > Charge Rifle > Kraber > Sentinel > Longbow (nechapu, ze zacatku hry byla moje nejoblibenejsi)

Shotgun:
    Mastiff (wtf proc ho vymenili? za peacekeepera?) > eva8 (s double tap) >peacekeeper >>>>> mozambitch

SMG:
    Prowler (seselect fire) > R99 > Alternator

Assault rifle:
    R301 (lip se s ni proste miri) > flatline > havoc > hemlok

G7 stale vnimam jako sniper a asi bych ji prirovnal k Longbow a R301

Pistole:
    tady nekdy nevim jestli si vzit wingmana nebo RE45, ale asi Wingman > RE45 >>>>>>> p2020

no a LMGs je jasnej Devotion
    PETINY
    PETINY --- ---
    já měl včera naprosto neuvěřitelnou hru, v podstatě sám, Kraber a fialovej SPITFIRE s 2x-4x optikou, ty VOLE! Moje nová nejoblíbenější zbraň do Dua. Nasadíš, pustíš a tr-tr-tr-tr už jen trackuješ, střílí to asi minutu, no úplně insane.

REFLEX
    REFLEX --- ---
    PETINY: toho jsem si vcera vsiml ale ja to mam tak u 50% pripadu, i treba narvama brokarna do krku

Z prumerneho 1000dmg za hru mam tak 200 :(
    JAH
    JAH --- ---
    OMN: to me prislo i s tim starym
    PETINY
    PETINY --- ---
    OMN: hodně teď řeší toto, několikátý post od včera
    Too many no reg shots in season 5. : apexlegends
    https://www.reddit.com/r/apexlegends/comments/gj8o3l/too_many_no_reg_shots_in_season_5/
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    OMN: jj taky
    OMN
    OMN --- ---
    me s novym patchem prijde, ze neumim strilet ;-(
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PETINY: to chapu, sere to vic lidi :) ...ale obecne ten pathfinder petkrat behem fightu skocil na strechu pak zas nekde do prdele, dohonit nesel atd... proste ten cooldownd chtelo zvetsit, aby to bylo vyvazene
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam