• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANHarry Potter: Wizards Unite
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jo, za sovu 2 a za Harryho 3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: RICARDERON: nejlepsi je huntit je jako Professor, protoze ten ma 60% sanci, ze mu ve vezi prijde neco, na co ma vyhodu, coz jsou i pixies. Staci do nej swapnout, a vzit aspon ten prvni hex za par svitku, a huntit je pak na 3. patre.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Jsou za harryho aspon 3 family xp?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jako sova na ctvrtinu, budiz. Ale za Harryho je presne stejne 100exp, prestoze je ve zluty, a prumerne bych rekl na nej das tak 5-7 pokusu urcite, navic neutika, takze muj rekord je 18. Takze cestou domu jsem ho uz skipoval, to se nemuzu dovolit, kdyz nemam jak doplnit manu.

    Horsi je, ze pokud to bude tak i ten druhy tyden s jejich obdobou, a soucasne zustane spolecnej level toho eventu (jakoze z usporadani te stranky to tak vypada), tak budu jako hodne doufat, ze se mi podari ty svetry nadropit co nejrychlejc, a zbude mi dost stonu na druhou pulku, protoze tam uz jich zjevne moc neziskam... :-(
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Já dal z 20 na 25, což byl cíl.:)
    Jinak Formidable Pixák by mě taky zajímal.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Byl jsem zkusit Kampu a Hvězdu. Hvězda fajn, Kampa zklamala. Asi zítra ještě vyzkouším park u Chodovské tvrze. Tam by mohlo něco být a přesuny krátké.
    HARALD
    HARALD --- ---
    Jak vyvolat v soubojích ty Formidable Pixies? Potřebuju je na úkol do SOS assignmentu. Vybojoval jsem už asi 30 soubojů ve věžích a zatím ani jeden.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Po nerdu bez potky na great.

    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Tak treba ten central na pankraci je nahovno na event, ale jinak to tam spawni mega. A jak rikam, velky plus je hospoda s innama a sklenikem a pak ta vezka se 4ma innama.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    V ty Hvezde je to super no :-) nevim cim to je, pres obed jsem zaskocil do prace na schuzi a pak jsem to zkusil pesky z Andela na Malostranskou, a rikal jsem si treba Kampa nebo Vojanovy sady se budou taky pocitat jako takovej park, ale zdaleka to tam nebylo tak dobry, navic turisti vsude. Jedina nevyhoda Hvezdy je, ze tam mezi tema "hnizdama" jsou docela dlouhy presuny, kde to jako moc nespawnuje, a tech innu neni dost na udrzeni many. Ale paradoxne nejvic exp/cas jsem pak asi dal v buse domu, kde jak to jede rychle tak naklikavas fakticky furt jen samy eventovy potvory. Takze ted rozhodne chci pushnout v sobotu 30, protoze ten rozdil je dost velkej pokud jde o to jak moc snaz se chyta (resp. na 25 byl).
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Tvl 24-28? Ja z 24,5 dolezu mozna na 27. Ted jsem dal 26.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ja uz mam bolavy nozicky, vylezu az pred devatou abych videl ten rozdil, ale kazdopadne jsem na eventu dal 24-28, coz je uz ted o moc vic nez jsem cekal
    btw by byla sranda, kdyby to po nerfu davalo i s tim 3x bonusem pri community dni min nez ted... :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    No, takze ja to za hodku zapichnu a jdu nekam lovit posledni dobre oexpeny foundables :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    EVILMIND: Ha, tak uz se posunul, byl 4-6.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    btw jsem se dneska pokusil vstat na Doxy, uplne to teda nevyslo kdyz jsem vylezl v 6:55, ale aspon vim presne, v kolik usvit ve hre konci - v 7 :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KASUMI: jo to je ono, ono to tech 2-9 kusu urody rozhodi tak cca 50 metru kolem
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jo "v bezprostředním okolí" myslite jako mimo? pac tady houbicka na zemi je, tak je vse asi v poradk u:)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KASUMI: ono se to objevuje nejak dvakrat, myslim jednou hned na cas, a podruhy asi po 20-30 minutach jeste jednou
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    JEREMIUS: moje pointa nebyla ani tak transparentnost, jako to, ze Niantic si buhviproc vzdycky vybere to reseni, co nastve hrace. Nemluve o tom, ze sova, co je schopna desetkrat resistnout master kouzlo, si tech 600 xp zaslouzi! :-)
    A to jeste jsem zvedavej, jestli aspon zustane tech 5 family XP, ktere nezminujou, a ktery jsou IMHO dulezitejsi, protoze scrolly potrebuju vic nez wizard xp.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NECROMAN: no mela jsem budik na telefonu (rostlo to 24 hod), prisla jsem cca 10 min po dorosteni (byla jsem tam i 10 pred) a uz v kvetinaci neni...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam