• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANHarry Potter: Wizards Unite
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    July 2019 Community Day Guide | Harry Potter Wizards Unite Wiki - GamePress
    https://wizardsunite.gamepress.gg/guide/july-2019-community-day-guide
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NECROMAN: Muzem klidne zacit tam a pak se uvidi :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ci raději dát community day na Dejvické? Tam je Inn každých pár metrů, i několik věží, ideální na hromadné detektory
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: ve 12
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Od kolika ten community day vlastně je? V appce o něm nic nevidím.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NACITALKA: špatná místnost? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: tak pokud by clovek chtel v te Hvezde chodit, tak jsou detektory na nic, protoze presun mezi tema mistama trva. Jen u Letohradku kde je 5 innu by to mozna davalo smysl, ale zatim jsem teda osobne zadnej nepouzil, tak nevim, kolik to dokaze vygenerovat novejch spawnu - jestli vubec nejaky, protoze nekde tvrdi, ze to jen zvysuje raritu, nepridava dalsi. Kazdopadne bez nich jsem to tam vychytal asi za 10 minut a musel jsem jit dal.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Konecne neco!

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NECROMAN: Ja jsem domluvenej se znamym, ze zajdeme na brunch na Dejvicky a pak pojedem na Hvezdu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PSYCHO: Také o tom přemýšlím, popř na Dejvickou. Hlavně někam, kde lidé pustí vedle sebe hodně detektorů a nebude problém doplňovat manu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tak co zitra? Nechcete se nejak potkat? Ja premyslim, ze bych jel na tu Hvezdu. ;)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KASUMI: Já je pořád vidím všude okolo, jen ty XP teď dávají o dost nižší.
    Jinak včera chycená 5. Formidable Pixie, pomalu ale jistě :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    dneska jsem jeste nepotkala ani jednu event trace kurna.. a to jsem se docela nacestovala do centra...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Jak jsou v registru dole Brilliant Harry's Desk, tak to se bude plnit až v druhé polovině eventu? Protože tam zatím nic nemám...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EVILMIND: Harry má základ 150
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: na tom Chodove mam odkrouzeno spoustu hodin z dob, kdy jeste melo smysl nejakeho pokemona cilene huntit, a hlavni nevyhoda je, ze v podstate chodis furt dokola skoro bez stinu po draze, kde ostatni lidi behaj/bruslej. Ale zase chodis kolem hospody a zmrzlinovyho stanku, takze jsou tam moznosti... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: i kdyz ted koukam na redditu ze za Harryho je mozna dvojnasobek, jsem asi hodil nejakej fair zrovna :-) Kazdopadne se nevyplati ani tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jo, za sovu 2 a za Harryho 3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: RICARDERON: nejlepsi je huntit je jako Professor, protoze ten ma 60% sanci, ze mu ve vezi prijde neco, na co ma vyhodu, coz jsou i pixies. Staci do nej swapnout, a vzit aspon ten prvni hex za par svitku, a huntit je pak na 3. patre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam