• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NECROMANHarry Potter: Wizards Unite
    Místnost věnovaná nově vydané AR mobilní hře na motivy světa Harry Pottera, od autorů Pokemon GO a Ingress.

Dobrá tabulka s přehledem, na jakém levelu fortress padají jaké foundables.
    Foundables in Fortress Battles - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/18iEvxZdFMUjYQzHeDHDWyZ0OWFEQ6d7hfB1ly08Cxjc/edit#gid=1812999882
    rozbalit záhlaví
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EVILMIND: tohle je dobrej pro tip :D
    Depending on where you’re playing and what the weather is like, you might also want to bring water, snacks, sunscreen, or an umbrella. If you want to play the full three hours, a charged up battery pack (and charging cable for your phone) is also a must.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: jsem si pri cteni toho proklikaval to co bude vic spawnovat, a nahodne jsem si vsimnul, ze nektery maji ikonu, ktera je umozni znovu zobrazit v AR! (a narozdil od jurassic worldu i kdyz telefon nema AR+). Je jich teda malo podporovanejch, netusim proc, na redditu jsem nasel seznam:
    https://www.reddit.com/r/harrypotterwu/comments/c4v7dz/full_list_of_arondemand_foundables/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    July 2019 Community Day Guide | Harry Potter Wizards Unite Wiki - GamePress
    https://wizardsunite.gamepress.gg/guide/july-2019-community-day-guide
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NECROMAN: Muzem klidne zacit tam a pak se uvidi :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ci raději dát community day na Dejvické? Tam je Inn každých pár metrů, i několik věží, ideální na hromadné detektory
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: ve 12
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Od kolika ten community day vlastně je? V appce o něm nic nevidím.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NACITALKA: špatná místnost? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NECROMAN: tak pokud by clovek chtel v te Hvezde chodit, tak jsou detektory na nic, protoze presun mezi tema mistama trva. Jen u Letohradku kde je 5 innu by to mozna davalo smysl, ale zatim jsem teda osobne zadnej nepouzil, tak nevim, kolik to dokaze vygenerovat novejch spawnu - jestli vubec nejaky, protoze nekde tvrdi, ze to jen zvysuje raritu, nepridava dalsi. Kazdopadne bez nich jsem to tam vychytal asi za 10 minut a musel jsem jit dal.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Konecne neco!

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    NECROMAN: Ja jsem domluvenej se znamym, ze zajdeme na brunch na Dejvicky a pak pojedem na Hvezdu.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PSYCHO: Také o tom přemýšlím, popř na Dejvickou. Hlavně někam, kde lidé pustí vedle sebe hodně detektorů a nebude problém doplňovat manu.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tak co zitra? Nechcete se nejak potkat? Ja premyslim, ze bych jel na tu Hvezdu. ;)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KASUMI: Já je pořád vidím všude okolo, jen ty XP teď dávají o dost nižší.
    Jinak včera chycená 5. Formidable Pixie, pomalu ale jistě :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    dneska jsem jeste nepotkala ani jednu event trace kurna.. a to jsem se docela nacestovala do centra...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JEREMIUS
    JEREMIUS --- ---
    Jak jsou v registru dole Brilliant Harry's Desk, tak to se bude plnit až v druhé polovině eventu? Protože tam zatím nic nemám...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    EVILMIND: Harry má základ 150
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: na tom Chodove mam odkrouzeno spoustu hodin z dob, kdy jeste melo smysl nejakeho pokemona cilene huntit, a hlavni nevyhoda je, ze v podstate chodis furt dokola skoro bez stinu po draze, kde ostatni lidi behaj/bruslej. Ale zase chodis kolem hospody a zmrzlinovyho stanku, takze jsou tam moznosti... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: i kdyz ted koukam na redditu ze za Harryho je mozna dvojnasobek, jsem asi hodil nejakej fair zrovna :-) Kazdopadne se nevyplati ani tak.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSYCHO: jo, za sovu 2 a za Harryho 3.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    HARALD: RICARDERON: nejlepsi je huntit je jako Professor, protoze ten ma 60% sanci, ze mu ve vezi prijde neco, na co ma vyhodu, coz jsou i pixies. Staci do nej swapnout, a vzit aspon ten prvni hex za par svitku, a huntit je pak na 3. patre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam