• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MILAZAJICEKbulletjournal
    Diskuze pro příznivce metody plánování času #bulletjournal #bujo

    "Není nic horšího než krutost, s jakou mluvíme sami k sobě."
    rozbalit záhlaví
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    FRENNET: Mám doma dražší pásky (většinou ze scrapbookových obchodů) i nějaké obyčejné z KIKu a Ali a rozdíl tam je. Resp. ty dražší o něco lépe drží a při sundavání překvapivě tolik netrhají podklad (může to být použitým lepidlem?). Ty, co mám doma už roky, tak časem přestanou lepit a tam rozdíl nevidím (levná nebo drahá, prostě to nedrží, kde má) :)
    A teď jsem v Tigeru neodolala tenkým popisovačům, tak jsem zvědavá, jak budou (ne)kvalitní v porovnání se Stabilo popisovači.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    LENZIE: jsem sice Brno, ale doufam, ze aspon v jednom z tech Tiger shopu toho budou mit vic ;)

    Jeste jedna otazka, skouseli jste nekdo ty vyfikundace typu washi pasky a psaci potreby z tech levnejch obchodu typu Action/Teddi? Na fcbk je kolem toho dost hajp, ale co nesnasim je utracet penize za shit. Tak jestli jsou fakt lepici, nebo ne. Mam par pasek, co jsem vyswapovala a tam kdyz to nelepi, mi tak neva, jak kdybych kvuli tomu nekam mela zajizdet a pak to nebylo funkcni.
    Rozjela jsem si v BJ po 3 letech i barvicky a pasky.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    FRENNET: My se stavovali včera v Tigeru na Smíchově a zápisníků a sešitů na BJ tam měli celkem dost.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MILAZAJICEK: Vidis, skocim tam! BoBo ma nejaky sešit za 30,- ale nevim jake kvality je papír. Zacla ksem dost pouzivat fixky a zvyraznovace. Nerada bych aby to nejak výrazně propijelo.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FRENNET: Jo stalo. Tak jsem založil nový. Sice výrazně méně kvalitní ale za to za pár korun z tigeru.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Hele mam tady "neskutecny" road block. Nejpravdepodobneji mi letosni dennik nevydrzi do konce roku. Mam nejaky 173 strankovy a uz jsem na 100vce. Stalo se vam to nekdy?
    Premyslela jsem, ze si koupim jen teckovany sesit, vlozim ho do toho denniku a budu to takhle bastlit do konce roku.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    LENZIE: to bych byla velmi rada! Neuzijes ho ty vubec?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    FRENNET: Měla jsem doma BJ z Tigera - popsala jsem jednu stranu, která by se dala vytrhnout. Můžu pohledat v jakém je stavu a případně poslat.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Tak jak jsem si objednala ten zapisnik, tak mi dosla polovicni velikost klasickeho BJ zapisniku. Ani nevim co na to sama sobe rict.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    MILAZAJICEK: aha, no mne prave ty BJ z tigra vyhovovali i kdyz je papir vanilkovej a ne snehobilej a ta drsna uprava papiru mne taky nijak neurazi. Ja mam jeden zapisnik na rok a neco, no ted jsem pocitila potrebu noveho zapisniku, i kdyz mam v tomto starem jeste cca 30-40 stranek. Uz jsem si neco objednala, tak doufam, ze to bude oka.
    No ja sice nejsem chudy student, ale penize na hogo-fogo zapisniky nejsou. Ten tiger byl takovej zlatej stred. Verim vsak, ze ty drazsi zapisniky nejsou drazsi jen tak pro nic za nic.
    Jinak teda jsem posledni mesic ve starem roce moc nezapisovala a musim rict, ze jsem byla jak bez ruky. Byla jsem dva tydny nemocna a pak jsem nejak pokracovala s nezapisovanim. Nemam klasicke zamestnani, takze u mne takoveto ukoly odpadaji. No byla to katastrofa, vsechno jsme zapomela. Fakt mi ta metoda maximalne vyhovuje, vse co tam mam udelam a ty mesicni a tydenni prehledy jsou funkcni. R.C. ma pravdu, ze je to pro ADHD lidi jak stvorene.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FRENNET: Ja mam z tigra nejaky starsi a ty jsou pouzotelne jen papir je spis smirkovy.. A stranky se dost propijeji. Pouzil jsem ho teď na konci roku abych nebral drahej blok na mesic a pul. Ted mam scribblesthatmatter.com a to je luxusni gramaz pevne desky gumicka na pero nytovana a papír sneho bily. Ale nazloutly paperblansk black morrocan co jsem mel v lonskem roce byl sice horsi ale libil se mi o neco vic.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Kde kupujete sesity na BJ? Sla jsem do Tigra a katastrofa! Jeden sesit s tvrdyma deskama fialove barvy a konec. Jako barva oka, ale! Malo stranek, tak tretina oproti tem jejich klasickym a co mne odrazuje nejvic, spicate rohy. Do mesice jsou osoupane a hnusne a ohle.
    No za Leutertech se mi toliko penez davat nechce.
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    #BUJO 2022 připraven

    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    GLOBALISTA: vydaval to tu melvil takže bude ebook a treba v Liberecke knihovně lze pujcovat i ebooky. V praze to bude spis lepsi ne?
    MEZZANA
    MEZZANA --- ---
    GLOBALISTA: Kdybys nechtěl čekat na knihu, tak mě přesvědčila tato dvě videa https://youtube.com/playlist?list=PLhbSrP-3isMKEOz9iVY_39m8gMS04kfcY
    GLOBALISTA
    GLOBALISTA --- ---
    Nemáte někdo z Prahy knížku v češtině na půjčeni? Na odměně se určitě domluvíme :)
    MILAZAJICEK
    MILAZAJICEK --- ---
    FRENNET: Jo vyvíjí, občas něco přidám nebo se na něco vykašlu protože to nemá ve finále přínos. Ale mě to vychází na 1 a 1/4 zápisníku na rok a to do něj píšu méně než bych potřeboval :)
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Vyviji se nejak vas BJ nebo jedete stale stejnou formu? Jak ted ctu knizku, tak ho ruzne predelavam, vynechavam, pridavam. Pri jedne pasazi v knize jsem se zamyslela a dnes si i nsco barevne nakreslila. To kresleni mne strasne uklidnovalo, obycejne cmarani rukou :D
    Asi si toho budu vyuzivat casteji. Jinak teda vypada to, ze jeden rok, jeden zapisnik, aspon ted mi to tak vychazi.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Tak jsem to nevydrzela a koupila knihu, v CJ. Tu stazenou v AJ, jsem mela pocit pri cteni, ze to ne zcela chapu. Ted jak ji ctu v CJ tak vidim, ze jsem to davala v pohode.
    No stejne mam radost
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Kdyby se nekdo chtel predzasobit
    TEČKOVANÝ ZÁPISNÍK, BLOKY, DENÍKY A NOTESY
    https://www.ave365.cz/teckovane-zapisniky/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam