GLOBALISTA: Jasne, zacal jsem od prvniho :-). Koupil jsem tu sadu knizky se sesitem od Leuchtturm1917, ktery ma pripraveny obsah, futurelog a tak, ale urcite staci opravdu cokoli teckovaneho nebo ctvereckovaneho. Osobne se mi v knizce libila poznamka, ze pokud se bojis zacit nebo neco do sesitu psat kvuli tomu, abys nezkazil nejaky nadpis neco neco, tak je to spatne a mel by sis zamerne nejakou stranku pocmarat nebo psat levou rukou, jinak to nemuze poradne plnit svou funkci :-). Takze se na to urcite vrhni a s "vymazlenim" se zbytecne netrap. Ja knizku docetl ke konci mesice, takze jsem zacal od prvniho. Na druhou stranu bych asi nezacinal driv nez prectes alespon druhou cast v knizce (str. 51-120).
Jinak ja jsem si udelal habit tracket na 4 navyky primo na stranku mesice, udelal jsem si kolekci na knizky (chci precist/prectene), na kafe a na jeden svuj projekt. V pracovni dny normalne popisu pul az jeden a pul stranky poznamkama, ukolama a udalostma a kazdy den bud vecer nebo rano to prochazim a probiram si co z nesplnenych ukolu bych mel dnes udelat.