• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NELLAS: to samozrejme nemusi .. jen jsem si to nedovedl vizualne predstavit, jestli ty jahody rostly mezi ramky, nebo nahore na ulu .. a ne vsechny sny musi byt vizualni, to je pravda
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: já ti nevím, když se mi zdálo o tom, že se pokouším utéct z post-apo Brna, tak to rozhodně mělo racionální vysvětlení, kdo by chtěl zůstat v Brně! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    URPUTNIK: No jasně, protože ve snech se dějí jen reálné věci, které mají racionální vysvětlení.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    R_U_SIRIOUS: mne teda neni jasny to “odstranovala z ulu nezraly jahody” .. to je nejaka vcelarska terminologie?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Včely nechovám, ale jednou bych je měla ráda. Pokud bys mi snad chtěl doma uklidit, tak se rozhodně nebráním. Záchod mám :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    R_U_SIRIOUS: s tím čůráním ve snu bacha!

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Dneska jsem měl bizarní sen.
    Zdálo se mi o ID 1MALALISTICKA.
    Chovala včely, měla na sobě takovou tu včelařskou masku a odstraňovala z úlu nezralý jahody.

Nakonec si sundala masku, řekla, že děkuje za včerejší pomoc s úklidem. Já jsem jenom řekl, že předvčerejší. Rozloučili jsme se a šel jsem se vyčůrat.

Ve skutečnosti ji neznám a nikdy jsme se nepotkali.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NICOLLETTE: Nonstop U Tučňáka v Nekázance? Tam jsem prožil pubertu 🖤
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nejenom že furt ještě nemám přezuto, mám v kufru pořád i řetězy a lopatu na sníh.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TERRYNKA: Zvykla jsem si na černou kávu, tak to ani není potřeba ;).
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KAIAFOX: pro pripady nedostupnosti bezlaktozoveho nebo A2 mleka s sebou nosim krabicku s Lactanonem. Neresi to alergii na BKM, ale intoleranci laktozy ano.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: A mělas korálky nad kotníky? :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Nesoudit je tak těžké, stejně tak dávat další a další šance
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Úplně jsem si vzpomněla, jak mě - kdysi mladou básnířku - před skoro dvaceti lety brutálně opil Jáchym Topol v nonstopu u Tučňáka, a to jsme se fakt dohadovali o poezii.
    A druhej den jsem jen mohla sedět na zemi, vedle sebe kýbl a na druhý straně krabici plnotučnýho mlíka.. oh boy..
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze jsem nikdy nemela kocovinu :D
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    To jsem nemela pres 10 let min., kocovinu
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NICOLLETTE: V tý době to ještě problém nebyl (kolem 18 let).. teď zase leta nepiju, tak neřeším kocoviny. Jen je to opruz a často venku piju černý kafe.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nemám ráda Lucii Bílou, myslím si, že je hrozně falešná a z těch jejích lidiček a srdíček se mi chce zvracet.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KAIAFOX: ty jo, mlíko na kocovinu je ta úplně nejlepší věc pod sluncem... Pokud člověk nemá samozřejmě problém s laktózou :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    A mně je špatně z kafe, když v něm není mlíko, to je legrace, jak to fakt má každý jinak :)
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    Mlíko miluju, ale smolík.. před x lety mi začalo být po kafi s mlíkem špatně. Odneslo to kafe a moje nervy, že už ho nemůžu pít.. po letech přišlo zjištění, že to nebylo kávou, ale tím mlíkem, žejo. Jako člověk, který na kocovinu vypil litr během pěti minut, je mi z toho fakt smutno (a hlavně proto, že ještě v málo provozech jsou schopný mít alternativu/bez laktózy.. a když, aby porce do kafe nestála jako rovnou plná krabice🤦).
    OHONEY
    OHONEY --- ---
    NICOLLETTE: cerstve chutna jako plnotucne uht..
    rikal kamarad
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam