• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    NELLAS: to samozrejme nemusi .. jen jsem si to nedovedl vizualne predstavit, jestli ty jahody rostly mezi ramky, nebo nahore na ulu .. a ne vsechny sny musi byt vizualni, to je pravda
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    NELLAS: já ti nevím, když se mi zdálo o tom, že se pokouším utéct z post-apo Brna, tak to rozhodně mělo racionální vysvětlení, kdo by chtěl zůstat v Brně! :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    URPUTNIK: No jasně, protože ve snech se dějí jen reálné věci, které mají racionální vysvětlení.
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    R_U_SIRIOUS: mne teda neni jasny to “odstranovala z ulu nezraly jahody” .. to je nejaka vcelarska terminologie?
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    R_U_SIRIOUS: Včely nechovám, ale jednou bych je měla ráda. Pokud bys mi snad chtěl doma uklidit, tak se rozhodně nebráním. Záchod mám :)
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    R_U_SIRIOUS: s tím čůráním ve snu bacha!

R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Dneska jsem měl bizarní sen.
    Zdálo se mi o ID 1MALALISTICKA.
    Chovala včely, měla na sobě takovou tu včelařskou masku a odstraňovala z úlu nezralý jahody.

Nakonec si sundala masku, řekla, že děkuje za včerejší pomoc s úklidem. Já jsem jenom řekl, že předvčerejší. Rozloučili jsme se a šel jsem se vyčůrat.

Ve skutečnosti ji neznám a nikdy jsme se nepotkali.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    NICOLLETTE: Nonstop U Tučňáka v Nekázance? Tam jsem prožil pubertu 🖤
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Nejenom že furt ještě nemám přezuto, mám v kufru pořád i řetězy a lopatu na sníh.
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    TERRYNKA: Zvykla jsem si na černou kávu, tak to ani není potřeba ;).
    TERRYNKA
    TERRYNKA --- ---
    KAIAFOX: pro pripady nedostupnosti bezlaktozoveho nebo A2 mleka s sebou nosim krabicku s Lactanonem. Neresi to alergii na BKM, ale intoleranci laktozy ano.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NICOLLETTE: A mělas korálky nad kotníky? :)
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Nesoudit je tak těžké, stejně tak dávat další a další šance
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    Úplně jsem si vzpomněla, jak mě - kdysi mladou básnířku - před skoro dvaceti lety brutálně opil Jáchym Topol v nonstopu u Tučňáka, a to jsme se fakt dohadovali o poezii.
    A druhej den jsem jen mohla sedět na zemi, vedle sebe kýbl a na druhý straně krabici plnotučnýho mlíka.. oh boy..
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    Priznam se, ze jsem nikdy nemela kocovinu :D
    IOM_NUKSO
    IOM_NUKSO --- ---
    To jsem nemela pres 10 let min., kocovinu
    KAIAFOX
    KAIAFOX --- ---
    NICOLLETTE: V tý době to ještě problém nebyl (kolem 18 let).. teď zase leta nepiju, tak neřeším kocoviny. Jen je to opruz a často venku piju černý kafe.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Nemám ráda Lucii Bílou, myslím si, že je hrozně falešná a z těch jejích lidiček a srdíček se mi chce zvracet.
    NICOLLETTE
    NICOLLETTE --- ---
    KAIAFOX: ty jo, mlíko na kocovinu je ta úplně nejlepší věc pod sluncem... Pokud člověk nemá samozřejmě problém s laktózou :)
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    A mně je špatně z kafe, když v něm není mlíko, to je legrace, jak to fakt má každý jinak :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam