• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Kupuji vždy sudý počet housek.
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    koukám, tady je to samej hudební fajnšmekr :-/
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: mám rád Lucy in the sky with diamonds a Eleanor Rigby...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Miluju Beatles.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    Čumím do tohohle klubu, zatímco stojím na červený...
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Tak když už sme u hudby, tak já si strašně rád ujíždím na málo známejch divnohudbách, ale radši to moc neventiluju, abych nebyl za debilního hipstera. Taky sem hroznej hater a nesnáším přesně ty preceňovaný rockový klasiky jako Queen nebo AC/DC, ale taky to moc neventiluju, protože když sem se do nich jedinkrát opřel, dostal sem čočku ve stylu "komu tím prospěješ".
    CAMKA
    CAMKA --- ---
    SALAMAN: Já se zas jednou rozbrečela, když jsem slyšela Guns n roses v radiu. Bylo to po probuzení z narkozy na pooperačním a nikdy nezapomenu na ten pocit plný dezorientace a frustrace z toho, že jsem se zas probudila do světa, kde musím snášet takové uslintané výblitky.
    FORTY
    FORTY --- ---
    SALAMAN: Když jsme u tý Metallicy, přiznávám se, že se mi líbí album St. Anger.
    FORTY
    FORTY --- ---
    INDIAN: Hudba pink floydů se sice považuje za klasiku, ale imo jen asi 4 alba. Zbytek je psychidelická experimentální avantgarda, kterou těžko skousne i spousta jakoby fanoušků.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Za tak 95 procent hudby, kterou mám ráda, se v podstatě stydím. Všechny moje playlisty na spotify jsou utajené.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    U me je to vseobecne s jakymkoli interpretem a jeho muzikou, co je prohlasenej za "klasiku" a kdokoli se rouhajici se proti je za kacire. Takze mam taky problem trebas s Queen, Pink Floyd nebo uplne nejvic s Beatles a vubec s tema vsema pionyrama rocku... A neni to tim mainstreamovym tlakem, opravdu mi ta muzika nikdy nic nerikala.

    (a este tuplem, kdyz mi nekdo neco takovyho cpe, protoze porad nosim dlouhy vlasy a ma me za rockera ... to uz mam fakt chut si ho jit vomlatit vo planku)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MADIETTA: u vypsaných interpretů můžu jejich singly a jsem ok s imagem a otiskem, který maji. Celé album mam rád jenom u CokoVoko (srdcovka) a u queen kompilačku... Tak tak
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    GREAT_R: a to já mám jednoduchej popík ráda, akorát zrovna souhlasím téměř s celým tímhle konkrétním výběrem.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MADIETTA: Já ne. Já mám na popíku rád tu jednoduchost a že nemusíš mít moc předchozí zkušenosti, aby ti singly dávaly smysl. U většiny těch interpretů bych nevydržel celé album, ale u několika málo jo, pokud to se mnou bude rezonovat, což se stává jednou za sto let. Jo, rád si dám něco narocnejsiho, ale ne když je u toho někdo jiný nebo když se tomu nemůžu naplno věnovat.

    Důležitý je bejt aktivní posluchač, objevovat další a další hudbu, chodit na koncerty a nesjizdet hitradia a neposlouchat stejný album furt dokola.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SALAMAN: až na dvě výjimky bych se pod to podepsala.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GIOMIKY: Jé vidíš, na Nohavicu jsem zapomněl!
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    SALAMAN: Od toho tady mame alternativni scenu

    cz.alt.mus - YouTube
    https://www.youtube.com/playlist?list=PL_eS5x0-2jzkibes9e5geJCHRi7K9bmN7
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    GREAT_R: Přiznávám se, že mám rád třeba tyrolské jódlování.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SALAMAN: Tak nam aspoň pověz, co posloucháš rád.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Nesnáším spoustu umělců a hudebních skupin, které jsou jinak více či méně populární. Bych blil kdykoliv, kdy jsem nucen poslouchat třeskutě vtipný a originální Little Big, dále Red Hot Chilli Peppers, Linkin Park, Lucie, Vypsaná fixa, Divokej Bill, Chinaski a další príma kapelky, kterýma mě mučily spolužačky na základní škole, za Kryštof Krajča pobodat, dále ABBA, Metallica, Queen, rádoby oi Orlík, Sto zvířat a podobný skáčko pro všechny pohodový lidičky, vlastně cokoliv, co má v názvu ska a není to z šedesátých let, Wanastovi wjeci nebo jak se to jmenuje, samozřejmě Ortel, páč ten buzík v koženejch slipech ani nemá koule na pořádnou hajlovačku, Čoko Voko i přesto, že je Adéla Elbel fakt kus a je i vtipná, Landa, páč je to mentál a málem bych zapomněl na Tomáše Kluse, debílka a panwericha. Možná jsem kulturní barbar a ignorat, ale no a co.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam