• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    FAIRIELLA: Zda li slyšíš hlas se kterym se neztotožnuješ. Jde proti tobĕ a vytvàří tenhle blud. Tak màš asi jiný problèm než nachlazení. Proč bys měla něco dělat, když si indisponovanà? Na tož mít nějàký výčitky. To je úplnà demence. Lidskà psychika je jak cibule. Dle mĕ si tou prací kompenzuješ nějkou sebehodnotu, kterou nědo pošlapal a tak se citíš k ničemu. Zda li se pletu a ten hlas je vědomý. Tak ho polšli prostě do prdele. Ego rulez. To mà neustàle pocit, že by se něco mělo a potřebu se hodnotit. Měj se ràda a vesele maroď. Zmuchlej tu bludnou myšlenku a zahoď ji.
    DMAG
    DMAG --- ---
    MIORIEL: díky za inspiraci, musím taky čas od času udělat. Prostě nasednout a jet rychle někam do prdele, a pak zpět poníženě do prdele.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MIORIEL: Teď tomu nerozumím. Ty jsi poprvé jela vlakem, nebo jsi sedla do prvního vlaku, který jsi spatřila (bez ohledu na to, kam jel), když jsi došla na nádraží?... Nebo jsi šla na nádraží a sedla na první vlak, co jel tvým směrem bez toho, abys to dopředu plánovala?
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    Cesta prvnim vlakem, ktery jsem zpozorovala byl skvely napad. Musim zas nekdy zopakovat:)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PRASECI_SOIREE: Máte sklep?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nemám rád, když lidi při sexu vydávají zvuky. Myslím tím zvuky naschvál, ne to, že potrebujete dýchat nebo že vám samou slastí uteče sten. Mám z toho pocit jako když vám zubař strčí do pusy tři nástroje a chce si u toho s vámi povidat. Tichej režim je mi příjemnější.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    FAIRIELLA:
    GREAT_R: cas od casu se s lehkou rymickou zamerne hodim marod, aby si moji kolegove a nadrizeni uvedomili jak jsem nepostradatelny (a taky si chci samozrejme odpocinout a poradne se dospat)... jako zadostiucineni me pak bavi tise sledovat zmateny maily a zpravy na slacku
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    FAIRIELLA: Mívám to taky. Vem si dovku, nahradni volno, nebo nemocenskou, jinak si to jeste víc prodlouzis a skoncis s necim chronickym, nakazis par lidi kolem sebe nebo chytne hned neco dalsiho.
    GUMBA
    GUMBA --- ---
    Nikdy jsem v hospodě neukradl půllitr.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    TRISMEGISTOS: To asi každej a o to větší je to výzva to změnit, ale záleží jak v čem. Každý máme zcela výjimečnou optiku a vnímání. A práh toho, co sneseme.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    CANEBRA: Ultra frnda. Řekl jsem ji něco podobného, co tu pišeš do očí, ale moc to nepobrala...
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    někdy to prostě vůbec nedávám...
    CANEBRA
    CANEBRA --- ---
    Já zas nesnášim Bereniku Kohoutovou a její attention whoring. Začíná to u ksichtu, pokračuje přes herectví, děsně vkusný akty a fotky z hajzlu na instáči a končí její originální trendovou muzikou. Dík moc
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    CARLITO: Já to měl před pěti lety a rychle to odešlo. Krom prvních pár singlů, co měla, mě to vlastně vůbec nebavilo. To Kawaii Tokyo, to byla ale fakt hrůza...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    ... a líbí se mi i Pokáčovy písničky a humor. Většinou. Já myslím, že se nemusím upálit sama, za chvilku to někdo odsud udělá za mě :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Přiznám se, že mám pocit, jestli tady náhodou jeden nemluví o Pokáčově tvorbě a druhej to neinterpretuje jako vztažený k Pokáčově osobě.
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    KOVOVAMINCE: ja ho zrovna před hodinou objevila že existuje.
    Jako není to vsechno můj šálek kávy ale věřím tomu jak píše zeppa že je to vyrovnaný fajn člověk.
    CARLITO
    CARLITO --- ---
    Poslední dobou se nemůžu nabažit písniček Avril Lavigne.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    TOREIP: Aha, tak to jsi ty!
    TOREIP
    TOREIP --- ---
    Cas od casu ruzne trollim celej barak. Asi mesic jsem otacel vsechny veci na nastence vzhuru nohama, obcas zacvaknu vstupni dvere (dont worry, nejsou na zamek a jsou tam pak dalsi - na zamek) a na nastenku dam vzkaz, ze je to znameni jak si lupici vybiraji byty, at si kazdej dava majzla, povoluju svetla aby nesvitily a nedavno jsem natahnul bezpecnostni pasku zevnitr hlavniho vchodu, takze vsichni chodili zadnim a obchazeli celej barak. Uff, to se mi ulevilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam