• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    SALVATOR: Znám dva lidi, co si furt dokola pouští Mamma Mia filmy a jezdí po celém světě na tenhle muzikál od různých divadel. A... Mohlo je mrsknout, když na českém představení začala Vondráčková jen tak zpívat s textem "A ty s ptáš, co já..." Ti dva neviděli nikdy nic jiného a neptejte se mě, na co koukali, předtím, než to přišlo na svět. Nevědí, co byl terminátor, vetřelec... Dost popkulturních filmových poznatků jim uniká. Vedle toho si myslím, že se dají Škopkovi a Homolkovi odpustit...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    ZUULUU: Omyl, hélium je nejlepší.

    Přiznávám se že se mi líbí Pár Pařmenů (stále).
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já nesnášim spoustu filmů, protože ve mě vzbuzujou pocit studu za cizí trapno. Některý to dělaj asi mimoděk, jako Slunce, seno..., nebo ty Homolkovi. Některý ale na tom přímo stavěj jako na humorným prvku a u těch je to nejhorší. Tam mi spadaj hlavně Prcičky a podobný filmy z ranku teenagerskejch komedií.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    KOVOVAMINCE: Hele co to jako je? Nějakej kinkshaming, nebo co?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ale jenom jako, ve skutečnosti je to děsná blbost
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    NOPOLICE: Přesně:)
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    Homolkovi nejsou zlo, naopak.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TOREIP: To bys mi mohl poradit, jak donutit domovníka, aby vyměnil žárovky
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TOREIP: ufff, tak to bys dostal ode mne pukavy vejce do dopisni schranky, pod rohozku a do bot, jestli si je nechavas u dveri.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MONROE: když pouští homolkovi a slunce seno nebo Kameňák, tak se stydim
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nemam rada filmy Slunce, seno.., celou serii filmu.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    SALVATOR: To je ale opravdická hnusárna! Fuj!
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    učím se říkat "NE" a je zajímavé pozorovat reakce lidí, kteří byli zvyklí že byť brblám, tak nakonec na spoustu věcí kývnu.. nojo, je to nezvyk :)
    AMANT
    AMANT --- ---
    SALVATOR: neco tak nechutnyho tu snad jeste nebylo! "grády"..:))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Sem barbar, zalejvám si zelenej čaj vařící vodou a louhuju ho kolikrát i pár hodin, aby měl ty správný grády.
    FORTY
    FORTY --- ---
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    GREAT_R: Jà netvrdim, že nemà a chàpu to. O to víc zda li je někdo např. lèkař, který mà před sebou důležitou operaci apod. Psala, že může pracovat z domova a tak z toho nebudu dělat drama a oslavovat jak mâm skvělý kolegy, že mi nemocnýmu říkají ať marodim. Reagoval jsem na ty její pochody viz jsem línà a k ničemu. Když jsem nemocný. Měsíc to přechàzim a pak mě to semele a màm takový pocity. Tak to asi mà holka vcelku rozcuchaný. Màš li selský rozum a vztah k sobě samèmu. Tak prostě marodim abych byl, co nejdřív v pohodě a seru na nějakou práci a pocity, který mě jen doráží a jsou zcestný...
    MIORIEL
    MIORIEL --- ---
    GREAT_R: jela jsem vlakem, ktery mel jako prvni odjizdet (nahore na informacni tabuli), kdyz jsem dorazila na nadrazi, nehlede na smer. Jedine dulezite bylo zustat v CR:) coz se povedlo
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    CLOWNZEPPA: Hej... Tenhle problém má ale spousta lidí. Seš nemocnej a ležíš. Jestli jsi měl nějaký plány, jsou v piči a v případě některejch nemáš ani sílu je zrušit. Jestli jsi chtěl něco dodělat, nemůžeš. Jestli jsi chtěl někam jít zase máš smůlu. To vyřazení z normálního života je úplně stejně blbý jako ta samotná nemoc. A pokud ti do toho volá šéf, matka, děti, nebo kdokoliv, že s tebou na něco počítali, dojebávaj tě ještě víc. Pokud se ti to neděje, gratuluju, ale někdo na to, aby měl od těhle věcí klid, potřebuje nějakej adaptační čas.
    CLOWNZEPPA
    CLOWNZEPPA --- ---
    NEI: Nikdo ji neradí. Napíše sem demenci jak ji je zle a že má výčitky ohledně práce a pocit, že je k ničemu. Člověk ji napíše ať vesele marodí s nějkým osobním dojmem a ona na to takhle úzkoprse reaguje a vybaluje nějaký nesmysly. Opravdu nàs často sere to, co děláme sami. Vytýkà mi tady jakesi psychologickè analyzování a sama analyzuje na druhou. Ale chápu. Je to tvá kamaràdka. Tak ji domluv ať ti neskončí na kapačkách.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam