• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    TLAMPAC: Všude :D ale nejvíc v práci kde máme dva východní " Maďary " kterým naschvál říkám že jim nerozumím aby mi to byli donuceni říct česky i když jim samozřejmě rozumím ,jen at se učí :D
    Každopádně v mediích se tomu lze jednodušeji vyhnout i když ted jsem bohužel nucený díky O2TV a jejímu kanálu Premier Sport sledovat anglický fotbal pouze ve slovenštině což mě právě celkem vytáčí :)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    GONZA223: Naživo nebo v médiích?
    GONZA223
    GONZA223 --- ---
    nesnáším slovenštinu čím dál víc !
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Po 8 letech bydleni v Praze se porad dokazu spolehlive ztratit na Starym meste. A vubec me to nesere.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Nebavi me serial Pratele a ani Jak jsem poznal tvou matku.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: ano, tak, děkuji. Reflexí toho, jak náš stav mohou vnímat ostatní. Reflexí toho, že pojmenováním stavu oslabíme sílu představy nás jak ožralých slív. A hlavně reflexí toho, že uznáním ožralosti je akt prožívání vesmíru sebou samým. Kurva, vidím dvakrát.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    ZUULUU: já taky. Asi to není velký přiznání, ale je to pravda. A podobně jako je každé tajemství uznáním existence nadosobní pravdy, je i reflexe vlastní vozralosti... Ehm už nevím, co jsem to chtěl říct.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Když muž není doma, spím v posteli s plyšákama.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nesrovnal jsme se svou smrtelností. Zaháním vědomí pomíjivosti workholismem.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ATOMINATOR: o me si to mama myslela taky, na zaklade toho ze sem cca mezi 20. a 30. rokem zadnou zendskou domu uz vic neprived. Skutecnym duvodem bylo to, ze v ty dobe muj zivot byl jeden velkej mejdan a nak tak sem to mel na salamu a na naky vztahy nemel cas.. Takze krom prilezitosnych soustu sem se venoval hlavne muzice, chlastani a pozdejc taky vicemene zamestnani...
    na moje dlouhy single roky vzpominam s nostalogii, byly to nejlepsi leta myho zivota.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ATOMINATOR: to je dobry, takze ted uz si podruhy rozvedeny a mas sest deti? :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Dneska, prodírajíce se cestou do práce v Žitné skupinkama latino turistů postávajících v neuvěřitelně nahuštěných skupinkách na chodníku, jsem si na pár vteřin představil, že jsem v pragovce s malllinkou radlicí a přišlo mi to jako super nápad. Na chvíli jsem byl Olgou :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Casto vzpominam na sveho zesnuleho pritele.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    VERSONNENHEIT: na to se zarizuje uvolneni z TV :D
    SAMUEL_HAIN
    SAMUEL_HAIN --- ---
    TAMARIX: to mi připomíná. Byl jsem se před dávnými lety podívat v Radotíně na lacrossovej zápas, kde hrála moje sestra. Holky z Radotína hrály proti nějakem Angličankám, což byly holky extra třída v angl. , nebo evropský, možná světový lize. (pardon, vůbec netušim jestli se v lakrosu hraje něco jako evropskej, nebo světovej pohár). No, Angličanky to holkám z Radotína hrozně natíraly, celej zápas bylo vidět, že jsou o dvě třídy vejš. Nějakou nešťastnou náhodou se ale Radotínskejm podařilo zvrátit stav před koncem utkání a v poslední chvíli vstřelit vítěznej gól těsně před koncem zápasu a vyhrát. Všichni přihlížející samozřejmě ohromnej aplaus, veselí a radost jak ty naše holky z toho maličkýho Radotína to jim to nandaly. A mě jedinýmu bylo těch Angličanek tak strašně moc líto. Celej zápas byly výrazně lepší. Ještě se táhly takovou dálku. A v poslední chvíli zápas rozhodly dvě vpodstatě náhodný akce. Opravdu jsem si myslel, že by si mnohem víc zasloužily vyhrát ony.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Přestala jsem předstírat, jak hrozně se mi líbí bytový minimalismus v barvách i stylu a svou novou ložnici kombinovanou s pracovnou jsem si zařídila jako dámský budoár, se stěnami vymalovanými levandulovou barvou a stylizovanými obrázky květin na zdech, všechno je laděné do fialovo-bílých odstínů a čistě bílé krabice z ikea jsem si odekorovala květinovým vzorem a líbí se mi to a su šťastná, že mi do toho nikdo nemůže kecat.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    RAGNAROK: ja to mam rozsireny este o veskery nohsledy uctivajici jakoukoli ideologii a jejich zastupce, at uz sou to nackove, klimajugend, anarchisti, euromrdi nebo militantni odborari.
    vsichni maj spolecnyho to ze sou vymasteny jak plech na babovku, maj nizky sebevedomi s potrebou inklinovat k vetsine ktera se zrovna v jejich prostredi vyskytuje.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALVATOR: Jo! Od mala nenávidím soutěživý debílky! Vždycky se mi vybaví jeden z letního tábora pro astmatiky, kterej byl mega drsnej nagelovanej tvrďák, ale vždycky když prohrál fotbalovej zápas nebo co to bylo za píčovinu, tak začal bulet jako malá holčička.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    verici lidi mam automaticky v skatulce retard nebo vychcanej krivak, snazim se je respektovat ale vetsinou to musim jen predstirat.
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    ZUULUU: to slapani si na jazyk, ano. Myslim, ze jsme doma :)
    MANICCA
    MANICCA --- ---
    fakt hodne se mi libi detektiv Ralph Anderson z Ousidera. Coz je vubec poprve, co se mi libi vyrazne starsi muz. Na druhou stranu jsem zjistila, ze toho konkretniho herce jsem mela moznost videt uz ve trech filmech pred tim a vubec me nebral, takze se mi asi libi jen ta role.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam