SWATKA: Já bych měla Výtku k tvému pravopisu :))
Jinak se přiznám že dětský matlanice se mi taky nelíbí, ale asi je to tím, že nejsem rodič. I když někde v hloubi duše si myslím, že na tohle bych názor také moc nezměnila, a že možná se to líbí málokomu, ale prostě lidi chtějí to dítě potěšit a tak lžou, což je možná horší než vhodně podaná kritika.
A také mi přijde, že takové ty větší děti je potřeba už pak trochu motivovat a ukazovat jak na to, aby něco nakreslily lépe, zkrátka dělat to s nimi. Byla jsem teď dost v šoku z toho, když jsem viděla nějaké obrázky od desetiletých dětí, které vypadaly tak, jak jsem kreslila já ve čtyřech letech. No je jiná doba, se mnou si máma kreslila, dneska se děti zabaví virtuálně. Pětileté dítě pak kreslí jak dvouleté a v páté třídě neumí udělat od ruky rovnou čáru bez přerušení.
Ale nechci to zas kritizovat, já jsem na to výtvarno dost vysazená, na druhou stranu jsem si celkem nedávno s hrůzou uvědomila, že si z učiva zš pamatuju jen střípky a kdyby po mě někdo chtěl anatomii jater, z čehož jsem před patnácti lety maturovala, tak bych to dávala dohromady jen velmi těžko :D