• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    TERA79: ja sbiram obaly od nealkoholickych napoju...a vzdy si delam vystavku v kuchyni...zena to moc nemusi tak vzdy jednou za cas ji udelam radost a vyhodim to...nicmene opravdu zajimavy kousky mam schovany v krabici:D

    to ze setris na obalech pro svoje eko lokal bio nebio domaci veci je jedine dobre...taky bys to mohla nakupovat v ikei kazdej roz znova:)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TERA79: vzhledem k tomu ze zvazujes, jestli problem mas, nebo ne, tak nadeji máš. Ja jsem nedavno "dekorační skleněné lahve" vyhodil. Přišlo mi, že uz to nestrikuje joy a ze dekorovat odpadkama je blbost.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    GREAT_R: Ano, ano, ano. Mám ještě naději?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    TERA79: Máš strop, kdy přestaneš přidávat další? Dokázala bys kdykoliv jít a část vyhodit, abys mohle ve sklepě zaparkovat něco důležitějšího? Víš jistě, že se to ještě za tvého života všechno využije?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Jsem úchylná na sbírání všelijakých hezkých skleniček a láhví. Schovávám si je ve sklepě a použiju je na sirupy, chutney, omáčky, bylinky nebo bylinné soli, které vyrábím z naší sklizně a pak rozdávám jako dárky. Jsem hoarder nebo ještě ne?! (A mám báječnou sousedku, která mi je taky schovává!)
    J4C0B1M
    J4C0B1M --- ---
    RAINBOF: Některým lidem prostě DMT do ruky nepatří...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    dneska jsem si vzpomel na archandela kacenku...
    Druhý příchod Krista, je Kačenka.
    https://www.youtube.com/watch?v=F_69AeOKWf4
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Ty nejlepší věci v životě jsou zadarmo.... Protože jsem je ukrad.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    TERA79: Nejradsi mam, kdyz hnete testo...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Znáte pana Cuketku? Fůru shlédnutí má navíc. Vůbec nedávám pozor na recepty, jen se soustředím na ruce. Bože!
    SKAFF
    SKAFF --- ---
    Občas piju sojovku jen tak, z flašky, bez ničeho
    1KA
    1KA --- ---
    Přiznávám se, že ač jsem vcelku exhibicionistické povahy, nesnáším videohovory (až na jednu světlou výjimku). První Skype pohovor mne uvedl do takových úzkostí, že jsem se z toho sbírala asi tři hodiny a když mi někdo volá a není to smrtelně důležité, tak to raději neberu :D
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    WHATEVER: A je to ok. Společenský tlak, že každý musí mít děti, se u nás objevil za Husáka. Přirozený přírůstek obyvatelstva se neděje tak, že mají všichni děti, ale že podstatná část rodin jich má opravdu hodně.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    Zabil jsem mys. Nechtene a mozna tim nejvic absurdnim zpusobem, jaky me momentalne napada. Ve vnitrobloku se nam zacali mnozit mysi, cehoz si zahy vsiml nas skoro 13ti lety kocour. Nekolik veceru po sobe prinesl domu polomrtvou mys, aby se s ni pochlubil a pak ji vzdycky sezral. Predevcirem prinesl zivou a tak nejak nejak nezranenou, byt nejpis dost vystrasenou. Kdo zna kocici instinkty tak vi, ze staticka mys kocku nezajima. Potrebuje ji lovit, hrat si s ni. Takze ten nas magor ji pustil a cumel kde co lita az mu zacala zdrhat. Ja mu jak debil v 9 vecer asi ctvrt hodiny odsunoval nabytek aby ji porad videl a mohl ji konecne chytit a dorazit. Jenze mu utekla do rohu ke dverim na dvur a schovala se mu tam. Videla cestu ven a nejpis se chtela zachranit. Ty dvere byly pootevreny, takze kocour pobihal dovnitr a ven a hledal kde je. Ja ty dvere otevrel, abych zvetsil diru mezi futrem a dverma a mohla utyct. Jenze misto aby utekla se tam nejak sprajcla a ja ji tema dverma zlomil vaz az to kruplo. Sad story. Musel jsem si to divadlo po sobe uklidit a kocoura vubec nezajimalo kam mu zmizela. Dneska si stejne prinese dalsi.
    DMAG
    DMAG --- ---
    WHATEVER: Koukám, že jsi měla hnusný dětství, když to na tobě zanechalo takový stopy :D :D :D , jinak já nemohu napsat, že nesnáším, všechny děti, jedno mám, ale cizí děti ano. Ty nemám rád. Bez výjimky.
    WHATEVER
    WHATEVER --- ---
    ja obecne nenavidim deti, jsou hnusny, upatlany, divny, kdyz jsou kolem me tak jsem nervozni. Vzdycky kdyz nejaka kamaradka nekam nahodi oblemcany modry dite v porodnici v zavinovacce tak si ji skryvam/blokuju/odebiram abych na podobny fotky uz nemusela koukat.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    SWATKA: To bude spíš klaustrofobie ;)
    SWATKA
    SWATKA --- ---
    NELLAS: Ježíš a ja ještě nerada na ty vystoupení chodím. Ale to bude tou agorafobii páč je tam vždycky dost lidí na jednom prostoru.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    RAINBOF: Ne, furt ne. Promiň, ne. Každopádně máš plusový bod za to, že místo zpěvu recitovala.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NELLAS: jsi nevidela besidku me sestry v prvni tride skolky. Jako spravny starsi bratr jsem ji misto "az ja budu velka bude ze me selka" kterou se drtila tejden predtim naucil po ceste na besidku "na prechodu pro chodce, drti tatra duchodce" kterou nasledne odrecitovala.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Videa s dětmi zpívajícími, tancujícími, recitujícími básničky či jinak se projevujícími mi nepřijdou roztomilá, zajímavá ani zábavná.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    Ja sem pragmatickej rodic, kazda ocenena cmaranice, po chvilce nepozornosti ci okamzity koncentraci pote na jinou vec (cca do 10 min), putuje do sberu. Obcas maj deti tendenci neco veset na zed, ale i v tomhle sou splachovaci, takze max do druhyho dne to vystaveny umelecky dilo stiha stejnej osud.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam