Zabil jsem mys. Nechtene a mozna tim nejvic absurdnim zpusobem, jaky me momentalne napada. Ve vnitrobloku se nam zacali mnozit mysi, cehoz si zahy vsiml nas skoro 13ti lety kocour. Nekolik veceru po sobe prinesl domu polomrtvou mys, aby se s ni pochlubil a pak ji vzdycky sezral. Predevcirem prinesl zivou a tak nejak nejak nezranenou, byt nejpis dost vystrasenou. Kdo zna kocici instinkty tak vi, ze staticka mys kocku nezajima. Potrebuje ji lovit, hrat si s ni. Takze ten nas magor ji pustil a cumel kde co lita az mu zacala zdrhat. Ja mu jak debil v 9 vecer asi ctvrt hodiny odsunoval nabytek aby ji porad videl a mohl ji konecne chytit a dorazit. Jenze mu utekla do rohu ke dverim na dvur a schovala se mu tam. Videla cestu ven a nejpis se chtela zachranit. Ty dvere byly pootevreny, takze kocour pobihal dovnitr a ven a hledal kde je. Ja ty dvere otevrel, abych zvetsil diru mezi futrem a dverma a mohla utyct. Jenze misto aby utekla se tam nejak sprajcla a ja ji tema dverma zlomil vaz az to kruplo. Sad story. Musel jsem si to divadlo po sobe uklidit a kocoura vubec nezajimalo kam mu zmizela. Dneska si stejne prinese dalsi.