• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    A ještě se přiznávám, že dnes snídám toto:

    DMAG
    DMAG --- ---
    SALAMAN: true story. Například zatuchlý pivo z Chýně jsem posledně vylil do dřezu
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ZUULUU: jj, menšík a donutil mají trochu jiný kredit, než háma a matonoha.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    RESTINPEACE: To je prostě až strašidelný, co dokáže reklama s lidským mozkem.

    A ať jsme fér, tak pivo z minipivovaru není automaticky zárukou kvality, stejně jako pivo z velkého pivovaru nemusí být automaticky patok, kterej má senzorický vady, že jo.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    SALAMAN: nechme ty hrdy burany myslet si, ze ta jejich plzinka je nejlepsi pivo na svete. My znaly si budeme vychutnavat pivni rozmanitost z minipivovaru, specialy, svrchnaky, cidery a vsechno co k pivni kulture patri nejen u nas, ale hlavne ve svete.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    Přijde mi neskutečně směšná taková ta až buranská hrdost na domněle typická česká jídla a pivo. Přitom většina těch jídel pochází z Německa, Rakouska, případně z Maďarska a do 19. stol. je tu nikdo neznal. A tu slavnou tzv. plzínku nám musel přijít uvařit Němec, protože do té doby jsme neznali kvasinky spodního kvašení, natož tak dekokční postup při rmutování.

    A taky se přiznám, že ačkoliv je ležák plzeňského typu jeden z mých nejoblíbenějších pivních stylů, tak mi Pilsner Urquell nechutná a dost těžce pokulhává za jinými, lepšími pivy. Ale tak co, ač v různých slepých testech zrovna nesbírá první příčky, tak marketing funguje na jedničku. Taky se přiznám, že nejsem až zas takový fanda těžkých jídel. Takže kamkoliv přijdu do restaurace, tak tam mají jen maso s knedlíkama a omáčkou a tzv. plzínku. Normálně se mi navalí. Je to jako mor, naprosto všude.
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    VESTIGIA: nejhorší je, že dost takových "bavičů" běhá i v běžné populaci a když se spojí bavičská natura s nepříliš bryskní inteligencí a oblibou v sebeposlouchačství, vzniká přímo vražedná kombinace.
    VESTIGIA
    VESTIGIA --- ---
    Vážně nesnáším takové ty lidové herce, rádoby baviče a moderátory, jako jsou Menšík, Donutil, Matonoha, Háma a jim podobní. Vždycky, když je vidím, tak se mi z toho jejich bodrého projevu dělá špatně.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: to je blbý, máš pravdu. no tak když si představíš zemní práce bagrem, a ten bagr je dost hluboko, aby stál pod skalní stěnou, tak ten bagr je docela v klidu, dokud se mu to daří rozebírat po kufrech. při rozpukaným masívu. když se v tý skále uplatní třeba dlouhý pukliny, tak no tak se taky daří objevit nějaký sporáky a pračky. no třeba když probíhají trhací práce, a podaří se odstřelit takový aspoň dvě velký průběžný pukliny, zhruba kolmo na sebe, někdy 8 metrový stěny, tak to je obývák. no a tuhle se utrhnul svah, plotny ukloněný přímo do jámy, a to ti bylo jako hromada klavírních křídel. tak asi tak.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALEONTOLOG: Pointa, která vůbec nikomu nedojde, je pointa úplně na hovno, ale to už je tvůj boj.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: a co já s tím
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALEONTOLOG: Hm, zatím to vypadá, že nejsem ani zdaleka sám, komu pointa utíká...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SALVATOR: tak ti holt pointa uteče, nedá se svítit
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    RESTINPEACE: Dneska si sousedka prisla klice vyzvednout a jako podekovani mi prinesla jahodovy rafaelo. Nemel jsem to srdce ji odmitnout.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PALEONTOLOG: To zní moc zajímavě, ale prosimtě bloky čeho z jakýho defilé? Vůbec nedokážu rozlišovat, čeho se tvoje práce týká.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    když dokumentuju velikost bloku, kterej zrovna vypadnul z defilé, těm nejmenším říkám autíčka, to jsou takový drobný kousky. Pak přicházi na řadu hrnky, po nich mikrovlnky a tiskárny, dál jsou lednice a auta a nakonec, když je prostor větší než 5x5m, tak tomu říkám obývák.
    takže když se bavím se stavbou, tak jim říkám, vlevo padali hrnky a autíčka, vpravo zatím jenom lednička, ale vidíš ty pukliny, to bude obývák !
    pak je spousta dalších mezirozměrů, jako pokličky, hrnce, pračky, sprcháče, koupelny, a předsíně
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    INDIAN:
    vtipy o chukovy jsem mel rad, alzaka mam rad porad ale to je tim ze si reklamu s alzakem musim pustit sam jinak se ke me nedostane. kdybych nebyl drzgrsle tak si koupim plysovyho alzaka.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Twerk mi prijde desne asexualni. :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    NTR23: Anička je skvělá!
    DEJLIC
    DEJLIC --- ---
    Nevím, jestli to tou chlapskou rymickou..ale rozbrecel jsem se u posledního dílu Star Trek: Picard.
    #zivotpotricitce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam