• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    MADIETTA: Jo tak tohle je mi taky povědomý:D Zase ale ta knížka vydrží člověku celkem dlouho. Třeba teď čtu o trepanacích lebek v době kamenný a stále znovu a znovu žasnu a ne a ne se hnout dál:).
    Kolikrát jsem se snažila zapamatovat si alespoň číslo stránky, ale druhý den nevim zase nic. Je to prostě marný.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    PETEKKA: sice si záložku do knížky dávám, ale efekt to má nulový. Akce probíhá tak, že si začnu před spaním číst a po druhém odstavci začnu usínat. Následně v jakémsi mezistavu mezi spaním a bděním jakože čtu, v tomto polospánku jsem schopná otočit i několik stránek. Načež automaticky vzorně zastrčím záložku a usnu. Druhý den večer otevřu založenou knížku a nechápavě hledím na text, který mi vůbec nic neříká. Vrátím se o několik stránek zpátky, kde to trochu poznávám, a začnu znovu. Pak začnu usínat... takhle jsem schopná stejných pět stránek číst mnoho, mnoho dní po sobě.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    Nejsem schopná si dát záložku do knížky. Prostě ne. Každý večer v ní listuju a hledám, kde jsem teda včera zase skončila. To se mi tak po 5 minutách podaří, pak přečtu jednu dvě stránky a usnu u toho. A další den znova. A příště zas.. :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Chtěla bych bezpodmínečně vypnout a dělat to, nač mám chuť. Bez následků.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    To je dobře
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Nevím kdo je Ygritte :E
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    Nemam rada Ygritte a mela jsem fakt radost, kdyz konecne zdechla.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    Vzrusila me dentalni hygiena, predevsim situace, kdy mi omatlal rty vazelinou a rekl "otevrete co nejvic", nasledne mi dal rozvirak do drzky a pres ksicht prehodil hadr. Ze to byl peknej a prijemnej chlap uz byla jen tresnicka na dortu.
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    strasne mi voni nase mimino...vubec to nechapu :D ne ze by se mi libilo ale voni suprove...
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Stěhovací den. Dostal jsem amok z prilis dlouheho intervalu mezi dvema vlaky mezi novym bytem a centrem. Ja vim, je nedele večer... Ale jedna z věcí, na ktere jsme trosku spolihal nestojí za zlamamou gresli. Koupím si auto, goddamit.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Peču předposlední koláč pro ty moje nerdy a je mi smutno.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PRASECI_SOIREE: Já teda hodně koukal na Predátora a pořád nejsem tak drsnej, jako Arnold :(
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    RURYRY: svym zpusobem mas pravdu...ale zacatek toho serialu se datuje nekde 1994...
    to sice neomlouva..ale myslim ze ti jen uchazi pointa...na tenhle serial se nikdo kvuli scenari nediva;) teda doufam...jde tu ciste o prokrastinaci pri sledovani si myslim...sex ve meste atd...devadesatky jsou tehle serialu plny...no bid deal just dont watch it ;)
    AZA_
    AZA_ --- ---
    Schválně přejíždím hnědý slimáky.
    RURYRY
    RURYRY --- ---
    Nechápu, proč je tak populární seriál Přátelé. Je to zoufale nudné, neuvěřitelné a vsichni se tam chovají jako totální retardi.

    V South Parku to zhodnotili dobře. Když Cartman přišel o smysl pro humor někdo ho uklidnil, že ještě může dělat scénáře k Přátelům.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Nemám problém přiznat si, že můj kód, moje řešení, můj postup byl na hovno. Většinou to poznám sám. Škoda, že podobnou sebereflexi nemá kolega. Nemám čas sbírat argumenty, proč je jeho postup na hovno a proč mě práce s jeho řešením stála tolik času.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Nesnáším obleky a kravaty. Je to dnes oblečení pro panáky.
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Když nestíhám, připadám si důležitejší.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PRASECI_SOIREE: souhlas, ale obcas se stane, ze mi tu jeden lotr do zbytku testovin v prilnavem hrnci klepne vajicka, smazi to do vysušení a nenapadne ho ani napustit do toho vodu. To je na zabití
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    PRASECI_SOIREE: Ještě lepšího výsledku dosáhnu tak, že je míchám ve vodní lázni metličkou. Nakonec zjemním smetanou. Je prakticky nemožný je vysušit a navíc jsou krásně nadýchaný. Sice to déle trvá, ale výsledek stojí za to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam