• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    Máte nějákou 13. komnatu či něco, co si nalháváte, ale ve svém nitru víte, že je to jinak. Svědomí vás otravuje nebo se k něčemu prostě zcela otevřeně a bez skrupulí chcete přiznat!? Ať už ti to nedá spát či kvůli tomu nemůžeš dospat. Ať tě to sere či těší. Prostě se přiznej! Konstruktivní interakce jsou vítány.
    rozbalit záhlaví
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: Já mám obecně problém prosazovat něco, s čím sám nesouhlasím. Příčí se mi někoho ojebat když z toho můžu mít prospěch. Smůla, no :-)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mívám tendenci hrát ďáblova advokáta a předkládat argumenty z druhé strany, i když se s tou druhou stranou vlastně neztotožňuju. Lidi si pak ale myslí, že obhajuju vlastní názor.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Ulil jsem se z práce, šel na pláž, kde jsme se muchlovali. Musím to napracovat.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Trvalo mi to dlouho, stalo to spousty sil ale dokázala jsem to říct nahlas. Dobře já!
    REFALLENONE
    REFALLENONE --- ---
    Chtěl jsem napsat ironický příspěvek, jak tu všichni ochotně otevírají a jako podomní prodejci všechny ostatní komnaty kromě té třinácté... a pak jsem si vyfiltorval vlastní "přiznání".

    Ale pořád jste mi k smíchu, čímž přiznávám nemalou míru pokrtectví.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Jsem presvedcen ze jsem potkal nejhloupejsiho cloveka v zivote.

    Pripadam si hloupe kdyz o tom premyslim.
    MONROE
    MONROE --- ---
    Ze asi nic moc netrumfne mou sousedku co si stezovala ze mi zvoni nahlas zvonek. :D
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R:to si umím představit.asi něco jako ten honec kanců?:)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    PETEKKA: Náš soused se k nám snaží pozvat. A minulou sobotu měl skvělý nápad, lítat mezi svým bytem (dva další byty na patře mají prádelny a technické místnosti přes chodbu) a svojí prádelnou nahý. Zjistil jsem to náhodou, když jsem chtěl jít s odpadky. A není sexy...
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    GREAT_R: přesně. Naši sousedi jsou důchodci,co si sednou na zahradu,kouřej a čuměj. Jako jo, člověk s nima někdy pokecá a jsou v pohodě, ale štve mě jak čuměj. Čuměj na to,jak si hraju s dětma, čuměj na to, kam jdu,kdo přijel,co dělám na zahradě,jestli kalíme nebo hulíme, jestli se s manželem hádáme nebo ne, prostě o všem maj přehled a samozřejmě mají na vše, co vidí a slyší, svůj názor. Tuhle jsem se vracela dopoledne z akce domů, sousedka si div nevyvrátila hlavu a jízlivě říká: "Zase dámská jízda jo?".... jako cože? trochu drzá ne? Po tomhle nějak ani nemám chuť se s ní bavit.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Lezou mi trochu na nervi mí sousedé. Jsou tiší, ale přeci jen trošku kontaktní a ob dva dny je potkávám, jak vysedávají před vchodem.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    svoji obcesi (viz zde INDIAN) jsem se po tomto lete rozhod povysit na porizeni si vlastniho aku-krovinorezu
    (bude teda inventarizovanej u nas na chate kde secu prilezitostne taky, ale bude mi k ruce kdyz bych mel jet nekomu plundrovat zarostlou stran a mel doma nakej rozsekanej muzejni kram jako ma segra)
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    MONROE: a ty máš v tom novém horoskopu to samé jako v tom starém?
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    ELLA: Když umře někdo starej, skoro vůbec mě to nermoutí. Dlouhej, intenzivně prožitej život, vnoučata, nedejbože umírání... Takový zakončení.

    S tím smíchem... já mám nějakou bariéru, která mi brání, abych se z těch špatnejch věcí nehroutil. Občas to praskne a rozbulím se. Ale dost často to vypadá, že to všechno zlehčuju a nepřipouštím si to.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    RESTINPEACE: Když jsem dostával pocit, že mi současná hudba nedává smysl, narazil jsem na Billie a líbilo se mi to.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    nemam nejmensi tuseni kdo je Billie Elish
    EATHAT
    EATHAT --- ---
    dnes sem poprve v zivote upekl neco sladkeho...bublanina a jen se po ni zaprasilo...jak malo staci...a to se tu jen kazili boruvky a rybiz...holt zrozeni velkeho otce:D
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    CDR: Četl jsem spoustu erotických povídek. Asi nejlepší zápletka je, že A má obě ruce v gipsu a poprosí B, ať mu to udělá...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Ujíždím na subkultuře Dark/Gothic Lolita a kdybych byla o dvacet let mladší a o dvacet kilo lehčí, nejspíš už bych to dávno nosila.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    NELLAS: přelož si to jako manža, nebo nesezdaný partner.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    GREAT_R: Potřebuju překlad, já tyhle mileniálské termity neznám. Kdo je tvůj "boi"? Asi to nebude vrcholné dílo psané v bavorské šatlavě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam