• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CLOWNZEPPAPŘIZNEJME SE...
    RIMMSI
    RIMMSI --- ---
    Absolutně nerozumím týhle postmoderní módě, kdy muži nosí overaly, špičaté boty a kabelky. Vrací se adidas sety, kalhoty do zvonu, zvoncové pletené klobouky a je to namixované s obrovskými teniskami.. nechápu, proč chce někdo oživovat 90.léta. Vyrůstal jsem v nich a mám pocit, že nikdo soudný nemůže chtít návrat doby, kdy bylo ok dítěti oholit hlavu a nechat mu jen ofinu a deku vzadu :)
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    Celej den jsem nehla zadkem, zato jsem sežrala zmrzlinu, balíček chipsů a vypila láhev vína... Well, stejně se hubne až od pondělí.)
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    GREAT_R: ja si zas dlouho myslel ze surikata je zas nakej anglicismus (ackoli to tak vubec samozrejme nezni), ze je to zas jenom dalsi "cool" vyraz pro naky zvire, ktery se jinak rekne uplne normalne.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Dlouho jsem si myslel, že cibetka je ptáček.
    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    GREAT_R: Má to samé výhody. Nemá chuť na sladké, není vybíravý, neremcá, že mu nechutná, neočuchává pořád nic, neoblívá se voňavkama...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Cosi sem posral tak, ze uz 14 zasnu nad monstrozitou vysledku.

    Nektery prusery vas dovedou okamzite trvale zmenit.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Včera jsem byla uvnitř. Je to tam malý, jsou tam obří pavouci a strašidelná tma. Úplně všude. Strach je nejhnusnější, nejzákeřnější a nejvetší protivník. Pokořila jsem monstrum!

    GREAT_R
    GREAT_R --- ---
    Můj kluk přišel s covidem o chuť a čich. Beru to jako znamení, že karma je na mé straně... To má za to že si furt vymýšlel co a proč mu ode mě nechutná a že to jeho matka prostě dělala líp. Za pár dní se mu to má zas vrátit :-)
    MONROE
    MONROE --- ---
    Mela jsem vic poslouchat rodice.
    KOVOVAMINCE
    KOVOVAMINCE --- ---
    Bere mě Eddie Redmayne. Ale jen ve Fantastickejch zvířatech. A Zachary Quinto jen jako Spock. :D
    MISHACZEQ
    MISHACZEQ --- ---
    Chci si udelat caj na chalupe, kterou prinajimame a musela jsem pred tim umejt vsechny velky cajovy hrnky. Nesnasim, kdyz lidi mejou hrnky tim stylem, ze to vevnitr zustane ten hnedej povlak a sklenicky jen osplichnou vodou a zustanou upatlany. Jeste, ze pristi sezonu uz tu bude mycka.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    ATOMINATOR: me polovicka zacala vyhanet do hospody, protoze sem dle jejich slov asocialni workoholik a hrabe mi z toho jak sem neustale doma... zacal sem tedy aspon i jednou tejdne chodit do prace (jakoze do kanclu, zbytek tejdne porad HO) a minulej tejden sem zasel s nakejma vykopavkama na pivo, jenze neplanovany chlastani lahvacu a strese z duvodu nechuti jit nekam do knajpy nebyl zas takovej vodvaz. ale snad prvni vlastovky, doufam ze sem si u sve mile polepsil ...
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    Těším se na návštěvu kláštera. Jen doufám že nespadne, až tam vlezu :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Když vydrhnu byt, sednu si na sedačku, otevřu okno, naliju si sklenku vína, drbu kocoura a jen tak chvilku sedím a jsem na sebe pyšná (protože jsem právě dodělala úplně pitomou práci, co z duše nesnáším).
    (Dneska obzvláště, ale to je long sad story.)
    FIDA
    FIDA --- ---
    nesnáším jágra, sagana a koriandr
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    INDIAN: Souhlas. Jenže prožívání toho, jak je to ohrané, je ohranější, než ta písnička sama. Léta jsem ji neslyšel, za to že po půlnoci došlo i na Stánky...
    1KA
    1KA --- ---
    LORD_DE_SEIS: mám to obráceně, na ho makam z pod periny, nikdo mne furt neotravuje a místo hodiny a půl za volantem makam.
    INDIAN
    INDIAN --- ---
    TLAMPAC: jsi zly sadista a jednou na tebe dojde.

    (deska "na kameni kamen" je zbran hromadnyho niceni a je naprosto v rozporu zenevskym konvencim)
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    V rádiu hráli Stánky. S chutí jsem si je poslech.
    DAPHNEE
    DAPHNEE --- ---
    GREAT_R: I tak se to dá říct :) jsou členové rodiny například, se kterými nekomunikuji už víc než rok, s některými ještě mnohem déle, a musím se přiznat, vůbec mi to nechybí :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam